- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Amygdala75 #23316 üzenetére
nyugi. nem kell mindent készpénznek venni. semmi baja a telefonnak.
az LTE/TD-SCDMA/UMTS beállításra keress rá, állítsd át, onnantól kezdve a hibák 99%-a megszűnik. nekem egy-egy esetben előfordult, hogy nem tudtak elérni, de érdekes módon mindig ugyanazon a fizikai helyen, valószínűleg ott van egy kis lyuk vagy anomália az adótornyok között, vagy épp hevesen vált amikor keresnének. egyébként a fenti beállítással teljesen megbízhatóan van térerő és el is érnek.
vodás vagyok, folyamatosan 4G-n, mobilnet, wifi, gps, hagymacsípősminden be van kapcsolva.
-
kidnou
őstag
válasz
LTE/TD-SCDMA/UMTS ez szinte mindenkinél bejött
#23315 mpo Én kérek elnézést, de eddig csak vodásokra emlékeztem, hogy panaszkodnak
-
gyulaszu
senior tag
válasz
-
gyulaszu
senior tag
válasz
Amygdala75 #23306 üzenetére
Szerintem nem a hardver egység okozza a problémádat, hanem az, hogy a szolgáltató nem tud nálad (illetve azon a helyen, ahol előfordul a hiba) 4G-t szolgáltatni. (az orsó telefonjában nincs B20, mert az övé olyan kivitel)
Csinálj ellenpróbát: amikor nem vagy elérhető, akkor ugyanazon a helyen a kártyád egy másik telefonban 4G-n elérhető?
BTW: a kártyád rendben van? Mikor cserélte a szolgáltató utoljára? -
PuMbA
titán
válasz
Amygdala75 #23304 üzenetére
Első dolgom volt 3G-re rakni a telefont a megvétele után és semmi gondom nincs vele, Vodás vagyok
A 4G semmire se jó, mert a 3G technológia is tud 4G gyorsaságot, ha megfelelő eszközöket és adó sűrűséget használnak a szolgáltatók. USA-ban volt egy teszt, hogy több szolgáltatónál a 3G gyorsabb, mint a 4G... a 4G ráadásul több akksit fogyaszt. Az 5G-nek már lesz értelme, mert az nagy fejlődés lesz, de a 3G és 4G között minimális van és csak marketing értéket képviselt anno.
-
orso0355
őstag
válasz
Amygdala75 #23304 üzenetére
Nekem ne mondd... Én is vodás vagyok, 4G-n, nincs is B20-am, mégis fasza, nincs hívásproblémám, és a világ végén is van lefedettség :-O 😃😃😃
-
beef
őstag
válasz
Amygdala75 #23299 üzenetére
LTE/TD-SCDMA/GSM
Így keress rá, ott lesz a megoldás a találatok között.
Egyébként ez simán bekerülhetne az összefoglalóba mert elég sok felhasználót érintő komoly probléma.Egyébként vodás vagy? Mert eddig ismerőseim között csak náluk jelentkezett.
-
orso0355
őstag
válasz
Amygdala75 #23299 üzenetére
Olyasmit keress talán, hogy 4G, 2g, vagy "hívás" szóval ez egy kezdetektől jelentkező dolog, csak most pont nem tudom visszakekeresni neked, mert mobilon vagyok csak
Lényeg, hogy a sim beállításoknál ne 4g-t adj meg, hanem 2-t vagy 3-at, úgy jó lesz. -
orso0355
őstag
válasz
Amygdala75 #23295 üzenetére
Hálózati beállítással megoldható, a keresőt javaslom fent, rengetegen írtak erről már, lényeg ha jól tudom, hogy ne 4 vagy 3G legyen, hanem 2G. (Vagy mindjárt leírják. Nekem nem volt ilyen gondom, ezért nem rudom pontosan.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest