- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyrtyho
őstag
Szerintetek egy szép müködő T68i és egy teljesen felújitott T68m készülék megér 6 és 10 ezer forintot ? Csak azért kérdezem mert nem vagyok ilyen retro készülék témában jártas. Előre is köszönöm a segitséget
-
LaciGSM
aktív tag
Az van, hogy Lada szerelem van... volt is, és lesz is....
A GSM boltom miatt pedig egész nap telefonozok... hobbiként inkább Ladáznék -
LaciGSM
aktív tag
Eladó lesz 1-2 kincsem is Lada projekt miatt!
Csak komoly érdeklődők jelentkezzenek.... 1-2 ezer forintos áron nem eladó egyik sem!
Samsung N400 pininfarina, SAJÁT DOBOZOS, viseltes, de működik!
Samsung P510. hibátlanul működik, csodaszép állapot
Nokia 7270 VERSACE , szép állapot, doboz, összes cuccával, 727 darab készült belőle...
Motorola A920, 0 perces,fóliás, összes cuccával dobozában...
Nokia 7600, szép állapot, szürke... hibátlan működés, magyar nyelv nincs...
Nokia N91 8Gb. viseltes, szoftverezni kéne....
Samsung F110 Adidas. hatalmas dobozában, összes adidas-os kiegészítővel.......folyt.köv......
-
zorzy4
addikt
Ma behoztak a melóhelyemre egy ericsson gh197 est 1000ft ért, ha kell valakinek elviheti ennyiért. Még hotline.
-
LaciGSM
aktív tag
Akkor egy kiinduló ár: a legelső kis nokia már nincs meg, stufen2 kolléga megvette!
Az összes többi cucc megvan!
Aki egyben elviszi az egész pakkot, 20K, és áldásom! -
KSparrow
őstag
válasz
bunkomen #30385 üzenetére
Na ja, én se tudok ezzel mit kezdeni
Látok tegyük fel eny N92-t. Mondok rá valamit, mondjuk 2000, holott persze tudom, hogy begér 12-t is. Erre besértődik, hogy ez aprópénz. ergo van elképzelése az árról. de akkor írja meg azt. aztán az is lehet, hogy magammal szúrok ki, ha 10-et mondok rá, mert adta volna 1500-ért is. Nem, ha van egy elképzelés, akkor azt kell megírni. ztán irányár, és lehet alkudozni. Én mindig adok valami elképzelést, és ha olyan, akkor elmegy. ha meg nem, akkor megmarad
Persze alkudni is tudni kell, 15-re tartott 8850-est hoztam már el 3-ért -
LaciGSM
aktív tag
válasz
bunkomen #30385 üzenetére
Oké megértelek. de mivel magam sem tudom mit,mennyiért adjak, ezért kértem árajánlatot mindenkitől. írsz nekem egy üzenetet hogy : Hé haver, kéne ez meg ez, adok érte 3K OKÉ? énmeg visszaírok hogy gyere és vidd.... ennyi.
De ha ez így problémás, akkor kérdezd meg bátran hogy mennyit kérek azokért a gtelókért, amik téged érdekelnek! -
bunkomen
aktív tag
válasz
LaciGSM #30384 üzenetére
Elnézést, hogy itt és most fakadok ki... de rühellem ezeket az ajánlat várós "hirdetéseket". Mostanában már nem te vagy az első itt a fórumon. Ha valamit el akarsz adni, akkor adj meg egy árat/irányárat amit akarsz érte kapni és ne azt várd hogy majd a jó nép egymásra licitálgat.
Nagyobb sikered is lenne, például engem is érdekelne 1-2 Nokia, de én nem fogok ajánlatokat tenni (szerintem ezzel nem vagyok egyedül). Ha lenne egy irányár akkor meg azért lehet ráérdeklődnék, vagy mondanám hogy húúú haver ez nagyon sok, nem lehetne-e....stbstb
-
LaciGSM
aktív tag
válasz
shimano1978 #30381 üzenetére
P990. külsőleg nem rossz állapot, viszont hibás! nem kapcsol be.
Privátba kérem az ajánlatod.... köszi -
zorzy4
addikt
válasz
shimano1978 #30381 üzenetére
Hol látsz ott p900ast? Azt én árulok. Külömbem is privátot kért a kolléga.
-
KSparrow
őstag
válasz
stufen2 #30378 üzenetére
élőben kell léátni, ha AMOLED meg AF kamera, akkor eredeti. A kínai klónokon a ház nagyon pöpec / gyári, nekem van sapphire arte klónom, és azon olyan ház van, egyszer feltettem egy kölcsönadott eredetire, és 100%-ban passzolt. a ház nem lényeg. a panel ihen. kijelző, menü, ikonok, stb.
-
stufen2
aktív tag
válasz
bunkomen #30371 üzenetére
Nem hinném, made by nokia szinte felejtős, de bontva már biztosan volt, az ilyen kamu imei oldalak, mint ami az egyik képen is van, röhejesek, én anno bevittem a gold artémat a nokiába leellenőrizték, passzolt minden, de a pc suite is gold arteként ismerte fel, megnéztem ezeken a csoda imei oldalakon, és karbon arte -nak írta, a másik nem is talált készüléket. Nem látszik sajna a burkolat minősége az elég árulkodó szokott lenni, hátlap belseje.
-
ferret77
aktív tag
Fel kéne rakni egy csomó kamu hirdetést ilyen telóval olcsón
-
zorzy4
addikt
Annyi pluszt én is kifizettem volna neki.
-
zorzy4
addikt
válasz
ferret77 #30361 üzenetére
Majd találok én még 300ért is
. Hol volt ő akkor amikor két db matt állapotú amerikai ledes micro tac motorlát adtak oda 1000ftért + két dokker, két töltő, két pót akku. Én ott voltam
És az egyiket pofátlanul 3000ért eladtam, kerestem 2000ft ot. Azt is lehetett volna hirdetni, hogy így meg úgy ritkaság, de 10 nél többet nem adtak volna érte.
-
zorzy4
addikt
Itt is van a Sony z1 amiről lemaradtam. [link] Van pofája fickónak az biztos. Aki korábban nem olvasta volna 5500ftért adta oda neki egy piacos eladó, akivel épp egyeltetés alatt voltam.
-
bunkomen
aktív tag
felesleges nokia tojástartókkal rendelkezik valaki?
-
LaciGSM
aktív tag
Eladó lett pár telóm a gyűjteményemből... Leállok a gyűjtögetéssel, csak pár ritkaságot tartok meg! pl Versace nokia, 7600, Adidas samu, N400, stb....
Amik eladóak: Nokia 7710, 7110, 8800 black,8210, 5110, samu P300,siemens ME45, sam E700(karcmentes)
Nokia N95 8GB.Privátba írjon akit érdekel valami, ÁRAJÁNLATOT IS ÍRJ!!!!!
-
ferret77
aktív tag
Ezt a nokia aksit nézzétek meg, nagyon durva. Mint egy kispárna
[link]
-
Dr Dee
tag
Ez?
[link] -
-
stufen2
aktív tag
-
bunkomen
aktív tag
Boci 3210 mint ha valaki kereste volna a közelmúltban... szerk: most nézem hogy ez valami gány gsm-es előlap, sorry
-
golya32
senior tag
Nekem van 2g szétszedve akku nélkül érdekel valakit?
-
bunkomen
aktív tag
Nekem is az iphone 2g volt az első ami eszembe jutott. Volt is olyanom, amikor a többieknek már 3g volt addigra jó pénzért hozzájutottam
Van egy olyan érzésem, hogy mire gyűjteménybe akarjuk tenni addigra nagyon ritka lesz a szép példány, már most is alig van belőle igényes darab ami eladó.
-
Dyrtyho
őstag
Nekem a legelsö érintőkijelzös telom egy Nokia 5800 volt, de 2éve túladtam rajta,kissé leharcolt volt már szegénykém és pénzszükében is voltam. Következönek meg vettem egy LG GT540 Optimust, azt egy X8 követte, majd egy Live With Walkman. Jelenleg egy S3-t LTE nyúzok, de gondolkodok egy HTC Wildfire S-n is gondolkodok
-
KSparrow
őstag
válasz
Mulderpapa #30327 üzenetére
A Galaxy Spica szimpatikus nekem is, tetszik a design. régen legalábbis tetszett
Nekem van pár érintős már a polcon, N97 mini, N9, N8, C7, X7, E7, E6, 5800, 5230, .-.. de az android tényleg mind "egykutya". -
törölt tag
Néha elgondolkodom, hogy vajon egy mostani android után is úgy fel fogunk-e szisszeni mint most pl egy 3310-es láttán
-
Mulderpapa
aktív tag
válasz
#43755008 #30325 üzenetére
Én pont ezért vettem mostanában egy Samsung Galaxy Spica-t, ami a 2. Androidos Samsung volt.
Összehasonlítottam az S4-emmel... hát nagyon durva, hogy milyen mértékben fejlődött 4 év alatt az Android. Mintha két teljesen különböző oprendszer lenne, aminek semmi köze nem volt egymáshoz.Egyébként a Symbian esetében sem voltak óriási fejlesztések. Kicsit erősebb proci, új ikonok, áttűnési effektek.
-
törölt tag
Vajon x év múlva a mai okostelefonok után is fogunk majd nosztalgiázni? Mert sokat nem változnak, mind tök egyforma csak egyre gyorsabbak, nagyobbak meg egyre több bennük a mag.
-
zorzy4
addikt
Sagem MW 3026 1000ft valakinek? Pannon.
-
bunkomen
aktív tag
Skyphone-on ha valami nincs készleten és azt írják hogy várható érkezés: hamarosan... akkor az náluk mit takar? Valakinek tapasztalat, ez ügyben?
-
Fr0z3n
őstag
Igaz, nem telefon. De hozzájutottam ma egy ilyenhez:
Ferret77: A kisebbik gép engem is érdekelne, csak nincs helységnév az adatlapodon
Van 3 vagy 4 fölös régi telefonom
-
Dyrtyho
őstag
Sziasztok !
Már korábban is irogattam ide, de most ismét vissza térek közétek. Amúgy véletlenül valaki nem tud eladó Sony Ericsson T68i, T210 készüléket ? Csak azért kérdezem mert nem rég megtaláltam a volt T210i telóm csatlakozható kameráját, de a telefon amihez vettem egy 6-7éve már nincs meg -
zorzy4
addikt
Még ebayon sincs, és ehhez képest fillérekért adja a srác. [link]
-
ferret77
aktív tag
Nem telefonok, de retro és hátha érdekel valakit. Nem kérek értük semmit, de nem fogok sírni, ha kapok érte valami telefonocskát
Úgyis csak kidobnám, mert foglalják itt a helyet. Amúgy működnek. Annyi, hogy érte kell jönni, nem nagyon cipelném sehova. A kukáig is elég lesz, van súlyuk.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- UTOLSÓ!! 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest