- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Google Pixel topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakuu
őstag
-
siddis
őstag
Na és milyen.?
Láttam hogy egy ideje már ezt tolja a csóka, csak az RR-je baromira ette az akksit.
Treble vagy non-treble a ROM, csak mert egy ruszki fazon kiszedte az utolsó 4.9-es kernelt az októberi Carbon ROM-ból, aztán ha nem treble akkor megnézném megy-e vele..
Illetve van még egy jóember aki a LightPhoenix kernel-t reszelgeti, csak még a bluetooth-ba nem sikerült életet lehelnie, ígéretesnek tűnik egyelőre.. -
siddis
őstag
-
siddis
őstag
Azt írják hogy a MGC_7.2.014_Parrot043-v3.apk stabil. De minden viszonyítás kérdése.
-
siddis
őstag
Előfordult már, de leginkább a Kernel Adiutor-ral, mióta Smartpack Kernel Manager-t használok, azóta nem találkoztam ilyennel. Nálad mi van fenn.?
-
siddis
őstag
Az újabb kernelek-nél be tudod állítani, hogy mennyi nagy mag működjön, volt már olyan hogy levettem nullára, de azért eléggé meg lehetett érezni hogy csak a kis magok mennek. Az Adiutor meg szerintem eléggé össze-vissza még, egy óra működés után még mutat is valamit -hogy mennyit mentek a kis magok- de mondjuk egy nap után már vagy nulla vagy értelmezhetetlen értékeket mutat.
Sokkal jobban meríti a képernyőhasználat mint akármelyik kernel.. -
siddis
őstag
Csak az idegenkedők miatt raktam fel, hogy bátran lehet már kísérletezni a Lineage OS-el, nálam nem jött elő az automatikus fényerő probléma, az ujjlenyomatot is felismerte minden alkalommal és az OTP Mobilbank is autentikál ujjlenyomattal.
A Gabriel-kernel miatt viszont van alapsáv-hibaüzenet az induláskor, viszont ez a kernel szerintem jobban kihasználja a maximum és minimum közötti frekvenciákat.. Nem csak 422 HMz-en ketyeg leggyakrabban.
Már a kertek alatt jár a Resurrection Remix 7 Pie, na majd arra leszek még kíváncsi..
-
-
-
starr
őstag
Így van! Csak az Arnova-s Google Camera működik rendesen, legalábbis nálam.
A kamera fejlesztői beállításaiban be kell kapcsolni az enable_hwhdr-t, és "javított HDR+"-ra kell állítani, különben nem csinál HDR képet. Az előlapi kamera viszont nem ment képet, ha "javított"-ra van álltva. -
siddis
őstag
Na ja..
A LOS-ból kompletten hiányzott az ujjlenyomat-kezelés. Meg mindig visszaállt az automatikus fényerő valahová 30%-ra.
Az utolsó normális Havoc az augusztus elsejei volt, azóta egyre csak lejjebb..
Viszont ez az 'RR-O-v6.2.0-20180915-santoni-Final' egész jó, most azon vagyok, Jaguar-kernellel, csak a mobilnet-beállításoknál sikerült eddig kiakasztanom.. Bár meglehet hogy a sok kigyomlált cucc miatt nem tetszett neki valami. -
-
siddis
őstag
Valaki pedig (Simpsonék?) megcsinálta.. Meg szerintem van belőle GSI is talán már. Mindegy.
Eléggé elborzasztó az AOSP telepítési folyamat leírása ahhoz hogy bele se fogjak.. -
Fredo78
aktív tag
Köszi a segítséget, ha lesz időm kipróbálom. Ma éjjel lekapcsolva a problémás simet 3%-ot merült ami szerintem korrekt (wifi,Bt,1 sim ment).
Próbaképp átrakom azt a simet egy másik telefonba. Az nem lehet hogy a sim is bűnös? Régebben volt ilyen tanács, hogy cseréltesse ki az áldozat a szolgáltatóval a simet. Ez kb 3-4 éves sim tehát nem olyan régi mégis mikor be van kapcsolva olyan érzésem van hogy jobban merül a telefon -
aelod
veterán
-
cerka
csendes tag
-
siddis
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- EAFC 25
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- E-roller topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest