- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Hirdetés
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
Hát elvileg ha poto-ra rendes szoftvert akarsz tenni, akkor könnyen behalhat az egész. szerintem hagyd, mert a végén el se indul, és szervizben se csinálják meg, mert nincs proto szoft. ez így érték. ha jót akarsz, akkor vegyél rendes telefont
akartam már régóta egy E60-ast, 2-3 éve hogy megláttam egy dummyt egy kirakatban, és azonnal beleszerettem.
az N90-est meg egyszerűen nem hagyhattam ki, az egy must have. megvan eredetiben, csak haldoklik a szalagkábel valószínűleg.de imádom amúgy azt a telefont, egyik legjobb. 3650 már volt, csak nem proto, de a 3660-ast meg a QD-t elfogadnám.
-
KSparrow
őstag
Hát én a neten hibásat találtam, ezt piacon fogtam ki. negyedik hete nyúzom, kristálytiszta a hangja, és pengevékony. csak sajnos kopott, és piros. de nekem semmi bajom nincs vele.
de van N90-em is, csak úgy néz ki, kezd meghalni a szalagkábel. de van 6680, N70, 6600, stb. 9210, 9300, 9500, e90 is játszik neked? (e90 kivételével min megvan) igazából 2007-ig megvan majdnem minden. -
Algieba
őstag
A 6510 2006 őszétől 2007 tavaszáig volt a fő telefonom. Sokat hallgattam a rádióját. Szerintem, benne is hagytam az adókat, nem töröltem ki őket.
A 8310-est 2007 nyarán szereztem be, mert a 6510 konzervatív formája után megakadt tekintetem színes házikóin.A 8850-esem felújított példány. Kérdezz rá az eladónál, hogy az akkufedlapba belülre be van ütve a Nokia felirat? Vagy kérj erről fotót. Ha igen, tutira olyan jó minőségű háza van, mint az enyémnek, ami fém és tökéletes.
-
Algieba
őstag
Szia!
Látom, nagy becsben vannak nálad a tőlem vett telefonok: a 6510 és a T29. Ennek nagyon örülök.
A 8310-esem nekem is a kedvencem. A mai napig üzemeltetem.
Igaz, passzív számom van benne, és rádióként használom, de a lényeg, hogy üzemben van, mert egy jó telefon meglepően tiszta rádióvétellel.
A mostani retro király nálam a 8850, amiről már raktam be képet a topikba.
A fő telefonom továbbra is az E60-as.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hardcore café
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Wise (ex-TransferWise)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest