Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• golya32

senior tag

válasz Stylewars_kp #20404 üzenetére

Hát igen én is úgy vagyok vele ahogy te!
    Mindig van egy fő telefon a céges ami 4Gb adatforgalmas előfizetéses, annak tudni kell mindent, mailok wifi gps, mellékletek megnyitása, erre alapban a legjobb az iphone, nem kell semmi extra progit letölteni, mint az androdnál, nem zabálja fel a memóriámat. stb. Akku sajnos 1 nap, igaz ilyen használatnál a htc-m is csak 1 napot bírt.
    Talán még a palm tudott ilyen jó telókat csinálni, ahhoz viszont nincs ennyi program.

Másod telókat cserélgetem én is, most n95 8G van ez sokkal jobb az elvártnál.
    Utóbbi 3 évben volt ilyenre pénzem, és az összes álom telefont kipróbáltam. Most már csak a megfelelőt keresem, nagyon nokia párti vagyok, sajnos az új modellek már nem jöttek be úgy, C7, X7 lassú volt 700 jó sebesség de kicsi kijelző, N9 ára az határon volt, nem tudtam megszokni a rendszert, lumina 700 ig próbáltam, nem jöttek be, talán majd az újabbak, azok még egyenlőre drágák.
    Próbáltam Toshiba panasonic sharp Mitsubishi, dell imate nem rosszak, viszont eladhatatlanok itthon, meg nincs hozzájuk semmi.

Új hozzászólás Aktív témák