- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
Hát elvileg ha poto-ra rendes szoftvert akarsz tenni, akkor könnyen behalhat az egész. szerintem hagyd, mert a végén el se indul, és szervizben se csinálják meg, mert nincs proto szoft. ez így érték. ha jót akarsz, akkor vegyél rendes telefont
akartam már régóta egy E60-ast, 2-3 éve hogy megláttam egy dummyt egy kirakatban, és azonnal beleszerettem.
az N90-est meg egyszerűen nem hagyhattam ki, az egy must have. megvan eredetiben, csak haldoklik a szalagkábel valószínűleg.de imádom amúgy azt a telefont, egyik legjobb. 3650 már volt, csak nem proto, de a 3660-ast meg a QD-t elfogadnám.
-
KSparrow
őstag
Hát én a neten hibásat találtam, ezt piacon fogtam ki. negyedik hete nyúzom, kristálytiszta a hangja, és pengevékony. csak sajnos kopott, és piros. de nekem semmi bajom nincs vele.
de van N90-em is, csak úgy néz ki, kezd meghalni a szalagkábel. de van 6680, N70, 6600, stb. 9210, 9300, 9500, e90 is játszik neked? (e90 kivételével min megvan) igazából 2007-ig megvan majdnem minden. -
A 6510 2006 őszétől 2007 tavaszáig volt a fő telefonom. Sokat hallgattam a rádióját. Szerintem, benne is hagytam az adókat, nem töröltem ki őket.
A 8310-est 2007 nyarán szereztem be, mert a 6510 konzervatív formája után megakadt tekintetem színes házikóin.A 8850-esem felújított példány. Kérdezz rá az eladónál, hogy az akkufedlapba belülre be van ütve a Nokia felirat? Vagy kérj erről fotót. Ha igen, tutira olyan jó minőségű háza van, mint az enyémnek, ami fém és tökéletes.
-
Szia!
Látom, nagy becsben vannak nálad a tőlem vett telefonok: a 6510 és a T29. Ennek nagyon örülök.
A 8310-esem nekem is a kedvencem. A mai napig üzemeltetem.
Igaz, passzív számom van benne, és rádióként használom, de a lényeg, hogy üzemben van, mert egy jó telefon meglepően tiszta rádióvétellel.
A mostani retro király nálam a 8850, amiről már raktam be képet a topikba.
A fő telefonom továbbra is az E60-as.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Synology NAS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Automata kávégépek
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged