- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Next Win ®
tag
Tudnátok segíteni, hogy az ilyen régi telók szoftverét, mondjuk 7600, hol tudom frissíteni ?
Lehet egyáltalán ? -
Next Win ®
tag
válasz
zorzy4 #17815 üzenetére
Mivel a lépcsőházba adták a kezembe, ezt pedig leírtam és az ajtóig ott volt velem a teló, ez 100%.
Nem biztos ,hogy elvette. Ez, már rejtély marad. Volt rajta egy 30cm-es nyakba akasztó is.
Találtam már telefont, visszaadtam. Olyankor csak annyin kell elgondolkozni, hogy ha Te elhagynád,
hogy éreznéd magad. -
Next Win ®
tag
Ja, és még egyszer köszönöm a segítséget, és tanácsot mindenkinek!
-
Next Win ®
tag
Sziasztok!
Nos, mint ígértem .. leírom a story-t.
velekio kollégának köszönhetően, a tegnapi nap megbizonyosodtam róra 110%-ig ,hogy az én ..
csodafonomat hirdetik az adott oldalon. Valóban nem akartam sem cirkuszt, sem kellemetlenséget okozni
főképp saját magamnak. A mai nap folyamán sikerült elérni pár barátomat, akik tudtak rám egy kis szabad időt szakítani. Nem akartam én felhívni az adott illetőt, mivel tartottam attól ,hogy túl közel lakik hozzám, felismeri a hangom, talán bukom a telót.. így őket bíztam meg ezzel a feladattal.
Sikeresen végig is vitték, majd az illető közölte ,hogy a kelenföldi piacon vette, bár
azt hozzá kell tenni, picit bele lett keverve a rendőrség, mivel ténylegesen bm-es számot használok-használtam. Nos a piacon vette 7000 Ft-ért. Nagyon együttműködő volt, le a kalappal előtte.
Sajnos a kártyám nem került meg. Elmonduk az ismertetőjeleit, mivel nem akart kellemetlenséget okozni magának.. átadta a telót, amiért megvette a piacon. " az eladó c" volt. Megjegyezte ,hogy látott már valahol..
természetesn a telót tettem ,hogy nem az enyém, mert nekem is ismerős volt a srác..
mégpedig a "c" szomszédaim által. Mit áld Isten ? Sétálunk haza, kézben a csodafonnal..
a drága szomszéd siet le oda arra a helyre, ahol nekem az illetővel meg volt beszélve a találkozó.
Tehát sokat nem tévedtem a dolgokban, az eladó kifejezetten együttműködő volt, a grátisz a dologban..
hogy kaptam a telóhoz töltőt, headsetet, és adatkábelt. Elvileg így vette a piacon. Szóval kicsit érthetetlen számomra a dolog, de végre a kezemben van újra. Még ma le sem nagyon raktamBe lesz kereteztetve valahol.
(Az eladó és a szomszéd, jó barátok )
-
Next Win ®
tag
-
Next Win ®
tag
Visszavásároltam a telóm!
Később dobok fel képet ! Köszönöm Uraim a sok segítséget, és tippeket!
-
Next Win ®
tag
válasz
KSparrow #17776 üzenetére
Nem ér annyit az egész. Mert ,ha valami 50e Ft-ról lenne szó legalább, azt mondom megéri a hercehurcát..
most pár ezer Ft-ért meg lehet jobb ,ha hagyom. Annyira nem vagyok rászorulva, csak magát a telót sajnálom, hogy kiengedtem a kezeim közül, amikor annyit vadásztam rá.De, ez az én hibám is.
-
Next Win ®
tag
Nos, a képek alapján az enyém. :S Legalább tévedtem volna. Mint ahogy írtam a lépcsőházban még nálam volt. Egyedül az ajtón nem jutottam be elsőre, a vasrács miatt, tehát maximum ott pihent mellettem a teló.
Az pedig ,ha mellettem volt, akkor nem elhagytam. -
Next Win ®
tag
válasz
tolts.hu #17754 üzenetére
Az a gáz, hogy volt benne egy előfizus kártya is, és az igen nagy fejtörést okozott.
Egyébként a haverom szerint a lépcsőházban még nálam volt a teló.
Az ajtónál adta a kezembe, a lakáskulccsal együtt, ő őrizte.
Valahogy sejtettem ,hogy ő az, mivel hosszú ideig kutakodtam utána, minden oldalon..
és, mint leírtam így is csak több darabból sikerült összeraknom.
Amiután elhagytam vagy lenyúlta tőlem valaki, 2 nap elteltével meghirdette az illető, pont a 11-be,
szinte biztos voltam benne ,hogy az enyém.
Na, de így bizonyosságot nyert. Bár egy képet azért megköszönnék, ha küldenél nekem,
legalább emailben. -
Next Win ®
tag
válasz
Next Win ® #17745 üzenetére
Ilyen volt, amikor megvettem.
Most jutott eszembe ,hogy fb-re feltöltöttem.
-
Next Win ®
tag
-
Next Win ®
tag
válasz
KSparrow #17728 üzenetére
Nem még, mostanában annyi időm sem volt, hogy normálisan kialudjam magam.
Annyira nem is érdekel már. De, amúgy 99,9%, hogy az enyém hirdeti, és azt is
sejtem már ,hogy ki. "c" típusú polgár, szomszédom.
Amúgy sem volt tökéletes az utóbbi időben, hívás közben folyton újraindult,
sajnos azt a felső keretet amit tőled kaptam, azt pedig egy ejtés során sikerült elrepesztenem rajta.
Hiányzik, mert egyedi volt és a gyűjteményem is megfogyatkozott vele, de már egyszer
nagyon sokba volt, nem fogom újra megvenni. Inkább keríts nekem egy 3300-át! -
Next Win ®
tag
-
Next Win ®
tag
Ami még érdekelne nagyon, az 3300
-
Next Win ®
tag
Senkinek nem akartam adni, nagyon szerettem. Isten nyugasztalja.
De, biztos megvolt írva a sors könyvében ,hogy elválnak útjaink én
pedig visszatérek a vadászmezőre. -
Next Win ®
tag
Úhh, de rég jártam itt.
Látom aktívan tevékenykedtek.
Nos, ha valakinek lenne egy 7600-ja elfekvőben, vagy esetleg tud működő példányt legyetek
szívesek jelezni nekem.Az enyémet amit majdnem egy évig kergettem és több db sikerült összehozni, egy átmulatott
éjszaka után sikeresen elhagytam, vagy ellopták. -
Next Win ®
tag
válasz
Next Win ® #16700 üzenetére
Nekem a 6600 simán kibírt egy hetet aktív telefonálással.
-
Next Win ®
tag
Egyetértek az előttem szólóval, nekem sem megy többet vele.
-
Next Win ®
tag
Celebek itt is!
-
Next Win ®
tag
Benne vagytok a híradóban.
-
Next Win ®
tag
Nekem lenne érte 3310-em, 3330 előlappal, ha gondolod.
-
Next Win ®
tag
-
Next Win ®
tag
Sziasztok!
Vennék egy ilyen csodálatos telefont!
Aki megválna tőle, az integessen kézzel, lábbal!
-
Next Win ®
tag
Nekem volt E71-E72-E66 is, az E71-re szavazok! Tökéletes volt minden szempontból, ráadásul fehér volt, nagyon bjútifull volt!
-
Next Win ®
tag
válasz
sunahunter #15809 üzenetére
Itt van egy, igaz a színe nem derül ki..
-
Next Win ®
tag
Nincsak! Elég ritka példány!
-
Next Win ®
tag
Nagy köszönet KSparrow kollégának, a szervizelésért !
-
Next Win ®
tag
Sziasztok! Nos, egy kis segítségre lenne szükségem.
Van egy csodálatos 7600-ám, a napokban elkezdtem aktívan használni,
és egy olyan probléma jött elő, hogy recseg benne a hangszóró.
A következő kérdéseim lennének :
- Valaki tudna segíteni a cseréjében ?
- Kifejezetten csak 7600 hangszóró jó bele, vagy esetleg más Nokiáéval is kompatibilis ?Köszönöm előre is!
-
Next Win ®
tag
minolta5 kollégának köszönhetően, ma végre egy komplett, működőképes Nokia 7600 boldog tulajdonosa vagyok !
-
Next Win ®
tag
Sziasztok! Nokia 7600-t keresek! Akár hibásat is! A lényeg, hogy sikerült már beszereznem egy ilyen csodafone-t.. viszont sajnos nincs hozzá hátlap, és hiányzik az alsó keret része.
Ha, valaki tud ilyet legyen szíves jelezze!
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- nVidia tulajok OFF topikja
- Linux kezdőknek
- TCL LCD és LED TV-k
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- SSD kibeszélő
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest