Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Csatravi

senior tag

válasz Black_Raven #8658 üzenetére

Köszi a tanácsot.
    Újonnan vettem, 1 napos készülék.
    Már rájöttem a "hibára". Hogy a fene egye a kockafejű programozóját. :)
    Amikor először bekapcsoltam és beállítottam akkor nem volt benne SIM kártya. Szépen beállítottam és felraktam rá 1-2 programot. Utána belekerült a SIM is. A régi telefonon is volt viber és erre is felraktam, igaz egy újabb verziót. Na itt jöttek a problémák. Az új telón már nem jelentek meg a Viber előzmények és fotók. Később olvastam hogy az a régi telefonon maradt. Igen ám de mikor visszaraktam a régibe a SIM kártyát ott a Viber újra telefont reggelt. Gondolom azt érzékelte, hogy ehhez a számhoz volt már újabb verzió reggelve. Na ezzel a régi telefonon is elvesztek a Viber adatok. Mondhatnám ügyes !
    Vissza az új telóba a SIM majd gyári állapot visszaállítás. Na itt kezdődött a leírt probléma.
    Mire egy ötletelésként kivettem a SIM kártyát és rögtön ment mint legelőször.
    Szóval mi a franc ez a védelmi rendszernek nevezett ..omság. A SIM bentlétekor akadékoskodik majd ha kiveszem, beállítom azt a első pár beállítandó dolgot majd visszateszem a SIM kártyát akkor nem kér se Google fiókot se Mi fiókot.
    Amúgy se Goggle se Mi fiókom nincsen. Eddig nem volt rá igényem. (valószínű ezután se nagyon törekszem majd rá hogy legyen)

• Csatravi

senior tag

Üdv !
    Vettem egy 4X telefont bekapcsoltam szépen kezdtem beállogatni. A viber telepítésnél valamit elrontottam és törölgettem pár dolgot az uninstall után. Úgy gondoltam inkább kezdem egy tiszta rendszerrel és csináltam egy Gyári adatok visszaállítását. Innentől kezdve viszont a nyelvek beállítása után állandóan goggel fiókot kér.
    Van Google fiókja kérdéssel. Válasz nem. Erre a következő oldalon Jelentkezzen be a Mi fiókba felirat. Ilyenem sincs. Az oldal alján van egy vissza nyil és egy átugrás. Nyomom az átugrást, erre kiírja hogy Eszközök biztonságának ellenőrzése és egy kereső fotgó ikon. Egy darabig ellenőriz majd Hálózat megerősítése felirat jelenik meg a Nem lehet csatlakozni a hálózathoz. Van egy Mégse és egy Próbálja újra gomb. A próbálja újra gombnál megy a keresés megint vagy egy percig maj megint a Hálózat Megerősítése ablak jön fel. Ha a Mégse gombot nyomom akkor megint a vissza nyíl és az Átugrás jelenik. És megint kezdődik előröl.
    Most hogyan tovább ? Az első bekapcsoláskor miért nem volt ilyen ?

Új hozzászólás Aktív témák