- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
starr
őstag
válasz
Black_Raven #8891 üzenetére
-
trebrona
nagyúr
válasz
Black_Raven #8768 üzenetére
Ugyan mi köze lenne a bl nyitásához? Fogyasztást pedig valóban egy éjszaka eltelte után nézd, ne pár percre!
-
MacEdm
tag
válasz
Black_Raven #8769 üzenetére
Hmm érdekes..
Nálam az android rendszer 19-20% , az android meg 7-8%..
Akkor nálam se kóser valami? 🤔 -
Black_Raven
veterán
válasz
Black_Raven #8768 üzenetére
-
Csatravi
senior tag
válasz
Black_Raven #8658 üzenetére
Köszi a tanácsot.
Újonnan vettem, 1 napos készülék.
Már rájöttem a "hibára". Hogy a fene egye a kockafejű programozóját.
Amikor először bekapcsoltam és beállítottam akkor nem volt benne SIM kártya. Szépen beállítottam és felraktam rá 1-2 programot. Utána belekerült a SIM is. A régi telefonon is volt viber és erre is felraktam, igaz egy újabb verziót. Na itt jöttek a problémák. Az új telón már nem jelentek meg a Viber előzmények és fotók. Később olvastam hogy az a régi telefonon maradt. Igen ám de mikor visszaraktam a régibe a SIM kártyát ott a Viber újra telefont reggelt. Gondolom azt érzékelte, hogy ehhez a számhoz volt már újabb verzió reggelve. Na ezzel a régi telefonon is elvesztek a Viber adatok. Mondhatnám ügyes !
Vissza az új telóba a SIM majd gyári állapot visszaállítás. Na itt kezdődött a leírt probléma.
Mire egy ötletelésként kivettem a SIM kártyát és rögtön ment mint legelőször.
Szóval mi a franc ez a védelmi rendszernek nevezett ..omság. A SIM bentlétekor akadékoskodik majd ha kiveszem, beállítom azt a első pár beállítandó dolgot majd visszateszem a SIM kártyát akkor nem kér se Google fiókot se Mi fiókot.
Amúgy se Goggle se Mi fiókom nincsen. Eddig nem volt rá igényem. (valószínű ezután se nagyon törekszem majd rá hogy legyen) -
wanted5
őstag
válasz
Black_Raven #8577 üzenetére
Nyilván a feketére gondoltam
De egyébként ezért gondolkozok, amit írtál is. Meg az eustock már egy jól bevált megbízható bolt, ráadásul 40-ért adják, ezért nem is akarnék máshol többet fizetni érte. Úgy is mire még megveszem hozzá a kötelező kacatokat lesz 50 ezer is a végösszeg. -
mpo
veterán
válasz
Black_Raven #8577 üzenetére
Ne keseregj, az arukereson van 1200 féle mobil, ebből a tiéd népszerűségben a 2., két olyan között ami négyszer annyiba kerül. Megnéztem a Lumia 800-at amit szeretnék eladni 5 év után, 10e körül kínálják.
Most eladod a tiédet és veszel ezekből az új Xiaomi típusokból, csak ennek a módszernek soha nem lenne vége:
[link] -
irnixxx
csendes tag
válasz
Black_Raven #8550 üzenetére
Kipróbálom, köszi. Már felpattintottam, majd kiderül, hogy jobb lesz-e.
-
bunnyhu
senior tag
válasz
Black_Raven #8470 üzenetére
Nem baj, ettől még tény
Miért, a 11 napos használati idő hihető? Screenshoot-om van róla.
C0d3r: Egész biztos vagyok benne, hogy védelem van a telókban/akksikban, éppen ezért hülyeség még nekünk is extraként ráaggódni erre a töltés/merítés marhaságra. Használd ahogy jól esik, semmi baja nem lesz, ha te is megállsz 20%-on meg a telefon is rárak egy biztonsági tartalékot, a vége az hogy felét se használod a kapacitásnak (kis túlzással persze).
De mindegy, én senkit nem akarok rábeszélni semmire, de az én tapasztalatom (telefon, fényképező miegymás) az, hogy csontra merítve majd koppra töltve sincs baja a LiIon-nak. Ha baja van, az nem ezért hanem mert amúgy is szívtad volna bármilyen tudományosan töltögeted. Ha belenyúlsz, peched van ha a fejeden pörögsz almával a szádban akkor is.
-
bunnyhu
senior tag
válasz
Black_Raven #8458 üzenetére
Én nem tudom mit csináltok, ne nekem még soha a büdös életben semmi bajom nem lett abból, ha csontra merítettem a LiIon-os akksit. Sőt. A Zte Blade-emet 5 év után úgy adatam el, hogy az akksi pont annyit tudott mint új korában, és szinte mindig tökre lemerítettem majd egész éjjel ment a töltés rá.
Szóval szerintem ez egy baromi nagy urban legend, de én még soha nem láttam alátámasztva csak az ellenkezőjét. -
LyonnaisFan1
őstag
válasz
Black_Raven #8456 üzenetére
Lett pedig használva, vagy 3 órát tokkal vonóval. Bár sztem te többet használod és azért is magasabb az amúgy is falánk opera fogyasztása. De legalább kevesebb adatforgalmat generál. Valamit, valamiért
Más: Akinek eme kiadás van, mint nekem annak sem jelez értesítő leden keresztül 10% alatt a telefon, hogy ideje lenne megetetni? Most van 3%-on, és nem jön semmi fényjelzés, hogy halálán van. Pedig kéne. Bug, vagy beállítást kell eszközölni?
-
orso0355
őstag
válasz
Black_Raven #8446 üzenetére
Nemröhög
-
aelod
veterán
válasz
Black_Raven #8439 üzenetére
MIUI id számot sem fogadta el?
-
trebrona
nagyúr
válasz
Black_Raven #8439 üzenetére
Összefoglalóban a hogyan menete. Speciális karaktereken kívül a szóközt sem szereti.
-
hege21
aktív tag
válasz
Black_Raven #8411 üzenetére
Monitor tetszik,ez még szombathelyi Philips gyárban készült anno
-
mpo
veterán
válasz
Black_Raven #8407 üzenetére
A kereső (naqyító) fölött a MIUI-ra ráhúzod és fölkínálja az Englisht.
Most néztem meg számítógépen. -
vince
őstag
válasz
Black_Raven #8411 üzenetére
Navigálj a http://en.miui.com/unlock/ címre.
Ezek a képernyőfotók büntetnek
-
vince
őstag
válasz
Black_Raven #8407 üzenetére
Nem tetszik neki a nick, írj be másikat!
-
aelod
veterán
válasz
Black_Raven #8344 üzenetére
Ok. Ha elérhető lesz felteszem.
Más.
Itt van pár kép amit csináltam a telefonnal. -
aelod
veterán
válasz
Black_Raven #8341 üzenetére
Új ROMon melyiket érted?
-
vince
őstag
válasz
Black_Raven #8324 üzenetére
Ne kilopta, csak felhasználói interfészt biztosít hozzá
-
orso0355
őstag
válasz
Black_Raven #8324 üzenetére
Egyelőre csak új szmájlikat látok az Alloban... 😃
-
vince
őstag
válasz
Black_Raven #8321 üzenetére
Ezek nagy része miui9 funkció.
-
orso0355
őstag
válasz
Black_Raven #8317 üzenetére
És vajon milyen különbséget kell látnom? Mivel még dolgozom, nem nagyon merültem el benne, de elsőre tök ugyanaz minden
-
orso0355
őstag
válasz
Black_Raven #8308 üzenetére
-
Attipapa
aktív tag
válasz
Black_Raven #8053 üzenetére
Az oroszok meghallották a kérdésedet
Holnap fenn is lesz a 4X-re portolt A1rom, csak még az IR és az Újjlenyomatolvasó nem működik. ITT kersheted
-
pcnet
addikt
válasz
Black_Raven #8182 üzenetére
És tényleg, este van már.
Úgy olvastam, másik romot. Nem másik devet. Mindegy, majd szerviz megoldja. Ha rom hiba lenne, akkor kezdettől fogva nem lenne hálózat, nem tudtam volna használni egy hétig. Már be van csomagolva, reggel viszem postára.
-
pcnet
addikt
válasz
Black_Raven #8179 üzenetére
Lócitrom által linkelt toolra gondolsz? Mert gyári Frissítő appal nem tudtam feltolni a stabilt, eltérő android verzióra hivatkozva.
-
pcnet
addikt
válasz
Black_Raven #8177 üzenetére
Zárva van a bootloaderem. Tuti hardveres gond, ha szoftveres lenne, akkor abban az egy hétben sem ment volna amíg tudtam használni.
-
hzsolee
őstag
válasz
Black_Raven #8152 üzenetére
A macska rúgja meg...
-
hzsolee
őstag
válasz
Black_Raven #8149 üzenetére
A szmájli miatt nem találom?
-
liskov
tag
válasz
Black_Raven #8123 üzenetére
Ez nem csak a Xiaominál van így. Anno Apple is kétfajta proceszorral dolgozott az iPhone 6S-nél és szignifikáns különbség volt fogyasztásban. De volt náluk is "sárguló kijelző" hiszti, stb. Pedig az egy 300-ezres telefon.
Alapvetően a Gorilla Glass csak egy brand. Attól, hogy nem GG a kijelzője egy telefonnak, még lehet karcálló, és pont emiatt a karcállósága eltérő lehet. Más részről a felhasználói szokások sem egyformák, a "zsebben hordom" is jelenthet sok mindent. Nekem pl. a fent emlegetett Lumia 800-am is karcolódott, illetve a Lumia 625-öm is.
Én 400ft-ért vettem rá full cover fóliát, semmi baj vele, innentől nem érdekel, hogy Gorilla-e vagy sem. Nem értem miért ez a téma már több száz hozzászólás óta.
-
Dhampir
félisten
válasz
Black_Raven #8123 üzenetére
Upsz, akkor ez így tényleg zsákbamacska.
(#8118) dugynok
Most már teljesen összezavartok.
-
dugynok
senior tag
válasz
Black_Raven #8098 üzenetére
Enyém ebbg és nem karcolódik...
-
mpo
veterán
válasz
Black_Raven #8089 üzenetére
Pont ilyen az enyém is, de már korábban kijavítottak itt, hogy nem Gorilla Glass (erre utaltál a GG-vel?).
Csak 10 napja van meg, rajta a gyári fólia, a kijelzővédőt, amit rendeltem, jövő héten visszaviszi a futár mert 3 mm-rel keskenyebb az LCD-nél (még a görbület előtt, a sík felületen).
Ha valaki nem akar így járni:
EazyGuard Xiaomi Redmi 4X gyémántüveg képernyővédő fóliaNem kell kijelzővédő?
A Lumia 800-am 5 évig bírta védelem nélkül. -
fgordon
senior tag
válasz
Black_Raven #8102 üzenetére
Köszi. Twrp-ből csináltam mentést, de valami hibát írt, már újraindítottam, így nem tudom, hogy mit.
3,5 GByte lett a mentés.Lehet mentést így mindenről, a telefonra, önmagára, vagy külső USB-s meghajtó kell a telefonra? Mit lehet a legegyszerűbben rárakni? Sima pendrive, Fat32?
-
trebrona
nagyúr
válasz
Black_Raven #8098 üzenetére
Én elhiszem, de érdekes módon odaát nem volt ilyen tapasztalat. Legyen igazad, EBBG karcolódik.
-
trebrona
nagyúr
válasz
Black_Raven #8095 üzenetére
Már Redmi 3-nál is megvolt ugyanez a két kijelzőtípus, ott anno összefoglalóba is tettem. Nem karcolódik jobban egyik a másiknál.
-
fgordon
senior tag
válasz
Köszönöm a válaszokat, ez sok mindent megmagyaráz, hogy miért mások a színek.
Nem tudtam, hogy a 4X-nél többféle kijelző lehet. Ezt érdemes lenne az összefoglalóba beleírni, bár ha ott van, akkor átfutottam rajta.
