- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Rég írtam, de szoktam ám olvasni a fórumot.
Bemutatnám a jelenlegi fő telefonomat, amit magáncélra használok:Vissza a gyökerekhez.
-
bunkomen
aktív tag
"Az e90-be kell egy másik akksi, a ház kopott, mem kártya takaró hiányzik. a 770 szalagkábelével kell valamit csinálni, de így is használható, azon linux op rendszer fut"
ez így mennyit érne? illetve valakit érdekelne?
-
zorzy4
addikt
válasz
stufen2 #30677 üzenetére
Én már ebből rég nem csinálok problémát. És nem is az akku a legnagyobb probléma, hanem az hogy minél régebbi egy telefon annál valószínűbb, hogy álltában elromlik. Az alkarészek száradnak vetemednek bomlanak, és elég egy mikroszkopikus változás valahol, és a teló meghal. Ezért nem bírom azt a hozzá állást, hogy csak működő telefon való a gyűjteménybe. Persze egy tucatmodellnél, vagy egy közelmúltbeli telefonnál, érdemes válogatni, de minél régebbi vagy ritkább egy teló, annál inkább el kel fogadni, hogy muzeális értékét, nem a működése, akkuja, doboza, és külső állapota határozza meg. Akkut általában meg lehet oldani, de egyszerre úgysem lehet az egész gyűjteményt használni.
-
KSparrow
őstag
válasz
bunkomen #30696 üzenetére
Nem tudom. Dobozos a telefon, használtam is, minden szép volt és jó, aztán elkezdtek nem reagálni a gombok. jó, ezt valahogy még megoldottam, most viszont mikor betölt a rendszer, kikapcsol a telefon.
Nemrég vennem kellett egy új 3650-est, mert a régi nem kapcsolt be. Persze bosszant, hogy kidobtam egy halom pénzt rá, de örülök is, mert ezen hófehér a közkeret meg a bekapcs. gomb, 2 hónapot volt összesen használva a telefon. -
bunkomen
aktív tag
-
bunkomen
aktív tag
Ezt valaki próbálta már? Régi BB5 unlock DKU-5 kábellal
-
Dr Dee
tag
válasz
Earl_Muttley #30690 üzenetére
Sajna nem az enyém. Egy Orosz oldalon találtam,hogy eladó. Kíváncsiságból ráirok....
-
egyébként működő Nokia 2010 akkut hol lehet szerezni?
Illetve Hitachi CR-D500-hoz és Nokia 3110-hez hogy lehetne burkot szerezni? ugyanis mindkettő repedt. -
KSparrow
őstag
Szerintem ilyen gond nem lesz, mert a Nokia BL-5C akku még akár ma is van újonnan (a 108-ban pl ugyanaz van, csak a design más); a régiek pedig: 2010, 2110, 8110: mind vagy van utángyártott, nagyobb, vagy újra lehet cellázni. de nekem van 2110 akkum, ami még ma is jó, pedig már 20 éves. Szerintem nem reális a félelem. (legalábbis Nokiánál. A SonyEricsson, Sharp meg ezek csináltak fura akkukat
)
-
stufen2
aktív tag
Azon nem gondolkodtatok, hogy ha pl 10 év múlva bedöglik az összes akku, akkor hogy fogjuk őket áram alá helyezni és bekapcsolni?
-
stufen2
aktív tag
válasz
zorzy4 #30668 üzenetére
Ezek a telefonok tartozékok doboz nélkül szép állapotban sem mennek el 35-40-45-nél többért, cuccokkal a duplája, de ezek, legalább is 2 tuti átlagos állapotban van, ha meg kellene venni 100 nál többet nem adnék érte.
A nagyképűség ez: "Nemrégiben komolyan rá voltam kattanva erre a sorozata és megkockáztatom, hogy elég sokat is tudok róluk. Ezért: tisztelettel kérek minden érdeklődőt, hogy az „eredeti-e”, made in holgyártották”, „Koreai-e”, töltsél fel képet az akkumlátor alatti címkéről meg adj IMEI számot dolgokkal ne fárasszuk egymást és a life timerrel ......."
Lehet csak nekem szúrja a szemem, de egy ennyire tahó szövegeket én nem bírom. Jelene eseten meg ugye a zafír a drágább és nem a karbon - de ő nagyon ért hozzá.Ahelyett, hogy ő is utánanézett volna, ahogy én is kiolvastam a mobilaréna cikkekből az árakat.
-
KSparrow
őstag
Ma már ha a 9500 mellett a kamera nem érv. A. Wlan meg
.
Főtelefonnak egyiket se ajánlom. A 9500 nagyon nagy, a 9300i vagy a sima aranyos, de szintén nem nagy valami. A wlan nem sokat használ, mert régi a szoftver és nem bírja el a nagy oldalakat. Mobil nézetre meg nem kell akkora adatforgalom, hogy kelljen a wlan.
Szerintem elég a sima. -
válasz
ZsizsiZsozsó #30671 üzenetére
a 9300-nak szerintem egy komoly hiányossága van: a Wi-Fi hiánya, szóval én a 9500 és a 9300i között gondolkodnék.
Nekem külsőre a 9500 jobban bejön. Illetve annak van kamerája is. + nagyobb a kijelzője is. -
ZsizsiZsozsó
tag
Sziasztok!
Lehet anno volt kérdés, de most újra felszeretném tenni. Nokia 9300,9300i és 9500 között gondolkodom. Szerintetek melyiket érdemes választanom? Csak szeretnék néhány érvet és ellenérvet kérni a kommunikátorokról(gondolok itt melyik a megbízhatóbb, melyiknek jobb az anyaghasználata(tartósság szempontjából), symbian gyorsasága, típushibák stb). Külföldi teszteken és felhasználó vélemények alapján a natúr 9300 dicsérték. Szerintetek? -
stufen2
aktív tag
válasz
bunkomen #30663 üzenetére
Ez pont az a pár telefon, amit a dobozuk és az összes tartozékuk nélkül nem szabad megvenni, de ennek is a nagyképűsége nagyobb mint a tudása, csak ha a mobilarénás tesztek árait figyelembe veszem akkor a helyes árazási sorrend:
gold 400e felett
sapphire 340e
carbon 300e
black 150-200e
elvégre is egy darab szénszál lapka nem kerül annyiba, mint egy zafír drágakőde volt belőle egy két cég (goldstriker, knalish athem) által kreált giccsesebb darab is
sapphire platinum snow fox 340e huf
sapphire arte diamond 1000db gyémánttal 20e $
royal edition ?
princess 3,25 millió huf
(de ezek csak érdekesség képpen) -
bunkomen
aktív tag
A mai napom is egy ezresbe fájt. Független 6303ci és egy vodás 6300... Semmi bajuk, bár egy új előlap rájuk férne
-
Dr Dee
tag
Ez kié?
[link] -
bunkomen
aktív tag
Így fizetés után akinek égetné a kezét a pénz...
Nokia 8800 arte sorozat
-
bunkomen
aktív tag
Zálogházba szoktatok járni? Egy mellett néha el szoktam menni és végiglesem a kirakatot, hátha van valami értelmes mobil... de nem nagyon szokott.
-
stufen2
aktív tag
Van valakinek nokia 6070 ese és 5070 ese? Arra lennék kíváncsi konkrétan, hogy az 5070-re rá lehet-e tenni a 6070 burkolatot.
-
ferret77
aktív tag
Már "csak" 55000ft az a 8850
-
ferret77
aktív tag
Itt a 640-es, Sucukától.
-
stufen2
aktív tag
válasz
novinyul #30644 üzenetére
kb. évente anyám kaphatott mindig ingyen egy telefont a pannontól, aztán mindig elhozta, de amikor átmentünk a vodához akkor megmaradtak, de maradt még így egy samu GT - S5350 Shark, meg egy bronz 6700 is, egyik se volt soha használva, csak kajlódtak a fiókba mert valamiért mindig mániája kivenni az új telefont a dobozból még akkor is ha nem használja, bár tavaly meg egy galaxy s4 minit kapott a vodától, most azt nyúzza
-
MurdR
veterán
Valakinek Pannonos szép állapotú Nokia 6303 KP vagy csere?
-
zorzy4
addikt
Nemkihagyós szerintem. Ha nem lenne meg már háromféle verzióban, én vinném azonnal, olyan ritka. [link]
-
zorzy4
addikt
-
novinyul
veterán
Valakinek esetleg kell egy Nokia 6270? A burkolat ki lett cserélve,csak a navi billentyű közepe kopott.Valakit érdekel dobjon privátot.
-
KSparrow
őstag
válasz
bunkomen #30635 üzenetére
Gonosz vagyok, de nem akarom, hogy az legyen
Nekem meg a szomszéd (sorház, nem közvetlen, hanem a sor végén lakó) mondja, hogy van pár telefonja, és hallotta, hogy gyűjtöm őket. adott 3-at. Egy samsungot, egy 6230i-t, meg egy 6700c illuvial pink is volt köztük! A 6700 már régóta kiszemelt típus volt. Pont illuvial pinkben. -
bunkomen
aktív tag
-
Fancy-boy
addikt
-
ferret77
aktív tag
-
novinyul
veterán
Ritka darab!
[link] -
tolts.hu
őstag
Párat elvittek.
-
ferret77
aktív tag
ITT egy 6108, hátha érdekel valakit. Kár, hogy nem működik.
-
ferret77
aktív tag
Az aksija így néz ki
-
ferret77
aktív tag
Már nálam van
-
ferret77
aktív tag
Van egy elméletileg full dobozos N-Gage-m
[link]
-
XmoD
senior tag
Sziasztok. Epp egy S.E. S700i felujitasaban vagyok. Valakinek nincs hozza akkufedel ? Akar cserebe is mehet. Van par regi motorola es nokia
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Honda topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Windows 11
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest