Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
stufen2
aktív tag
Annyira szeretem az ilyen hirdetéseket. , Kíváncsi lennék doboz nélkül, hogy maradt meg ilyen jó állapotban, vagy amikor megvette a dobozt eldobta, és a telefont emelvényre tette? A 150 forintos melós cérnakesztyű meg már csak hab a tortán.
-
ferret77
aktív tag
Mai piac. Az 540-et nem tudom, hogy működik-e, mert kiderült, hogy nincs is ilyen töltőm. Kellene szereznem egyet. Mi a típusa? Szép fehér a gombsor, nincs besárgulva.
A 7610, vagy 6670(még nem tudom melyik) alkatrészt sem tudom, hogy jó-e, abból úgyis az LCD a legfontosabb, ha az alaplap nem is lenne jó.
A többi működik, de az N70 sajnos T-s és van itthon egy fekete ház, azt megkapja, mert így elég gáz.
A 6100 full dobozos, leírás, CD, bontatlan head-set, minden.
-
quailstorm
félisten
-
KSparrow
őstag
válasz
quailstorm
üzenetére
Én még nem láttam klónt-ebből. Nem valószínű, de lehetséges.
-
quailstorm
félisten
válasz
KSparrow
üzenetére
Kb a használati értéke meg kimerül a falhoz csapkodásban. Fanatikusnak jó, de egy 3100-at szívesebben használsz, egy 1680c-2 meg csúcsmodell mellette.
Az amúgy menő ha pont ez az. Vissza tudod követni? Ebből azért volt sok.
Amikor Hito megvette az N950-et, azt egyből tudtam hogy a Danitól. Csak neki volt az országban, annak is beverte a képernyőjét

-
KSparrow
őstag
válasz
quailstorm
üzenetére
Igen, ez az. (lehet darabra is, amúgy
) Mem.kártya lenne benne, de az nincs-ennyit a 8GB-ról 
-
quailstorm
félisten
-
Don Pityu
csendes tag
Sziasztok!Valaki meg tudná írni,hogy a Siemens SL 65-öt hol lehetne beállítani,hogy ne csak head settel vegye fel a hívást? Köszi.
-
bunkomen
aktív tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Na ezaz...én is előtte megnéztem, és csak azért raktam fel a hirdetést. Ráadásul ez még egy valamirevaló telefon volt, nem úgy mint az ilyen javás i5-ök.
-
bunkomen
aktív tag
válasz
quailstorm
üzenetére
2 óra kitiltás (éjjel volt szóval nem nagyon basztak ki velem) de régebben egyszer már hirdettem és akkor is törölték, csak én ezt elfelejtettem
Természetesen ezt is megjegyezték gúnyosan... -
bunkomen
aktív tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Törölték, hogy rohadnának meg... az enyém volt
25-be megvették helyben. 6-ért kapott hozzá akksit a csávó és így 31-ért lett egy rohadt jó telója. Bezzeg én végigkukáztam az egész internetet, de semmit nem találtam, ő meg az első gsm boltban megcsináltatja 
-
quailstorm
félisten
Csak tán nem törölték a HTC klónt?
Nagy bunkóság, mert ezek szerint a javas hulladék i5 klón az meg mehet. -
zorzy4
addikt
Itt vagyok én is csak mivel másik helyen dolgozom egy hete nem jutok gép elé, telórol meg még úgy sem szeretek fórumozgatni, hogy most vettem egy ilyet.
-
bunkomen
aktív tag
Független Nokia E52-nek mi a reális ára? Nézegettem 10 alatt nem nagyon vannak, viszont találni annyiért dobozost is.
Elvileg lassan megyek egyért... 5k-ért találtam angol menüs (phoenix megoldja), de még belealkudtam egy 5130-at az árba
-
golya32
senior tag
Ázsiából jelentem nektek, itt drága a retro teló, most adtam el a 6230i-t 8000 rupiáért az durván 16e + egy ingyen fuvar a tuc-tuccal
-
bunkomen
aktív tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Ezt a tagot én már figyeltem... rá van állva az 1ft-os aukciókra, bármi is legyen az. Rengetegszer láttam már, de ahogy elnézem a vásárlási múltját, nem csak telókra megy (kávéfőző, hűtőmágnes) minden ami 1ft

-
quailstorm
félisten
-
stufen2
aktív tag
Eszem megáll, ennyi pénzért még olajcserét is végezhetett rajta

-
MurdR
veterán
Keresek N8 kijelzőt, és házat. A sajátom földhözvágtam. eldeformálódott a háza. Amikor felvettem, éa megláttam hogy kuka a ház, akkor mégegyszer földhöz vágtam, és rá is tapostam párszor. Akkor tört be a kijelző is.

-
bunkomen
aktív tag
Útban hozzám az első C szériás darabom
C2-05, vajon szalagkábeles lesz vagy mi a baja? -
MurdR
veterán
-
stufen2
aktív tag
Beszart a munkástelefonom, 6610/i vagy 6230/i vagy 3410 -3310 a megbízhatóbb, melyikből lehet könnyen jót kifogni?
-
KSparrow
őstag
Valakinek nem hiányzik egy N95 a gyűjteményéből?
-
arkades
senior tag
Szerintetek egy, valószínűleg végfokos magyar nyelvű R380-as milyen értéket képviselhet? Lehetne érteni kérni egy működő T29-est, vagy R520-ast?
-
stufen2
aktív tag
válasz
bunkomen
üzenetére
Ez a vicc kategória. Ennyi pénzből te is simán megcsinálod, ráadásul tömör fából. Egy fúró, fűrész, csiszolóvászon, zsanérok, pár szeg, és egy 4 méteres, gyalult deszka kell hozzá a fűrésztelepről (kisebb nincs) + üveg. Meg kérsz valakitől egy derékszöget, hogy vinklibe legyenek az oldalak. A hátulját meg megcsinálod olyan kemény papírból amiből a könyv borítókat csinálják, könyvkötőknél lehet beszerezni.
-
bunkomen
aktív tag
-
KSparrow
őstag
A LIDL-ben akciósan lesz vitrin elvileg. 20K.
-
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
válasz
ferret77
üzenetére
Itt Kanizsán egy boltban találtam, csináltattam helyettük haverral, perforált alu hulladékból olyan tartót amilyen az egyik képen a nagy átlátszó nokiás tartó, mert volt a vitrinben olyan a csávónak, de egy fél éve is cseréltem vele, de már nincs neki több, ezt is csak azért adta oda, mert az alu tartók tetszettek neki és emlékezett rám, elsőre elzavart, de amikor felemlegettem neki, hogy cseréltünk már akkor egyezett bele
-
bunkomen
aktív tag
Lamborghini telefon
Nem retró, de érdekes
-
ferret77
aktív tag
Most hoztam haza 4000-ért. A belső kijelző csíkozódik, ezt kellene helyrehoznom.

Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
De azért elfogadnám....mármint a telefont 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Szóval az 5k nem olyan nagy durranás