Közben megnéztem ugyanezt a Redmi 3S Prime-on, és ott bizony _BOE-ra végződik a képernyő, ami szuper minőségű, jó színei vannak, nem karcolódott, amikor kb 1 hónapig mindenféle védő nélkül használtam.Ide kapcsolódó utolsó kérdés: ezt a kijelző különbség dolgot lehet a dobozon is látni valamiből? Típus, bármilyen jelzés, vagy csak bekapcsolás, szoftveres lekérdezés után?
-
trebrona
nagyúr
válasz
Black_Raven #8092 üzenetére
Más környezeti tényezők pl.
-
trebrona
nagyúr
válasz
Szvsz az üveg mindkettőn ugyanaz.
@pool46, szívesen!
-
fgordon
senior tag
válasz
Black_Raven #8086 üzenetére
Karcolódós kijelző? A beírt típusból ez látszik?
Azt tudja valaki, hogy a 4X-hez való tokok, fóliák teljesen 4 Pro / 4 Prime kompatibilisek? Tehát csak belsőben és anyagminőségben van különbség?
-
fgordon
senior tag
válasz
Black_Raven #8084 üzenetére
-
trebrona
nagyúr
válasz
Black_Raven #8053 üzenetére
Passz, de Note4-en sem működik az ujjlenyomat-olvasó és az infra sem.
-
JohnDoeHun
tag
válasz
Black_Raven #8021 üzenetére
A fiók hozzá van rendelve de mivel alapból nyitott volt a bl (global version) így nem is bajlódtam a fejlesztői menüben a hozzápárosításhoz. Multitool azt mondta nyitott bl. Mondom ok. Feltoltam a twrp-t meg a miuihu-t. Ez 2 hete volt. Azóta egyszer már sikeresen frissített a teló menüjéből. Ma szintén frissíteni akartam ugyan úgy ahogy eddig. Le is ment és nem indul a teló. Twrp sincs. A multitool azt mondja zárt a bootloader. A flasher szintén nem frissít sem global sem kínai dev rom-ra. Ez van most.
-
orso0355
őstag
válasz
Már semmi 😃
-
trebrona
nagyúr
válasz
Black_Raven #8025 üzenetére
Twrp-ben is tudsz Twrp-t flashelni.
Root után mehet a Rashr, flashify stb.
-
trebrona
nagyúr
válasz
1. Nyitott bootloaderrel ugyanúgy ki lehet jelentkezni a fiókból, másikkal is be lehet jelentkezni akár, a BL attól nyitva marad.
2. Multitool az official TWRP-t teszi fel, múltkor már írtam, hogy miért nem azt tettem az összefoglalóba. Az összes official TWRP ilyen, nem csak a 4X-é. -
Cyrin
addikt
válasz
Sztem meg a multitool-t kéne elfelejteni. Az tuti hogy nem zárta vissza a bootloadert egy rom frissítés, akármit hablatyol a tool... Hacsak nem valami memória probléma van a háttérben, fastboot mindenre elég kell legyen a visszahozáshoz.
-
hzsolee
őstag
válasz
Black_Raven #7975 üzenetére
Gombok működnek, jól passzol, kivágások jó helyen vannak. A dugók is el vannak találva. A nyomáspontot szokni kell azért. Nem tapadós a puhábbik része. Olyan strapafon kinézete lett
-
atosan
veterán
válasz
Black_Raven #7961 üzenetére
Köszönöm, már rajta is van
-
atosan
veterán
válasz
Black_Raven #7932 üzenetére
Láttam én is. Azt simán frissítem és kész, vagy mindent gyalul? Előző Global dev-re.
-
orso0355
őstag
válasz
Black_Raven #7932 üzenetére
Én figyeltem, csak meg akartam erősíteni, hogy a SIM kártya nem függ össze a wifivel
Egyébként a UPC mostanában nem tudom, miért, de tényleg szarakodik ezzel a wifree-vel. Nálam a kezdetektől aktív volt, használtam is, aztán egyszercsak elszaródott. MyUpc profilban inaktív volt (ki és miért tette azzá?), aktivizáltam, jelszót változtattam. Jó volt. Egyszercsak megint nem ment. Megint MyUpc, megint inaktív (!), most már a korábbi felhasználónév átváltozott az email címemmé (ezt is miért?), aztán megint új jelszó... Most épp megy. De azért na. Ha arról tudnak emailt küldeni hetente, hogy ilyenolyan tévéket meg mobilokat lehet venni, akkor tessék arról is, hogy te hülye, elsz@rtuk a wifree-det. -
trebrona
nagyúr
válasz
Black_Raven #7889 üzenetére
MIUIHU romok állítólag csak tiszta telepítéssel mennek fel. Erről majd beszámol olyan, aki használja.
-
ZEN1TH
őstag
válasz
Black_Raven #7883 üzenetére
az ott töltés aztán megszakítás aztán megint töltés
-
trebrona
nagyúr
válasz
Black_Raven #7885 üzenetére
Nem, MIUIHU nem ellenőriz dm-verity-t.
-
ZEN1TH
őstag
válasz
Black_Raven #7876 üzenetére
-
mpo
veterán
válasz
Black_Raven #7868 üzenetére
Majdnem nem ismertelek meg. Fodrásznál voltál vagy egy ez álarc?
-
ZEN1TH
őstag
válasz
Black_Raven #7859 üzenetére
7o SOT es megy 40%felett ehh, ilyesmire vagynek en is
-
vince
őstag
válasz
Black_Raven #7855 üzenetére
Valószínűleg te már aktiváltad (egy sms-t küld a rendszer).
-
orso0355
őstag
válasz
Black_Raven #7839 üzenetére
Jaja persze, más telónál már nekem is volt vele dolgom, de az egy több, mint 3 éves kis cucc volt.
Ennél még itt a fórumban pl. ilyesmit nem írt senki, ezért gyanús a dolog.
És tényleg közben én is ugyanide lyukadtam ki (automatikus válasz
)
-
mpo
veterán
válasz
Black_Raven #7823 üzenetére
Most lemértem a gyári fóliát (még rajta van), az 62 mm és nem görbül a szélén (szélére).
-
qge
aktív tag
válasz
Black_Raven #7761 üzenetére
Azért köszi...még a próbálkozást is értékelem.
Nekem valójában nem volt bajom a gyári rom-mal, tényleg csak az osztott képernyő és a színes led miatt váltottam.
-
Örni
senior tag
válasz
Black_Raven #7816 üzenetére
A slow motion videomat is érdemes megnézni!
-
Indian74
senior tag
válasz
Black_Raven #7790 üzenetére
Igen de meg is van a megoldás,másik böngészővel ment minden,és köszönöm.
-
Indian74
senior tag
válasz
Black_Raven #7786 üzenetére
Akkor látom rosszul tettem fel a kérdést,elnézést de a bootloader nyitásához kellene,zárolva van a telefon,és így nem tudok tovább lépni,de lehet hogy rosszul tudom,nem vagyok jártas ebben a részben.
-
bladerrr
csendes tag
válasz
Black_Raven #7744 üzenetére
Rögös utak nem nekem valók
De azért köszönöm az eddigi tippeket.. -
KilgoreTrout
senior tag
válasz
Black_Raven #7734 üzenetére
A beépített "Biztonság" automatikus takarítója elég agresszív, ráadásul az automatikus problémamegoldás a beállításokkal is matat. Ha jól emlékszem nekem a Developer menüt tüntette el, kikapcsolta az USB hibakeresést és talán - a bootloader nyitáshoz szükséges - telefon Mi account párosítást is törölte, amikor véletlenül rákattintottam...
-
air
nagyúr
válasz
Black_Raven #7775 üzenetére
Pedig nem nehéz kitalálni: [link]
-
air
nagyúr
válasz
Black_Raven #7773 üzenetére
Köszi.
Ott írtad át te is múltkor, vagy az valami egyedi megoldás volt? -
atosan
veterán
válasz
Black_Raven #7770 üzenetére
Ja, az meg volt
-
atosan
veterán
válasz
Black_Raven #7767 üzenetére
Köszi, (állítsam a hardveres gombokat?
)
Neked is vince -
Csaby25
őstag
válasz
Black_Raven #7748 üzenetére
Úgy látom itt csak Marshmallow van...
[link] -
trebrona
nagyúr
válasz
MIUI-n sem használtam sosem, pedig V4 óta vagyunk ismerősök.
A tisztítás szükséges nem kötelező jellegű üzenet. -
qge
aktív tag
válasz
Black_Raven #7737 üzenetére
Sziasztok,
Nem akarok senki lebeszélni semmiről, én ma telepitettem, először a DEV-et, majd a MIUIHU-t.
Hiányzik pár dolog:
- időzített repülőgép mód
- akku százalékos kijelzés
- színes led (elvileg miuihu-ban van), ezzel még próbálkozok vmi külső app-ot keresni.DEV-en és MIUIHI-n egyelőre az egyetlen előny (nekem) az osztott kijelző, az jópofa.
-
Örni
senior tag
válasz
Van megfelelő eszközöm, de ennek a kis telefonnak nagyon elégedett voltam a videós részével, a zoom pedig 3x módban igen jó minőségű volt! Erre jött a 8.5.2.0, sunyiban felmászott a telefonomra és ágyő minőség... De eleve a video felvétel minősége is sokkal rosszabb lett. Mint ha hd-ből interpolálná fullhd-be a felvételt.
Letöltöttem a HDKamera appot, az olyan minőségű, mint a régi kamera, de hát na, micsoda dolog ez, hogy direkt elszarnak valamit???8.2.10.0-nál még jó a minőség, ha Miui9-nél is olyan, akkor annak örülnék.
-
vince
őstag
válasz
Természetesen nem keverhető össze, de bárkinél jöhet rövidzárlat
-
trebrona
nagyúr
válasz
Black_Raven #7744 üzenetére
Soha nem használtam, nem is fogok ilyen "tisztító" segédleteket.
-
Örni
senior tag
válasz
Black_Raven #7741 üzenetére
Flash older version is not allowed.
Hát, ez van. Remélem a miui9 jobb lesz videoban. Azt még megvárom.
-
bladerrr
csendes tag
válasz
Black_Raven #7733 üzenetére
Köszönöm ..Megcsináltam a leírtak szerint,sajna továbbra sincs 3ujj és egykezes módom..💣
-
trebrona
nagyúr
válasz
Ahogyan a navigációs térkép fájlokat...
-
Örni
senior tag
válasz
Kipróbáltam, de sajnos a gyári frissítő nem támogatja a downgradet
-
lócitrom
őstag
válasz
a gyári sajnos simán. egyik alkalommal random ráböktem, amikor felajánlotta, hogy takarít. mivel én gyakorlatilag mindent manuálisan csinálok, így nem állítottam be semmit sem ezen a kotrón. amikor egyszer reflexből jóváhagytam le is vakart olyasmit, amit én így első blikkre nem is gondoltam volna. azt hittem PC-n megszokott metódus szerint ez is csak olyan fájlokat takarít, amik elárvultak. hát rohadtul tévedtem. meg nem mondom már miket törölt, de átmenetileg kiakasztott. mondjuk nem értem mit várok. a rendszer természetéből fakad, hogy nem szemetel. ezek az alkalmazások meg úgy viselkednek, mintha a telefon egy átlagos Windows felhasználó lelakott gépe lenne, amit kivakarhat a mocsokból.
-
Sprinti83
tag
válasz
Black_Raven #7733 üzenetére
Köszi.Nagy a kisértés
Mik az előnyök?Vagy le volt már írva valahol?
-
Örni
senior tag
válasz
Black_Raven #7729 üzenetére
Köszi! Na, majd kipróbálom, de gondolom töröl mindent ilyenkor.
-
vince
őstag
válasz
Biztosan nem az sd-n lévő romot tallóztad be az updaterben? A leírtak alapján én erre tippelnék.
-
Sprinti83
tag
válasz
Ha az oldalról amit linkeltél letöltöm a fejlesztői 7.10.12 (MIUI9) -t akkor rátudom tenni a mostani V8.5.2.0.MAMMIED (MIUI8) -ról?És ha nem jön be vissza tudok térni a stabilra?(bootloader nyitás és egyéb okosságok nélkül)
-
trebrona
nagyúr
válasz
Nem futtattál semmi tisztítást?
-
bladerrr
csendes tag
válasz
Köszönöm jártam már ebben a menüpontban is ,most újból rámentem..rajta a wifi, és azt írja letöltés nem sikerült nem letölthető próbálja újra a frissítés gombot.. 😓
-
Örni
senior tag
válasz
Black_Raven #7681 üzenetére
8.5.2.0-ról vissza lehet menni 8.2.9.0-ra ezzel a gyári frissítővel?
-
bladerrr
csendes tag
válasz
Black_Raven #7713 üzenetére
Utána nézek köszi..
-
bladerrr
csendes tag
válasz
Black_Raven #7711 üzenetére
Nagyon köszönöm a tippeket.. de átlag felhasználó vagyok és jelenleg sem tudásom sem időm a leírtakhoz sajna. 🙃
-
bladerrr
csendes tag
válasz
Black_Raven #7708 üzenetére
Azzal igen...
-
sxxorp
őstag
válasz
Black_Raven #7672 üzenetére
Automata fényerő: amíg érdekelt, addig is Lux-ot, vagy Yet Another Auto Brightness-t használtam. De egy plusz app, plusz fogyasztás, csak erre. Aztán rátaláltam Xposed alatti Gravitybox-ban egy olyan opcióra, hogy a simán csak a képernyő felső sávján, a Status Bar-on simítva állíthatom a fényerőt, nem kell menübe menni (ha jól emlékszem Sony-n nem volt kint még az értesítési panelen sem)!
Na ez nem működik 4X-en. DE ott van MIUI 8 Tweaks Xposed-modul, ami tudja, tehát nem kell legördíteni sem az értesítési sávot, ahol van Status Bar, azon simítva állíthatom bármikor a fényerőt (a Gravitybox megoldása annyival volt kifinomultabb, h letiltotta a peek-et, vagyis azt, hogy a Status bar érintése azonnal elő kezdi csalni az Értesítési sávot, de a MIUI 8 Tweaks megoldása is teljesen élhető), nem kell lehúznom a panelt, ennél jobb nincs -
bladerrr
csendes tag
válasz
Black_Raven #7658 üzenetére
Bevan kapcsolva hiába ..ill. 3ujjas képernyő rögzítés is bevan az sem megy..🤔
-
atosan
veterán
válasz
Black_Raven #7681 üzenetére
Maga a rom az a legfrisebb, a leírásod adta az ihletet
Eddig megérte, tényleg jobb
Nem hinném, hogy lesz vissza.
-
szabeska
addikt
válasz
Black_Raven #7661 üzenetére
Kínai nemzeti ünnep volt, vagy mi, ami 2 hétig tart, azért kellett ennyit várni
Persze az őrült kínaiak lehet, hogy dolgoztak ettől függetlenül, legalábbis a Xiaominál
-
mpo
veterán
válasz
Black_Raven #7658 üzenetére
Még gyári fólia van rajta, kipróbáltam az egykezes bekapcsolást. (nekem nincs rá szükségem).
Kb. 5-ből 3-szor sikerül, csak erőteljesen és gyorsan kell csinálni. A beállításokban az animáció mutatja, hogy balra és jobbra is lehet a Home gombtól húzni az ujjad, majd balra vagy jobbra helyezi a kisebb képernyőt.
De én ezt két kézzel csináltam.
-------------------
Tudna valaki bevált ingyenes appot ajánlani a forgalomszámlálásra, nekem csak a perceket kellene figyelnem. -
Tomek979
tag
válasz
Black_Raven #7624 üzenetére
Fekete és EBBG.
-
hzsolee
őstag
válasz
Black_Raven #7637 üzenetére
Okés, még egy kérdés, aztán szerintem átléptem a mai lúzer kérdések határát. A hálózatvesztés monitorozására mit ajánlasz? Néztem ilyeneket az áruházban: 2g3g4gLTE monitor, Cell signal monitor. Csak azért kérdezném mert szintén írták korábban, hogy létezik ilyen jellegű hiba...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest