Hirdetés
- Google Pixel topik
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iOS alkalmazások
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
válasz
Lacerta
üzenetére
Gondolkodtam én is ezen a mágneses dolgon, de engem zavarna az a kiálló rész. Egyszer sikerült egy ilyen mozdulat: telefon az éjjeliszekrényen hevert, nagyon siettem valamiért, és hirtelen teljes erővel felkaptam a telefont. Azt elfelejtettem, hogy a töltőn lóg, így szó szerint kitéptem. Akkora ereje volt az egésznek, hogy a töltőfej is kirepült a fali dugaljból, és persze a micro USB vége is a telefonból. Próbáltam visszadugni, de nem vette a töltést. Megvizsgáltam közelről a kábelt, de semmi sérülést nem láttam. Na mondom, akkor kinyírtam a töltőaljzatot a telefonban. Kipróbáltam, és másik kábellel azóta is működik, tehát mégis csak a kábelvéggel lett valami. Szóval ezt is kibírta az aljzat, elég masszívak ezek.
Új hozzászólás Aktív témák
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi