- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cheerokko06t
csendes tag
válasz
cheerokko06t #12253 üzenetére
Egyébként az ilyen utólagos appoknak én megadom az automatikus indítási engedélyt, és onnantól jó, nem kell lakatolni. De azért erősen app függő, mert azért az értékelésekben is lehet olvasni, hogy a java elfelejt futni, és nem csak Miui-n.
-
cheerokko06t
csendes tag
válasz
HUNited #12252 üzenetére
Ebben egyetértek, de azt szerintem te is így látod, hogy ennek a beosztásnak pont az a lényege, hogy az eszedben kell lennie, hogy a következő pár napban mikor mész. Mert nyílván nem akkor jut eszedbe, hogy na ma mennem kell, amikor reggel szól az ébresztő. Hanem alapból már azért legalább előtte való nap beugrik.
Amikor meg nem megy az ember, akkor azért nem hiszem, hogy előre 1 hónapra tudja, hogy épp melyik szabadnapján mikor mi dolga lesz, és mikor kell kelni.
Na mindegy, részemről ennyi.
-
cheerokko06t
csendes tag
válasz
HUNited #12217 üzenetére
Én is hülye rendben dolgozok, de még eszembe nem jutott appot használni hozzá. A 2 nappalra beállítom az ébresztőt, a többi napra meg elvileg akkor nem is kell. Majd a következő nappalom előtt megint. Szerintem kB 6 másodperc. És ez legalább tuti ébreszt, ami a külön appokról még akkor sem minden esetben mondható el, ha mögötte nem miui fut. Semmivel nem lesz könnyebb az ember élete.
-
cheerokko06t
csendes tag
Nem tudom, nekem pl. a Mifitet sosem kellett lelakatolni, meg amúgy semmit. Az akkukímélőt egyszer kikapcsolom pár alkalmazásnál (Messenger, Viber, bár lehet mostanában már enélkül sem lenne vele gond) , aztán csókolom. Persze a minden másnapi romolásnál már akár ez is unalmas, de szerintem a stabil még mindig csak simán stabil. Az utóbbi idők összes leírt problémái közül egyet sem tapasztalok. Csak használok mindent. A sok fölösleges app meg... Én sokról nem tudok. A tisztítók mind a Biztonságon belül vannak. Mi van még? Szóval van egy alap Biztonság app, talán az a visszajelzés vagy mi, szerintem annyira nem zavaró, beteszed egy mappába és viszlát .
Szerintem az összes telefonon akad legalább ennyi, vagy még több. Főleg, ha meg sem nyitod. Akik meg a kínaiak kémkedése miatt aggódnak, de közben egy xy által fabrikált vegytiszta androidnál már nem, amin mellesleg amúgy is minden alap app a Google sajátja.... Hát szerintem mindegy. Tőlem pl. kémkedhet a YouTube. Mit tud csinálni? Max betol az arcomba egy reklámot,de azt meg így is úgy is tolna! Sosem tiltok semmit, minden működik, jó az üzemidőm. És nem csak minden második héten.
Egy reggel megnyitott excel tábla még most is benne a memóriában, szóval a memóriakezelést sem érzem szembetűnően rossznak. Nem tudom elképzelni, hogy ez így miért nem felel meg valakinek, és inkább szenved vele 3 naponta valami alternatív rendszerrel, lényeges funkciók elvesztésével, igaz most pár napig nincs érintéses fizetés, szar GPS, rossz gesztusvezérlés, de "aaaz úgy mégis jobb"!
Ettől még mindenki azt csinál, amit akar.
-
cheerokko06t
csendes tag
válasz
enginev3.0 #4087 üzenetére
És vele egy fincsi bug. Az értesítések mindig kibővítetten jelennek meg. Hiába csukom rövidre, következőnél megint a teljeset mutatja..
Másnak is? -
cheerokko06t
csendes tag
válasz
enginev3.0 #1158 üzenetére
Az új xiaomikat elvileg nem lehet visszazárni. Ha a lock-ra mész, akkor téglásít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The First Berserker: Khazan
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Androidos tablet topic
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged