- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Macrodroid
- Mobil flották
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zooka
tag
Tud esetleg valaki olyan helyet vagy embert aki frissítene még Nokia 3650-en szoftvert?
-
Zooka
tag
Symbian, asszem időrendi sorrendben
:
-
Zooka
tag
mester888: A 7650 sajnos nem eladó
KSparrow: Illetve pontosítok: csak az érintő kijelzősökig
Az N82-t én is imádtam, sokáig volt. Az N76 sem gyakori darab, nem voltak azok nagyon betegesek?
-
Zooka
tag
Üdv mindenkinek, de jó hogy van egy ilyen topik is! Én még nem vagyok túl nagy gyűjtő (csak 33db van
), de össze szeretném majd gyűjteni az összes symbianos Nokiát...
Egyébként igaz hogy színes, de a mérete miatt is simán retro, a kedvencem:
-
Zooka
tag
8850:
Deszép
Nekem is fent van a megszerzendő telefonok listáján, de előbb egy makulátlan 8910(i)
Vaterán találtam egy tagot aki gyári állapotra felújított telefonokkal kereskedik, de igencsak húzós áron. Bár a 8850 csak 15k nála, de kérdéses, hogy mennyire utángyártott-e. Viszont van nála 8855, én meg erősen gondolkodóba estem...
Érdekes, az én 8310-em rádiója egyszerűen sz@r, egy adót sem fog be rendesen sistergés nélkül, viszont maga telefon jól működik. Fura, a 6510 ugyanazzal a headsettel normálisan, tisztán szól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Stellar Blade
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Home server / házi szerver építése
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen okostelefont vegyek?
- Le Mans Ultimate
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700KF + Kingston Fury Beast RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Beats Studio Pro (fekete) - LEGJOBB ÁRON!
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest