- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dr Dee
tag
Ez komoly?[link]
-
-
Sucuka
senior tag
válasz
ferret77 #30293 üzenetére
Igen, láttam, és nem is csak tőled!
Megindultak a privátok rendesen, kapásból 4 embertől jöttek ajánlatok a 640-ekre
Igazából tényleg PMR-rádiók érdekelnének, ez most a fő szempont, nem hiszem el, hogy nincs elfekvőben otthon valakinek
Gondolkodom az árakon, ha más nem lesz, és akkor KP is megteszi, de ha úgy érzitek, tegyetek ajánlatot, ti úgyis jobbanbenne vagytok az árakban.
-
Sucuka
senior tag
válasz
bunkomen #30290 üzenetére
Na akkor én is boldogot kívánok!
És jó, hogy a "kaland" nem fordult rosszabbra.
Más:
Mai "bolhapiacozás" eredménye két db viszonylag szép, piros Nokia 640-es (NMT450 rendszerű) teló. Mindkettő beindult egy feltöltött akkuról, a saját akkuikból az egyik már elkezdett tölteni. Li-Ion mindkettő, és jó vastagok.
A harmadik készülék egy Nokia 540 (szintén NMT450), kék, de még nem teszteltem, mert nincs töltőm, és akkum sem, a sajátja meg nem indul, bár Li-Ion az is. Ez utóbbi telefonnak sajnos a bekapcs gumigombja hiányzik.
Nincs nagy tervem velük, igazából valószínűleg áruba bocsájtom őket, viszont inkább csere érdekelne, így ha valakinél van elfekvőben kihasználatlan PMR-adóvevő (walkie-talkie) akkor az érdekelhet.Képek:
-
bunkomen
aktív tag
Egyem a szívetek, hát köszönöm
Bal szerencsés dolgokhoz csatlakozván, volt nálam az este egy kis iszogatás. Két haverom hevesen nézegette a telókat és fogalmam sincs hogy de egyszer csak eltörött az egyik üvegpolc (szerencsére a legalsó) és 18 telefon megindult a föld felé
Nem volt valami kellemes élmény azt kell hogy mondjam, még jó hogy a polcokból anno többet vágtunk és van tartalék.
-
zorzy4
addikt
Mindig csak a jó vételekről meg a szerencsés dolgokról számolunk be. Hát itt egy ellenpélda. Sétálgatunk ferrettel a kihalt piacon, és akkor egyszer csak megpillantunk egy Szép állapotú Sony CMD Z1 telót.
Árus 7000ft
Én 4000ft
Árus, megvárom a férjemet, fél óra
Én ok de ha más is alkudik rá és nem teljes áron viszi, várjon meg
Eltelik 10 perc, teló már egy rohadt nepper kezében, odaadta neki 5500ftért. -
bunkomen
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #30281 üzenetére
Köszönöm
-
-
-
ferret77
aktív tag
Láttam ma egy full dobozos samsung C100-at. Elméletileg 0 perces volt, mert azt mondta az ember, hogy anno kapta, de nem is használta, csak berakta a szekrénybe és most kivitte, hogy eladja. Érdekelt volna valakit?
-
zorzy4
addikt
válasz
sz.balazs.95 #30270 üzenetére
Nekem van protoba. Tudtommal ki se adtak.
-
Kockulász
csendes tag
válasz
sz.balazs.95 #30257 üzenetére
Nagyon szépek! Gratula hozzájuk!
-
Dr Dee
tag
Kinek kellet a Sonyericsson T630-as?
Ja van egy eladó full dobozos,fekete,6610-esem,makulátlan állapotban!
Olyan állapotban mint amit posztoltam tegnap előtt,de nem az,egy másik darab!
-
ferret77
aktív tag
Mai piac, piros game előlapos 3510(főleg stufen figyelmébe ajánlom
) Ebből van itthon már egy kék is.
A másik egy 6230, 200ft-ért, aksi és elő-, hátlap nélkül, de megkapta a vaterás 1ft-os ruhát. Ja és benne van a memóriakártyája is. -
-
T0rnad0
addikt
válasz
sz.balazs.95 #30268 üzenetére
Amúgy érdekes billenyűzete van, de az 535-öt jobban szerettem. Az abszolút csúcs nekem az 511
-
-
T0rnad0
addikt
válasz
sz.balazs.95 #30266 üzenetére
Lehet hülyeség, de nem az 565 a Voda Live-os 557?
-
-
T0rnad0
addikt
válasz
sz.balazs.95 #30253 üzenetére
Ha magyar Vodafone függő, akkor 565-nek kell lennie.
-
Earl_Muttley
őstag
nem ide, sorry
-
tolts.hu
őstag
válasz
quailstorm #30258 üzenetére
Nem, nekem /a bal alsó sarokban/ 2000.évi milleniumi limitált, kézzel festett eredeti karcmentes;
mellette aranysárga, karcmentes, szintén gyári előlap.
/Egyébként mind új gyári előlapos független, csak a fekvők várnak felújításra(9300i, 8910i, 6822, stb..) / -
Dr Dee
tag
válasz
Nekem neeeem
-
quailstorm
félisten
válasz
sz.balazs.95 #30259 üzenetére
jaaaaaa
Akkor azé' volt olyan ismerős. Nem baj, nekem is van, de ezt tudjátok.
-
válasz
ez az, ami -NOKIA- -nak volt.
-
quailstorm
félisten
válasz
sz.balazs.95 #30244 üzenetére
Mindenkinek piros GSM feliratos háza van 3210-hez?
-
-
Mulderpapa
aktív tag
válasz
bunkomen #30245 üzenetére
A magyar is qwerty.
Ha valakit érdekel: T68i, T28s, chatboard és SE bluetoothos kisautó.
-
válasz
tolts.hu #30254 üzenetére
Itt csak olyan van, hogy FCC ID, IMEI, gyártás helye, gyártó neve, egy értelmezhetetlen betű- és szám halmaz, meg a telefon saját típusának, (mint amilyen a Nokiáknál pl. az RM-XX) bővített és rövidített változata.
azaz TH3, leánykori nevén TH31V-1DVDHU1
Na ha ebből valaki megmondja, kezet csókolok neki.
na jó nem, de megköszönném.Egyébként itt néztem először.
-
tolts.hu
őstag
válasz
sz.balazs.95 #30253 üzenetére
akku alatt nincs?
Dr.Zoo: pü.
-
Amúgy az Alcatel boot képernyője és zenéje hát az priceless
de komolyan, milyen elvetemült lehetett ez előző tulaj.Arra viszont nem sikerült rájönnöm, hogy ez egy OT557 vagy OT565
-
stufen2
aktív tag
-
tolts.hu
őstag
válasz
Szép darabok!
Egy 8910i magyar, független, szép állapot, hibátlan működés, töltővel, valakit érdekel innen?
-
Dr Dee
tag
De ráérek hetek ótta
[link] -
bunkomen
aktív tag
válasz
grat, dobj egy bandafotót az összesről
Mulderpapa: leírás is írja, hogy qwerty... de amúgy igazad van nem sokban különbözik a magyartól
-
válasz
Mulderpapa #30243 üzenetére
„Ékezetesnek ékezetes, csak nem ott ahol kellene.”
más: megvan a 75.-ik mobilom!
Mivel egyszerre 4-et szereztem, így a többire nézve igazságtalan lett volna egyet kikiáltani 75.-nek, szóval itt a 72. 73. 74. és 75.:
A piros 3210 elég ragacsos volt, de körömkefével gyönyörűszépen le tudtam tisztítani.
-
zorzy4
addikt
válasz
Mulderpapa #30241 üzenetére
Sajna az sem, magyar, csoda lett volna.
-
zorzy4
addikt
Ha valaki ebben tud segíteni, megköszönném. [link]
-
Fr0z3n
őstag
Valakinek Siemens c62? Most találtam böngészés közben.
-
KSparrow
őstag
válasz
zorzy4 #30231 üzenetére
Nem hiszem el. Már megint megadta magát a 808-asom. megint nem rezeg. így már volt egyszer, aztán az javítás, majd panelcsere lett. Szóval még le se adtam szervizbe, de már megint nézem az új telefont-ha lumiát kapnék helyette. csak az bosszantó, hogy a telefonban nincs 20 óra beszélgetés, másodtelefonnak volt használva.
-
zorzy4
addikt
válasz
Dr Dee #30227 üzenetére
Ezt most muszáj volt, akkoriban vettem az első telómat a vodánál, mikor ez a reklám volt. Motorola v2288, vitamax city, vitamax kapszulában. A szerződés vodás mappája, -mert hogy akkor még annyi papír kellet, egy feltöltőkártyás előfizetéshez, hogy az is adtak hozzá,- most is meg van.
-
Dr Dee
tag
Aztaaa,ez is 15 éve volt....
[link] -
válasz
Earl_Muttley #30225 üzenetére
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
sz.balazs.95 #30224 üzenetére
Leütöttem!
ALL: A többi cucc jelképes összegekért vihető lesz! Nekem csak a banán, meg pár 7110 cucc kell!
-
válasz
Earl_Muttley #30223 üzenetére
a 8110 melletti két kis mobil érdekelhet.
-
Dr Dee
tag
Ez va
Valakinek? -
MurdR
veterán
válasz
Earl_Muttley #30212 üzenetére
Szerintem nem éppen 2000 forintos kategória.
Ebayen nézted hogy van-e? -
Earl_Muttley
őstag
Na emberek! Egy ilyenért, teszteletlenül mennyit szabad kiadni?
-
zorzy4
addikt
Kishibás nokia e65 olcsón, és hibátlan sonyericsson p900, nem olcsón de ár alatt. Ha valakit érdekel írjon.
-
bunkomen
aktív tag
-
bunkomen
aktív tag
csúnyán kopott, magyar, tmobilos 9300 mennyit ér hibátlan működéssel? illetve mennyiért lehetne eladni hamar, hogy ha szoftverbajos?
-
Dr Dee
tag
Mindig vannak aki körül se néznek
[link]
-
Dr Dee
tag
Aztaaaaa 1994-ből
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged