-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
liskov
tag
válasz
Black_Raven #8123 üzenetére
Ez nem csak a Xiaominál van így. Anno Apple is kétfajta proceszorral dolgozott az iPhone 6S-nél és szignifikáns különbség volt fogyasztásban. De volt náluk is "sárguló kijelző" hiszti, stb. Pedig az egy 300-ezres telefon.
Alapvetően a Gorilla Glass csak egy brand. Attól, hogy nem GG a kijelzője egy telefonnak, még lehet karcálló, és pont emiatt a karcállósága eltérő lehet. Más részről a felhasználói szokások sem egyformák, a "zsebben hordom" is jelenthet sok mindent. Nekem pl. a fent emlegetett Lumia 800-am is karcolódott, illetve a Lumia 625-öm is.
Én 400ft-ért vettem rá full cover fóliát, semmi baj vele, innentől nem érdekel, hogy Gorilla-e vagy sem. Nem értem miért ez a téma már több száz hozzászólás óta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Dell notebook topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Ingatlanos topic!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kompakt vízhűtés
- Sorozatok
- 3D nyomtatás
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest