Hirdetés
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Vivo X200 FE – fenséges méret
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunkomen
aktív tag
Nokia 5130 kétezeré'
-
golya32
senior tag
Iphone 2g alkatrészek érdekelnek valakit?
Van alaplap kijelző hátlap + még egy teló szétszedve. -
KSparrow
őstag
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
E65 kijelzős, akku meg 5310 xpressMusic bl-4ct, illetve annak a picit erősebb változata, a bl-5ct.
-
Earl_Muttley
őstag
Nokia 3720-ba valakinek van esetleg kijelzője, akkufedele? (akku se ártana)
-
T0rnad0
addikt
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
Nem ismertem meg erről a képről
, de az egyik legszebb BB
Gratula, ennyiért ajándék! -
T0rnad0
addikt
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
8520?
Valaki BB-t javít itt?
Recseg a hangszórója. -
Earl_Muttley
őstag
válasz
Dr Dee
üzenetére
Nekem volt egy 9780-am, ami akkor csóró-éppen frissen ballagott (8.ból ám!) csóróként nagyon megfogott!
Egy öreg 6630-ra meg asszem 3000 ft-ra cseréltem, mert nála nem működött. Mint kiderült az akku merült túl. Na, 3 hónapot használtam kb, mielőtt eladtam.BIS-BES a büdös életbe nem volt, csak a T-s mobilnet. Nem zavart, mert egyszerűen még a lassítás után is valami rohadt jól lehetett használni.
Ami nagyon megfogott a szederben, az a sok apró okosság. Kikapcsolás helyett hibernál, ki-bekapcsol időre, aktív tokkal a működés, nagyon finomhangolható profilok. A trackpad+qwerty kombó meg nekem gyorsabb volt mint pl.most az S3-on gépelni.
Nem véletlen lett az, hogy szederre vadásztam amikor kiderült hogy 2 telefonnal kell mászkáljak.
Ez amúgy 4000 ft volt

-
Dr Dee
tag
SOS!SOS!SOS!SOS!SOS!SOS!SOS!SOS!SOS!SOS!SOS!SOS!SOS!SOS!SOS!SOS!SOS!SOS!SOS!SOS!
Szeretnék egy dobozos Nokia 8800-át,ha lehet Art legyen. Van némi kp-ém,de be kellene számítani a fentebb hirdetett Nokiákat! Ügyes gyerekek vagytok! Valakiiiii

-
Dr Dee
tag
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
Ez tettszik! Gratulálok

Amúgy nem tudom mi van de egyre jobban tettszenek ezek a telefonok! KSparrow -nak is van egye amit ma mutatott,elég gusztusos darabb!!! -
stufen2
aktív tag
Nem tud valaki valamilyen leírást/oldalt, hogy a nokiák főként a dct4 esek újraszoftverelését honnan lehet megtanulni?
-
golya32
senior tag
6230 ba hogyan lehet magyar nyelvet rakni?
-
LaciGSM
aktív tag
Ha bárkinek tudok segíteni alkatrész, telefon beszerzésben, szervízben, (szoftver és hardver is) bátran keressen meg!
Facebook oldalam: Laci Gsm. keressetek bátran.. -
meroly
veterán
Én is előkaptam a gyűjteményt a minap. Feltöltögettem párat. És a 8800-nak végre van helye egy szép polcon a dokkolóban. A többi dobozban. Gyarapodni nem gyarapodott, most másra koncentrálok anyagilag.
Néha benézek a képek miatt, de nem olvaslak már egy ideje Benneteket.
-
stufen2
aktív tag
Jut eszembe nincs valakinek egy régi westeles sim kártyája (normál sim), régóta akarok olyat, de eddig még nem láttam sehol.
-
KSparrow
őstag
válasz
peyssou
üzenetére
Én ma csak egy 2010-est vettem, De árat nem írok. Tudom,2010-ért pénzt adni...már drága volt.
De.
Makulátlan, hibátlan állapot, a felülete sincs kifényesedve sehol. A gombsor hófehér, és van mellé saját doboz is. Ja, van benne 4 óra össesen, és volt mellé egy Westel kártya is. Független, de nincs benne magyar. Na így már megérte azt a pár Mátyást
Emellett volt egy Blakberry 8100, fekete, szép állaptban 1K, egy eredeti ukrán S.T.A.L.K.E.R. lemezzel

-
peyssou
csendes tag
Ma,petőfi csarnok»
eri t28,szürke,celofános aksi,töltő nélkül 5.000.-
nokia 8210 piros,tremobilos,4.000.-
nokia 9210 com angol nyelv,tremobil,4.500.-
samu a300 mosógéptelefon (leharcolt,töltő nélkül,nem kapcsolt be)2.500.-
meg egy csomo apróság,barkácsolóknak.
pedig kevesen voltak. -
ferret77
aktív tag
Dobozos N95 5000-ért. Nem túl szép és új aksi kell bele, de azt írja, hogy hibátlanul működik.
-
MurdR
veterán
válasz
shimano1978
üzenetére
A felét.
-
Dr Dee
tag
Eladó Nokiák,full dobozosak: 9300,E90,3100,szépek,IMEI számuk azonos mindenhol!!
Nokia 5110 D2-es promóciós dobozban!
Siemens S4 dobozos+ egy darab,függetlenek,működnek!
Csere érdekel Nokia 8800 Sirocco dobozosra!
Gyere nézd meg,megéri
-
novinyul
veterán
válasz
shimano1978
üzenetére
Röviden

-
shimano1978
csendes tag
Üdv.
Vélemény? Szerintetek érnek ennyit?
http://olx.hu/hirdetes/nokia-pakk-ID2nL3f.html#20dae5be7b
-
LaciGSM
aktív tag
Nokia N91 8GB-hez van valakinek előlapja? vagy komplett ház? gyári érdekelne jó árban!
-
quailstorm
félisten
Az mitől lehet hogy a 6310i nem lejárt SIMmel, mindjárt kettővel sem kapcsol be, hanem lefagy üres képernyőnél és csak segélyhívó?
Lejárt SIM mindhárom szolgáltató megy... -
novinyul
veterán
Megválok a Sagem Porsche P9521-l. Valakit èrdekel akkor keressen meg privátban.
-
bunkomen
aktív tag
N96 Ennek mi lehet a baja? Valakinek lehet jó vétel, ha csak apró hibája van.
-
Dr Dee
tag
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
?? Nem találom a linket
-
Dr Dee
tag
Valakinek elfekvőben egy Nokia E71 van amitől megválna? Vodafonos vagy fûggetlen kellene... Jó lenne ha dsereberélhetnén....
-
Dr Dee
tag
Ezért miért kér pènzt?
-
Dr.Zoo
őstag
Ha valakinek akad egy 8910i, akkor ne tartsa magában...

-
HoaryFox
őstag
Valakinek volt Sony Ericcson P1-e? Én használtam egy pár évig, és imádtam: szoftver lassúcsak volt ugyan, de mindent megcsinált, kamerája sztem nagyon jó, meg a billzet volt nagy császárság

Symbian UIQ 3 rulez

-
ferret77
aktív tag
válasz
bunkomen
üzenetére
Jól csinálod

Nekem is voltak még hasonlók. Pl. Két hibátlan N80, egy ezüst és egy fekete 1000ft/db. Az egyiket muszáj volt sajnos eladnom 7000ft-ért, hogy vehessek egy 6250-et postával együtt 6600ft-ért, ami nem volt szép, de hibátlanul működik, ezért vettem egy halott szépet 1500ft-ért, kicseréltem a házat és a halottat tovább adtam 1500-ért.
Vagy ott volt a full dobozos szép N70 2000-ért és eladtam 7000-ért
Nekem még megvan a saját N70-em, amit régen használtam, ami szintén full dobozos és szép.
Egy hete a piacon vettem egy arany 3510i-t 200-ért. -
stufen2
aktív tag
Tegnap vettem egy 8910es dokkolót karcmenteset, 2 ezer forintért, május 28 óta nem vette senki észre a hirdetését ......

-
ferret77
aktív tag
Akkor most mondjam, hogy a 8910i-m és az egyik 7210-em ha úgy vesszük ingyen volt?
Bár már az is történelem. Egy 7000ft-os packban voltak. Ezt a kettőt megtartottam, a többit eladtam és még kerestem is rajta. Vagy mondhatnám a dobozos 6600-át, amivel kerestem 500ft-ot. Kaptam ingyen egy nem túl szép 6600-át, eladtam 5500-ért és 5000-ért vettem a dobozos szépet. 
-
MurdR
veterán
Bkphtjátok mind

-
bunkomen
aktív tag
Gebedjetek meg ilyen vételekkel, hát komolyan mondom
Ha történelmi bizniszek is beszállhatnak a versenybe akkor nevezném a dobozos hibátlan N-gage QD-met amit ingyen szereztem. 
-
ferret77
aktív tag
Na hazaértem.

Fenébe, kicsit homályos lett a kép
-
ferret77
aktív tag
Hogy a fenébe lehet ilyen állapotban, ha ennyit telefonált vele? Tuti, hogy nem volt ház cserélve. Szerintem.
Egy idős, jómódú fószeré volt. Öt évig használta. Azt mondta, hogy öt évente vesz telefont, de akkor a legjobbat.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Anime filmek és sorozatok
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Call of Duty: Black Ops 7
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 26
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, de az egyik legszebb BB
Gratula, ennyiért ajándék!
Recseg a hangszórója.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Iszonyat drága hozzá minden,ráadásul elég sok darabból áll.