- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Magisk
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
danika0670
tag
Én is igy gondolom ezért kérdeztem be. Igaz van egy SE-m ami céges azt használom mindenre a telefon azért kell hogy ne egy "nagyi" telefonom legyen (és itt most senkit nem akarok megbántani de túlságosan hozzászoktam már az okostelefonokhoz). Tudjam használni ez a lényeg. Az SE mellett most mivel az i5 sajnos "elhalálozott" egy ripityára tört első hátsó üveges Iphone 4-em van annál egy ilyen Redmi 4A valószinüleg fényévekre van sebességben.
Köszi a segitséget egyébként, valóban most nincs arra keret család satöbbi mellett hogy beruházzak hirtelen egy Iphone 7-re vagy bármilyen másik Iphone-ra az élmény megvan a céges telefontól másodlagosnak a saját privát számomnak megfelel majd a Redmi 4A én úgy gondolom. Gyűjtögetek és majd leváltom újra Almára (ha leváltom egyáltalán!
).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest