- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyrtyho
őstag
Samsung Corby TXT-re emlékszik még valaki rajtam kivül ? Ma találtam róla egy régebben lementett képet az egyik dvd lemezemen, és komolyan gondolkozok rajta, hogy beszerezzek egyet, istennem, annak idején mennyire vágytam egy olyan kis telefonra
-
Dyrtyho
őstag
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Mobiltelefonhoz milyen lakk festéket ajánlanátok? Ugyanis hamarosan megkezdem a kis kopott Live With Walkman készülékem felújitását. Előre is köszi
-
Dyrtyho
őstag
Nem tudom mennyire számit retronak, vagy nem retronak. De a minap elővettem a 2012 februárjában vásárolt érintőképernyps SE Live With Walkman készülékemet, aminek csak annyi a baja, hogy az akksija felpuklisodot idén tavasszal. Ja, meg le van kopva az alján a lakk. De szerintetek érdemes venni bele 3000ftért új akkumulátort ?
-
Dyrtyho
őstag
A T68i-hez a K700i töltő is jó ugye ? Vagy rosszul tudom ?
-
Dyrtyho
őstag
Szerintetek egy szép müködő T68i és egy teljesen felújitott T68m készülék megér 6 és 10 ezer forintot ? Csak azért kérdezem mert nem vagyok ilyen retro készülék témában jártas. Előre is köszönöm a segitséget
-
Dyrtyho
őstag
Nekem a legelsö érintőkijelzös telom egy Nokia 5800 volt, de 2éve túladtam rajta,kissé leharcolt volt már szegénykém és pénzszükében is voltam. Következönek meg vettem egy LG GT540 Optimust, azt egy X8 követte, majd egy Live With Walkman. Jelenleg egy S3-t LTE nyúzok, de gondolkodok egy HTC Wildfire S-n is gondolkodok
-
Dyrtyho
őstag
Sziasztok !
Már korábban is irogattam ide, de most ismét vissza térek közétek. Amúgy véletlenül valaki nem tud eladó Sony Ericsson T68i, T210 készüléket ? Csak azért kérdezem mert nem rég megtaláltam a volt T210i telóm csatlakozható kameráját, de a telefon amihez vettem egy 6-7éve már nincs meg -
Dyrtyho
őstag
Véletlenül nem tudjátok,hogy hol és mennyiért lehet szerezni Samsung sph n270-t ? Most így a 8910 látván rá kattantam pöpet a kicsikére,már mint a Samsung Sph N270-re
-
Dyrtyho
őstag
Szerintetek a Siemens C75 az retro készüléknek számít ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Nyaralás topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Magisk
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest