Hirdetés
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
quailstorm
üzenetére
minek bonyolítod ennyire?

én csak annyit írtam, hogy nem divat már az iphone, legalábbis közel sem annyira, mint régebben...meroly; abból indulok ki, hogy felsőbb vezetőknél is rendre kevesebb az iphone - kivéve néhány üzletágat, ahol elvárás -, és színesedik a paletta, különböző gyártók csúcskategóriája is megjelenik.
-
golya32
senior tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Na szóval 2 teló kell, mert 2 cégnél dolgozom az egyik a nagyobb cég ott van az iphone azok adnak 4gb netet.
Én nem használok mást azon csak a mailokat van 4 fiók meg a telefon részt, ja meg van hozzá kihangosító a kocsiban, ha reklamálnék lehet adnának 4gt, nem nagyon kell ez is elég.
Van a másik cég aki kicsi és nem ad telót csak kártyát ott használom az n95t, meg a naptárat amit meg a nokia tud jól, az n95n szoktam könyveket is olvasgatni meg fotózni a makrója nagyon jó a telónak.N8 jó teló egy bajom volt vele telefonáláskor sikerült többször is lekapcsolnom a mikrofont.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest