- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Netfone
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 17 - alap
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpo
veterán
Mint 20 napos Android- és 4X szakértő, azt látom, hogy a Drive verzió nem friss.
Nálam 8.5.4.0 Global Stabil
Drive verzió
2.7.372.10.44Amennyit a feleségem tabletjén és telefonján eddig dolgoznom kellett Androiddal, a tapasztalatom az,
hogy a letiltás, kényszerített leállítás csak futó app esetén jelenik meg.A Beállítások->Telepített alkalmazások->Letöltött->Drive
az Alkalmazásinformáció oldalon, az Alkalmazásengedélyeknél ezek vannak és egyikre sincs engedélye.
Fényképezőgép
Névjegyek
Tárhely
Ha a három pöttyel az összes engedélyt behozom, azokra sincs engedélye.A te screenshotodat aktív WIFI-vel sem tudom behozni, semmilyen módon, még váltogatva a Drive és a Beállítások között sem. A Drive mutatja a file-okat a tárhelyemen. Csak a gyorsítótárat használta.
-
Black_Raven
veterán
Bocsánat, jól eldugták, pedig már 2 hete egyszer láttam, de nem foglalkoztam vele. Nem tudom neked hogy jön be, de nekem, kopp az appra>>Alkalmazás engedélyek>> kopp jobbra fennt az (i) betüre, és úgy jön be az oldal. De miuis appokat,pl. Mi Drop, Mi Video, továbbra sem engedi, csak google és nem kínai appokat lehet tiltani. De tudod én miui9 Deven vagyok, gondolom azért nem biztos hogy teljesen egyforma. De köszi hogy felébresztettél.
Aha, akkor nekem jobban eldugták.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Netfone
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hardcore café
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- IPhone 17 Pro max 256GB bontatlan 3 év jótállás
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest