- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gynt
tag
válasz
Balikaa #31273 üzenetére
Szia!
Sajnos a rootolásban, TWRP és egyéb dolgokban nem tudok segíteni, de biztosan lesz itt valaki, aki ért hozzá és segít majd.
Az én véleményem az, hogy pont az ilyen banki dolgok miatt sem biztos, hogy így kellene meghosszabbítanod a telefonod használati idejét, lehet, hogy eljött a váltás ideje. Én magam is voltam nemrég hasonló helyzetben, az átköltözés is meglepő módon könnyen ment. (Mondjuk ezt arra értem, hogy egyik telefonról a másikra; ha a mostani telefonról akarsz adatot menteni, majd ugyanarra visszatölteni, az lehet már problémásabb.)Annyi még, hogy a MIUI verzióból van újabb, az én 4X-emen a 11.0.2.0 van fent, szerintem jobb, mint a 10-es volt.
Éppen most volt egy hozzászólás 4X telefon kapcsán a Milyen okostelefont vegyek topikban, ott a felhasználó gyári visszaállítás után nem tudott telepíteni néhány alkalmazást a Play áruházból. Ezt lehet nem árt tudni.
Az adatmentésnél az alábbiakra figyelj:
- névjegyek a Google fiókba legyenek mentve,
- ha nem oda mentetted, akkor exportáld a névjegyeket fájlba és azt mentsd a Drive-ba,
- az sms-eket és a híváslistákat az SMS Backup & Restore alkalmazással mentsd le a Drive-ra,
- Viber biztonsági mentés (képekkel, videókkal együtt), ezt a Viberen belül tudod megtenni,
- az egyéb alkalmazások adatait mentsd le valamilyen formában,
- a telefonon tárolt képeket, videókat, hangfájlokat mentsd le számítógépre, onnan kényelmesen vissza tudod tölteni a telefonra (vagy használd a Google Fotókat, ha neked megfelelő),
- mentsd el a jegyzeteket, ha vannak,
- az általad használt böngésző adatai (előzmények, könyvjelzők stb.) legyenek szinkronizálva a Google fiókkal.Ha van valami kérdésed, akkor nyugodtan kérdezz.
-
Gynt
tag
válasz
#27070592 #31184 üzenetére
Én is megvoltam eddig hard reset nélkül, bár néha már tényleg eléggé be tud lassulni a telefon. Gondolkodtam azon, hogy lecserélem, de nekem is az a fő problémám, hogy ilyen normális méretű telefon nincs éppen a piacon. Néha használom barátnőm telefonját, de felüdülés utána a sajátom.
-
Gynt
tag
A fenti hozzászólásban jelzett problémám ugyan továbbra is fennáll, de úgy hozzá tudok férni a régebbi üzenetekhez, ha az sms-eket megnyitva, azokban rákeresek valamire. Ha van az adott "csevegésben" találat, akkor azt megnyitva már bármennyit tudok visszagörgetni, így meg tudom nézni a régebbi üzeneteket is.
Csak gondoltam megírom, hátha más is belefut ebbe a problémába. -
Gynt
tag
-
Gynt
tag
Üdvözlet mindenkinek!
Belefutottam egy olyan problémába, hogy a telefonon található sms-eknél szeretném megnézni a régebbieket, de sajnos ezt nem tudom. Korábban, amikor visszafelé görgettem, akkor betöltötte a régebbieket, de most ez nem működik. Nézegettem a beállításokat, de nem találtam olyat, ami erre vonatkozna.
Úgy rémlik, hogy a 11-es MIUI után már talán nem működött ez a dolog, tehát lehet alapból amiatt van.
MIUI Global 11.0.2.
A Xiaomi Cloud szinkronizálás ki van kapcsolva, de ez így volt korábban is.Köszönöm, ha valaki segít, vagy ha legalább azt megnézné, hogy nála működik-e ez a funkció?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest