- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LaciGSM
aktív tag
Tudom hogy nem teló, de erősen retro!
ATARI portfolio , saját bőrtokban, elég szép állapot, 128kilobyte memóriakártyaés egy nyomtatóportos kiegészítő .... 3db ceruzaelemmel is megy, be is kapcsol.....
mit érhet egy ilyen kütyü?? -
zolikaDB
veterán
Szepek: [link]
-
golya32
senior tag
nokia 8600 valakinek eladó?
-
stufen2
aktív tag
Valaki keresett pár hónapja vagy nem tudom mikor, de még az idén ericsson övcsipeszt. Itt van.
-
de nagy itt a csend
-
zorzy4
addikt
Valami gagyi sportcipőre vadásztam az orczi téri piacon, ahova telefonért abszolút nem érdemes kijárni. De ha már ott voltam rápillantottam a gsm árusokra. Egy kis eldugott üzletben ott virított az egyik vitrinben, egy n93. Megszokásból rákérdezte. A csaj már vette ki és mondta nézzem meg nyugodtan. Patika állapotban van és 20 óra pofázás van benne. Kérdem menyi, gondoltam mond egy 30000 körüli "baráti" árat. Mondja 7e,,,,,,,, Szó bennakad lehelet megszegik. Aztán kinyögtem, hogy 6000 és töltő nem kel, válasz 6500. Már itt van kicsi zacsiban. Olyan szép állapot, hogy kezemben nem nagyon merem venni. Bónusz 1gb kártya.
-
válasz
Earl_Muttley #29070 üzenetére
létezik olyan?
-
Earl_Muttley
őstag
Valakinek nincs egy fölös USB hangkártyája?
-
Azt nem tudjátok, hogy Asus E600-at hol lehet szerezni?
Ezzel demózták anno a WP 7.0-át megjelenés előtt, de kereskedelmi forgalomba végül sose került, és azóta sem adott ki az Asus egy WP telót sem. -
Dr Dee
tag
válasz
Earl_Muttley #29047 üzenetére
3000ft volt postával eggyütt az a 6110es
-
Dr Dee
tag
válasz
Earl_Muttley #29044 üzenetére
Emlékszem olyanra!
Nem tudom,hogy telefonált a gazdája róla,de a telefon borítása még "rücskös"! Pont ilyen állapotú a szintén Németországból importál 6110-esem is -
bunkomen
aktív tag
KSparrow, ilyened is van?
[link]
-
stufen2
aktív tag
nokia chh2 dokkolóba milyen töltőt lehet beledugni?
-
sherlock82
senior tag
válasz
sherlock82 #28945 üzenetére
A telefon elkelt.
Az egyik forumozó megvette. -
LaciGSM
aktív tag
-
novinyul
veterán
-
LaciGSM
aktív tag
Neked ezek szerint sosem volt Samsung N400 -ad
Amikor flippet nyitsz, és a kis antennát kitolja a motor...... nah az megfizethetetlen feeling!
Hasonló mint a P510-em.....De az N400 azért.... az akkun hátul a Pininfarina felirat......
És nem mellesleg szerintem szép kis teló.. Dizájnos.. -
(amúgy mitől olyan hűde nagy szám ez az N400?)
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M710S SFF i5 6500 + 16 Gb Samsung 2.133 Mhz + 256 Gb Samsung NVME
- Asztali PC , i5 9400F , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- i7 8700/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nintendo Switch V2
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest