- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Earfun OpenJump - ugrálhatunk örömünkben?
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
golya32 #20402 üzenetére
Hali!
Nekem most egy iPhone 4 telóm van. Előtte is volt az összes iPhone típusból szépen sorba az elejétől fogva. Itthon elsők közt vettem 2g-t. Rengeteg alkalmazással bírnak, szép kijelző, jó megjelenés, stabil rendszer, de akkor is csak egy telefon marad. Jó telefonok, de mindig volt mellette egy második telóm. Nem vagyok elfogult Alma buzi.
Múltkor megszámoltam és 82 telefonom volt 2007 óta az iPhone mellett.Meg voltam elégedve a szifonnal, de mindig vágytam valami másikra főleg régebbi szériás telókra amiket 2007 előtt nem tehettem volna meg magamnak, hogy újba megvegyem.
Arra akarok kilyukadni, hogy szerintem ne vált mert jók a szifonok!
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- RAID
- Amazon Fire TV stick/box
- Drum 'n' bass
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-8265U I 8GB I 256SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest