Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rudiaszarvas
tag
válasz
ftamas0201
üzenetére
Nekem is ugyanez....
-
Rudiaszarvas
tag
Nekem nem engedi telepíteni.
-
Rudiaszarvas
tag
-
Rudiaszarvas
tag
Megérkezett a februári frissítés... Global dev.

-
Rudiaszarvas
tag
De most tényleg... Ti azt nézegetitek hony mi hány százalékot fogyaszt?? Meg hogy nem megy el a teló egy töltéssel 3-4 napot??? Este ráteszed a töltőre és nincs gond vagy napközben 20perce (ezért is jó a gyors töltés).
Nem értem hogy ez miért mérvadó.... Komolyan. Félted az akkumulátort? A párom Huawei P9 telója ugyanezzel a szisztémával üzemel már 3éve és nincs akku gondja. 2 nap üzemidő teljesen jó ennél a készüléknél.... Ez valahol a normál használat körül lehet.. aki 1 nap alatt lemeríti az már hard user!
vagy valami tényleg eszi az akksit. Ne stresszeljétek túl a dolgot.... Relax.... -
Rudiaszarvas
tag
Sziasztok!
Egy kérdéssel fordúlnék hozzátok.
Itt ajánottak nekem egy üvegfóliát a telefonra.
Róla lenne szó.
Pontosan passzol, tartósságáról még nem tudok nyilatkozni de marha zavaró hogy amikor elsötétül a kijelző akkor olyan mintha olajfolt lenne a kijelző és az üvegfólia között......
Más is találkozott ilyennel? Nincs alatta folyadék vagy ilyesmi.... szárazra töröltem mielőtt feltettem.... Az üveg ilyen alapból? Eléggé zavaró....Köszi a segítséget/ötletet!

-
Rudiaszarvas
tag
Megjött a Global Dev.-re a frissítés.
Miui 10 Global 9.1.10

-
Rudiaszarvas
tag
Hali! Nekem az utolsó frissítés óta behalt a gps a telefonon. Utolsó kiadott Global Dev. Rom van rajt.....tapasztalt v.ki ilyet?
Nehezen talál műholdat és ha talál is, nagyon gyengén veszi a jelet... -
Rudiaszarvas
tag
Nekem ebben tudna v.ki segíteni?
Lenne egy kérdésem, törött kijelzőnél, Pc segítségével hogyan tudok mindent törölni a telefonról?
Köszi a segítséget.... a telefon kijelzője nem működik,nem használható.....
-
Rudiaszarvas
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, törött kijelzőnél, Pc segítségével hogyan tudok mindent törölni a telefonról?
Köszi a segítséget.... a telefon kijelzője nem működik,nem használható..... -
Rudiaszarvas
tag
Sziasztok!
Sajna leesett a telefonom (Mi8) , tokban volt de ennek ellenére a kijelző az oldalirányból berepedt.... nem jelenít meg információt, csak villog.... A telefon működik de így használhatatlan.... Tudnátok egy megbízható szervízt ahol a kijezőt kicserélnék?
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 15 128GB (fekete) csomag eladó 2026.10.02-ig garanciás
- iPhone 14 PRO MAX 512GB deep purple KÁRTYAFÜGGETLEN! ÚJ gyári akkumlátor 100% os kapacitás!
- Google Pixel 8 Pro szinte új állapotban kis hibával 12/128GB
- iPhone 14 / 128GB / Midnight / Gyári kártyafüggetlen (359)
- Samsung Galaxy Z Fold 4 eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy S22 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

vagy valami tényleg eszi az akksit. Ne stresszeljétek túl a dolgot.... Relax....