Hirdetés
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferret77
aktív tag
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
Nekem másfél óra volt az út, csak oda. Még csak most tartok hazafelé kb félúton.
Már leformáztam. Ja és van benne egy egy gigás kártya. Igazán lehetett volna 8, vagy 16GB
-
MurdR
veterán
Az igen

-
ferret77
aktív tag
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
Apród. Ma adták délután fel. [link]
Most nézem, mert azt nem is figyeltem, három töltő is van hozzá
plusz az autós. -
ferret77
aktív tag
Akkor most hülyét fogtok kapni
Vettem egy N95-öt. Nagyon szép, működik, töltövel, autós töltővel, head-settel, adatkábellel. Találjátok ki mennyi volt 
-
golya32
senior tag
8210ről átálltam a 6230 ra közbe jött egy 7110 is, de azt már nem tudom használni túl nagy nekem.
Valszeg még egy 8600 is jön, aztán elég a nokiából. -
zorzy4
addikt
[link] Na most ha ezekben van 3 halott javíthatatlan panel akkor nem éri meg így tolni a liciteket.
-
úgy rémlik, hogy lejátssza.
Asszem 2 GB-os a max. -
golya32
senior tag
6230 lejátsza az mp3-t?
Mekkora a legnagyobb kártya ami belemegy? -
zorzy4
addikt
-
KSparrow
őstag
válasz
stufen2
üzenetére
Pár napja szereztem egy Nokia X5-01-est, 35 óra van benne, egyszer lett sajnos leejtve, de amúgy hibátlan, fóliás, teljes saját dobozos.
Emellé szereztem tegnap egy BlackBerry 9500 Storm-ot, meg egy Nokia E65-öt. A BB fóliás, mindenhol. Mikrokarcmentes, vadonat új, Vodafone függő. Tokkal, saját dobozában, leírással, tojástartó és töltő nincs, de microUSB, szóval nincs gond.
Érdekessége, hogy a kijelző ugyan kapacitív, de még gondoltak a rezisztív érintőre szokott emberekre. Így az érintés csak kijelöl, és szó szerint az egész kijelzőt le kell nyomni, hogy "kattintsunk" . Könnyen mozdul, de mindenképp furcsa, hogy mozog az érintő és az LCD. Olyan, mint a 7110 görgő, azt is be kell ugye nyomni; csak itt a komplett kijelző mozdul.
Az E65 ugyan nem fóliás, de pár minimális karcot leszámítva hibátlan, barna, szintén saját dobozban, ez komplett, tojástartóval, leírással, 256-os microSD-vel, Vodafone-osan. A life timer összesen 6 óra 58 perc. -
zorzy4
addikt
-
Dr Dee
tag
Valakinek van eladó Nokia 1610,8110,3110-eshez töltője amit nélkülözne?SOS,HELP!

-
golya32
senior tag
válasz
zorzy4
üzenetére
Jaaa embereim is ezt csinálják, ha az egész csapat telefonszámláját nézem akkor 150e körül vagyunk.
Néha még a céges autókat is privátba használják, legalább szólnak a hónap végén.Az egyik csopvezt most kellett kirúgni, elment a céges furgonnal olaszba nyaralni, aztán hónap végén meg azt mondta ennyi volt az üzemanyag, utána meg kaptunk tilosba parkolásért egy 60 eurós büntetést Rómából..
-
bunkomen
aktív tag
Ki tud nagyobbat mondani versenyen van itt vagy mi van?
-
golya32
senior tag
Nekem most havonta 60-80e között mozog a céges telefonszámlám..
2 hónapja kint voltam cipruson pihenni, osztrák főnöknek valami jelentést pont abba a 4 napba kellett megcsinálnom, az internet miatt 35e vel feljebb ugrott a számla
Győrben 9mill töl indul a panel
-
Dr Dee
tag
válasz
tolts.hu
üzenetére
Előszőr tanulj meg számolni

De várj segítek
1996-2014 végéig számoljunk!
18évX12hó:216
216hóX 20000ft:4320000ft+ plusz a vállalkozásomban a telefo !mondjuk ez 4 éve nincs
Te hol veszel 4320000ft-ért Garzont? Mondjuk 5500000ft-ért már lehet!
Amúgy nem ugyanannyit kerestünk te meg én az elmúlt,18 évben.Gratulálok!
-
válasz
quailstorm
üzenetére
és elképzelhető, hogy egy sérülés csak jóval később jön ki a képernyőn?
-
quailstorm
félisten
Így már én is jártam, igaz maximálisan nem stabil helyzetben.
Valószínűleg egy korábbi sérülés nyoma. Tesztemben szereplő K550 is ilyen. Bicikliről leesett W610 kijelzője került bele, mert beverte a kulcs az eredetit. Aztán 30 perc séta után középen ott volt a csík
Pedig képem van róla hogy beszerelés után 100-as volt. -
-
zorzy4
addikt
Utángyártott de AAA minőségű 3200 házikók vannak eladóak 300ftért. Gombsorral.
-
válasz
bunkomen
üzenetére
„Jo allapotban levo megunt nokiamat cserelnem barmilyen jo allapotban levo Iphonera, esetleg Samsung Galaxy S4-re. Minden tartozeka meg van! ”
És ebből a kettőből csinált különösebb szégyenérzet nélkül egy „Iphone s4”-et...

(természetesen helytelen kis- és nagybetűkkel...) -
bunkomen
aktív tag
-
bunkomen
aktív tag
[link] Találtam egy ilyen eladó telefont véletlenül. Hát én azt hittem hogy ez valami sz*r klón, de sajnos valóban Nokia. Ez az Asha széria annyira nevetséges, hogy azt már nem tudom kifejezni.
-
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
ha nem mutatod meg neki, nem is fogják használni.

A Viber-t is valószínűleg mástól ismerik, és nem megálmodták a létezését.
-
bunkomen
aktív tag
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
Megértem, nekem például google barátomat kellett megkérdezni, hogy az mi...
-
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
és BBM?
-
Bdanyy
addikt
Azta

Nekem a 100mb-os net még a 6630-on sem volt mindig elég 2005-ben.
-
-
bunkomen
aktív tag
-
golya32
senior tag
Nokia 8600 valakinek eladó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Új belépő a Honornál
- Filmvilág
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hálózati / IP kamera
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Építő/felújító topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 4K Gamer PC //Számítógép // Ryzen 7 9850X3D // 5070Ti // Számla + Több év garancia //
- 266 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7430U, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

4000?
.

Na de ez már nagyon off.
Telefonálásra 1000ft megy el havonta. Csak anyit beszélek amennyit muszáj, hosszabbra ott az otthoni vezetékes, vagy munkahelyi a főnököm számlájára