Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Google Pixel topik
- A Sony új középkategóriás telefonja is megkapta az Android 16-ot
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
golya32
senior tag
válasz
Stylewars_kp
üzenetére
Hát igen én is úgy vagyok vele ahogy te!
Mindig van egy fő telefon a céges ami 4Gb adatforgalmas előfizetéses, annak tudni kell mindent, mailok wifi gps, mellékletek megnyitása, erre alapban a legjobb az iphone, nem kell semmi extra progit letölteni, mint az androdnál, nem zabálja fel a memóriámat. stb. Akku sajnos 1 nap, igaz ilyen használatnál a htc-m is csak 1 napot bírt.
Talán még a palm tudott ilyen jó telókat csinálni, ahhoz viszont nincs ennyi program.Másod telókat cserélgetem én is, most n95 8G van ez sokkal jobb az elvártnál.
Utóbbi 3 évben volt ilyenre pénzem, és az összes álom telefont kipróbáltam. Most már csak a megfelelőt keresem, nagyon nokia párti vagyok, sajnos az új modellek már nem jöttek be úgy, C7, X7 lassú volt 700 jó sebesség de kicsi kijelző, N9 ára az határon volt, nem tudtam megszokni a rendszert, lumina 700 ig próbáltam, nem jöttek be, talán majd az újabbak, azok még egyenlőre drágák.
Próbáltam Toshiba panasonic sharp Mitsubishi, dell imate nem rosszak, viszont eladhatatlanok itthon, meg nincs hozzájuk semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen asztali médialejátszót?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Konteó topic
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Precision 5470 14" FHD+ IPS i7-12700H RTX A1000 16GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 11 Pro 256gb - Szép állapot, új kijelző, akku 77%, akár beszámítással
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Pro 14 Plus 14" FHD+ IPS Ultra 7 265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 2in1 WUXGA Touch i5-1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE 4G LTE W11 Pro Garancia
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL + kontroller 2027.05-ig garanciális, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest