Hirdetés
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bizarr babával és gigateleppel futott be a OnePlus ásza
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- LG Wing - szárnyas fejvadász
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
RpPRO
őstag
Bizony, én is a fenti verziót használom. Ennek az Athurnak Redmi 4x-e van, ezért erre a modellre reszeli már régóta a gcamet. Eszméletlen sok paraméter tekerhető rajta.
Felraktam pár másik verziót is, általában, amely linkek vastagon van szedve a Google Camera Port oldalon, azon apk-k problémamentesebbek. De mind töröltem, a fenti bőven fincsi.
Akit érdekel, a fenti verzióval lőttem a következő linken lévő képeket. Lehet belenagyítani.
[link] -
szazbolha
addikt
Nekem nem volt védő üveg. Illetve volt csak leszedtem, mert az is zsírosodott, maszatolódott és valahogy nem is tetszett. A szervíz szerint hasznos a védő üveg, de csak az esetek egy részében ad védelmet.
Az enyémről azt mondták olyan súlyosan sérült, hogy nem csak az üveg repedt és törött hanem alatta a kijelző is teljesen szétment, mintha odavágtam volna valamihez. Védő üveggel is eltörött volna.
Pedig csak a kabát zsebből esett ki, de sajnos egy földön heverő HDD fém sarkával találkozott.
Azért ez ritka... általában valami sík vagy puhább felületre esnek le a telók. -
siddis
őstag
...hátha..
1. In settings click on 'devices',2. click on 'Bluetooth',
3. click 'more Bluetooth options',
4. in 'Bluetooth settings' click on 'com ports' tab,
5. then click 'add', select 'incoming (device initiates the connection)'.
The computer sets an incoming com port with the name of your device.
-
aelod
veterán
Szinte minden nap olvasom, hogy bátor vállalkozók berhelik a romokat a telefonra. Ha csak egy működne megfelelően már megérné.
Pénteken LTE/WCDA hálózati beállításnál belefutottam olyan hibába, hogy hívás fogadásánál teljesen néma volt mind a kimenő beszéd hang mind pedig a bejövő hívás közben a másik fél hangja. Ilyen sem volt még...
Restart megoldotta, elég kellemetlen volt mondjuk
-
-
kidnou
őstag
Értesitősávban gps ikonra hosszan ráböksz, akkor bejön a helyszolgatások. Vagy akár beállítás menü rendszer/adatvédelem/helyszolgatások Nagy valószínűséggel energiatakarékos módban vagy. Állitsd nagyon pontosra. Nem kell félni nem zabálja az akksit, nálam folyamatosan be van kapcsolva
-
enzahobi
aktív tag
Fura, clarity kernelt használtál? Csak nem igazán értem ezt a hálózatdobálást, kell legyen még egy tényező, ami nálam nincs jelen, mivel sose dobta még el. Habár átlag napi 2-3 hívásnál nem produkálok többet. Ami nálam eltérés lehet még: ki van kapcsolva a miui optimalizálás ill a memóra optimalizálás, nem tudom van e köze hozzá, a miui optimizáció elég sokmindenhez hozzányúl.
-
aelod
veterán
-
kerobi
senior tag
Nem azóta 3 rendszert próbáltam és egyiknél sem jó az akku idő. Most dotos 1.2N van fent, ami korábban jó volt. Ugye a merüllst a rendszerre és a képernyőidőre fogja. A pe-nél töltés közben forró volt a telefon. Utána lett ez az incidens. Megpróbálkozom visszatenni a miuit hátha...
Reégebben nekem is 2%os merülésem volt, de hol vsn az már. -
Stanlee
őstag
Ki kell kapcsoli a WLAN beallitasokban azt az opciot, hogy kikapcsolt wlan mellett is a google a helymeghatarozas celjabol szkennelje a rendelkezesre allo halozatokat. Nekem ez segitett. amiota kikapcsoltam, es ha repulo uzemmodba rakom ejszakara nem merul semmit az akksi.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pánik a memóriapiacon
- BestBuy topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- SAPPHIRE Radeon RX 580 NITRO+ Special Edition 8GB GDDR5 256bit
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Iphone 14 Pro Max 256GB
- Új Xiaomi Redmi 13C (23106RNODA),6,74",90Hz,4/128GB,Dual SIM,5000mAh,Fekete és Kék színekben
- Samsung Galaxy A25 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Köszi!

Annyira nem életbevágó, csak egy stock Android 6.0-ról szokatlan áttérni erre.