Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Szerintem Williamgrant nem tudna annyi MiPad-ot, Mi4-et, stb. hozni, ami itt a fórumba ne vennénk át. Személy szerint engem egy Pad érdekelne...
-
®abstract®
őstag
válasz
muchacoado #11398 üzenetére
zsírozd le vele a padokat
-
muchacoado
aktív tag
válasz
®abstract® #11397 üzenetére
Szerintem ezeket meg lehet rendelni könnyen, inkább hozzon nekünk Mipadokat ajándékba
-
®abstract®
őstag
válasz
Williamgrant #11389 üzenetére
ha megkérlek hozol nekem 2 db Mi key t? fekete színben vagy kékben?
-
Wajk
addikt
válasz
Ha lesz időd, szerintem feltétlen nézz be egy igazi Xiaomi üzletbe
Üzletek
Xiaomi Office & Shop >> erre van -
szuszinho
őstag
válasz
Williamgrant #11377 üzenetére
Nekem elég lenne csak a kijelzője
-
Monyos
aktív tag
válasz
Ő nem az ibuygou-t írta.
-
vornia
senior tag
válasz
Szerintem is rendelhetsz onnan, nem kell várnod a postára
-
cimp
senior tag
válasz
Könnyen lehet, mert az olyan nagy város, hogy ott is az ibuygou van a legközelebb.
-
-
Neck
veterán
válasz
Williamgrant #11381 üzenetére
Szerintem rendeld meg a Xiaomi Webshopból (www.mi.com/buyphone/mi3) az a tuti (meg a legolcsóbb) Vagy rendeltesd meg egy ottani ismerősöddel. Pár nap alatt érkezik. Nekem az Mi2S is így lett meg.
-
válasz
muchacoado #11369 üzenetére
Ááá...nekem adja el,mert én drágán veszek,olcsón adok.
-
válasz
Előszőr is kezd az enyémmel.
-
-
muchacoado
aktív tag
Olyankor mi van ha egy rosszül lefedett térerőhiányos helyen beragad a szinkronizacio és óránként 10% öt esik az akku? Lefogom cserélni egy iPhome 3 gs - re...kezd betelni a pohár.
-
-
Speederer
senior tag
válasz
Williamgrant #11379 üzenetére
De ha gyárilag van rajta, akkor az valószínűleg nem az igazi! Tehát vagy egy előtte saját magad által letöltöttet raksz rá, vagy akkor frissen letöltöd a play-ből.
Mennyire adják azt ott most jó áron? -
-
hriska
aktív tag
válasz
Nekem Mi3/s jöhet........
De ha találszMi4 wcdma-t ,az is megteszi....
-
Valaki súgna hogy melyik mi2s változatot vegyem halomban? :-D Wcdma jó?
-
peanar
senior tag
válasz
#08054973 #11374 üzenetére
Írd be a keresőbe a win8 szócskát...már volt róla szó!
Nem értem, hogy miért akar "mindenki" kábeles megoldást keresni a fájlátvitelekre!? Töltsél le egy ftp. kliens programot a sz. gépre, én a FileZilla-t használom. Össze párosítod a telód gyári fájlkezelőből elérhető ftpjével és már működik is.
Ha persze nincs otthon wifid, akkor tárgytalan
A másik, meg azért nézzél utána a kábeles megoldásnak, mert ha ellövöd a telefont, akkor össze kel dugni a felélesztéshez -
törölt tag
Sziasztok. A napokban beújítottam egy MI2s-t.
Az lenne a gondom,hogy bármilyen drivert próbálok nem akar működni az MTP,ill.USB driver az eszközkezelőben. Futtatam ezt is MiPhone2.11.6.exe ,de hozzá se szagol a Win 8.1. Valamit nem jól csinálok?
Próbálnék más romokat is,de így nem tudom a gyökérbe másolni a romot mert nem látja az eszközt.
-
muchacoado
aktív tag
Xiaomi accunt le van tiltva, ennek ellenére a MiCloud azon belül a com.xiaomi.xmsf ébresztgeti a telefont. Mi lehet ez és hogyan tudnám letiltani?
-
Speederer
senior tag
válasz
®abstract® #11368 üzenetére
Oké, de én használnám is ezt a funkciót. Mert ennek hiányában nem tudok küldeni Mi Cloud üzenetet, és a hívásnaplót valamint az smseket sem szinkronizálja.
<Adamsky>
Köszi, akkor legalább tudom, hogy nem egyedi a problémám. -
cimp
senior tag
válasz
muchacoado #11369 üzenetére
Ezért írtam, h valaki megvenné-e.
Neeem!!! Király a cucc, de attól még valahogy egy 5Ft.-os eszköz hiánya bosszantó. Az meg pláne, hogy a létező megoldások is körbe vannak bástyázva, hogy nehogy működjön! -
cimp
senior tag
Vettem egy MiPad -ot. Nem hiszem el, hogy nincs benne gps. Manapság a zongoralábba is raknak, pedig az nem sokat mozog. A legviccesebb nem is ez, hanem a gps provider programok amik BT -n vennék külső gps adatait pl ezen a készüléken nem támogatott!! ???? Miért?
Ami meg működik az frankón mutatja a nyers értékeket de nem megy vele a google navi.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Williamgrant #11363 üzenetére
Bár ilyen "egyszerű" lenne. Jó eséllyel itthon - az eltérő hálózat miatt - csak egy okos média lejátszó lenne.
Vajon Xiaomi cuccokat lehet náluk kapni? És, ha igen, milyen árban?(#11364) Speederer
Sajnos a múlthét óta a development 4.1-ben sincs "power save" mód. A többiről nem tudok nyilatkozni, mert én meg se próbáltam regisztrálni a SIM-et. -
Speederer
senior tag
Sziasztok!
A legújabb WiUi romot használom (4.7.18), viszont van vele 2 problémám.
1. A SIM kártyát nem sikerül beaktiválnom, vagyis folyamatosan az jelenik meg az értesítési sávban, hogy "SIM card hasn't been bound". Ha rányomok, akkor ugye szól, hogy el fog küldeni 2 (nemzetközi) smst, amit engedek is neki, de ekkor az értesítéseknél ezt kapom: "Can't activate SIM card. A server error occured while registering SIM card". Ezt már néhány hete eljátssza, én meg pár naponta rányomok, aztán majd várom a havi számlát.
A történethez azért hozzátartozik, hogy pár hete raktam fel a 4.4-es verziót, és erősen úgy emlékszem, hogy először sikerült beaktiválnia még akkor. Aztán egyszer elindítottam a 4.1-es rendszert a másik partícióról, (talán ott is beaktiváltam megint a sim kártyát), na és azóta nem sikerül itt a 4.4-en működésre bírni.
Más is szenved ezzel? Esetleg vmi ötlet rá?2. Kikapcsolásnál várható a 4.1-nél megszokott választási lehetőség, hogy pl újraindítás után a recovery jöjjön be?
3. A teljesítmény kapcsolónál a 4.1-el ellentétben nincs energiatakarékos opció, hanem csak normál és maximális. Ez egyelőre másnak sincs, vagy telepítésnél nem jól választottam vmit?
Amúgy viszont jól működik a rendszer! Nagy köszi érte!
-
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Crytek #11355 üzenetére
Megnézted (teszt progival), hogy jó-e a közelség érzékelő? Ne legyen igazam, de szerintem az, amit ki- (vagy be-) kapcsoltál, nem fog rajtad segíteni.
(#11356) Barthezz2
Szerintem az egész egy kicsit tré...
Kíváncsi lennék egy olyan felmérés eredményére, amikor megmutatják a régi és új felületet pár olyan embernek, akik még nem láttak Miui-t. Vajon milyen arányba találnák el, hogy melyik az újabb?(#11357) Jack@l
Jaja. Nő a remény, hogy aug. 16-án mi is kapunk végre "klitty-klatty"-ot -
<Adamsky>
nagyúr
Something is coming ...
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Crytek #11351 üzenetére
Pedig annak semmi köze ahhoz, hogy hogyan viselkedik a készülék a hívás után. Annak annyi értelme van, hogy ha pl. zsebben van a telefon, akkor nem old ki, nem adja be a telefonhívásos képernyőt. Helyette ez jelenik meg.
Más: ha ilyen lenne a Mi4, akkor bajba lennék.
4,5" FHD IGZO disp. -- 63 mm -- S800 -
Tomaak
csendes tag
válasz
Karavik #11347 üzenetére
Köszi hogy szakítottatok időt az értetlen gyerekre,pedig minden szépen le van írva!
Nem a flash verziót töltöttem le ,mert csak lejjebb kellett volna görgetni.
Remélem nem lesz gond már ,töltöm le.De ha mégis elakadok ,zaklatom a társaságot.
Köszi a gyors válaszokat,nagyok vagytok! -
-
Karavik
veterán
válasz
Tomaak #11344 üzenetére
Az nem így működik! Ezeket mind be kell tallózni a kicsomagolt fastboot típusú rom-ból: fastboot script, flash programmer, boot image, raw xml file, patch xml file
Ne a kicsomagolt MiFlash mappában keresd ezeket a fájlokat mert ott nem fogod megtalálni soha.Én mindig MiFlash-el húzom újra a rendszert, mert ez a legjobb módszer a tiszta telepítésre...
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Crytek #11343 üzenetére
"Amióta a kezembe vettem azóta ilyen."
Eddig nem zavart?Pedig ez így kb. a használhatatlan kategória.
Nézd meg vm. teszt programmal, hogy jó-e a szenzor (Phone Tester, Elixir 2).(#11344) Tomaak
" ... nem talalom az image könyvtárat ... "
Gondolom oda kellene kicsomagolni a fastboot-os image-et. Szerintem csak hozd létre, és bontsd ki oda az exe-t. De ha tutira akarsz menni, akkor megvársz valaki olyat, akár már csinált ilyet. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Tomaak #11338 üzenetére
Én még nem csináltam ilyet, mert szerencsére még nem kellett, de az összefoglaló ezt írja:
" ... a Browse/Advanced menü -ben talózz ki minden fájlt felülről lefelé ... "
Szóval "katt" az elsőre, -- SHIFT nyomva tart -- majd "katt" az utolsóra (gondolom). A lényeg, hogy minden file-t "be kell húzni".(#11340) Crytek
"Kikapcsol a képernyő és lerakni se tudom."
Mióta csinálja ezt? Szóval hívsz valakit (vagy hívnak), beszélsz, közben kikapcsol a képernyő, és mikor elveszed a füledtől, akkor nem ébred fel a kijelző? -
<Adamsky>
nagyúr
-
Tomaak
csendes tag
Segítséget kérnék!
Sikeresen formáztam azt a partíciót is ahol a telepített rom is futott.
Az összefoglalóban leírtakat követve telepítve a MiPhone ,letöltva a ROM-nak megfelelő MiFlash,felismeri a gép. Viszont tallózásnál nem tudom ,nem találom melyik fájlt kell megmutatni neki.
Segítsetek nekem,köszi -
janakbacsi
őstag
A wajk féle honami billentyűzet fel lehet flesselni másfajta telefonra is?
-
Crytek
nagyúr
Azt hol tudom beállítani hogy hívások alatt ne kapcsoljon ki a képernyő?
-
Karavik
veterán
válasz
TheBikerider #11332 üzenetére
Neked mindenképp másik módszerrel kell frissíteni, mert OTA frissítés törölné a cwm-et, amit nagy nehézségek árán raktál fel
-
HornedReaper
senior tag
Szetszedes nelkul valahogy meg lehet allapitani, eredeti-e a kijelzo?
-
válasz
TheBikerider #11332 üzenetére
Én amúgy is úgy szoktam, csak azért fura, hogy már második hete nem megy..
-
-
válasz
TheBikerider #11330 üzenetére
Pont ezt akartam kérdezni. Már megint nincs OTA..
-
Most már szokásos módon nem is lehet frissíteni a rendszert?Múlt héten is ugyanez volt.Nem ajánlja fel.
-
Karavik
veterán
válasz
®abstract® #11315 üzenetére
Most kipróbáltam a free változatát a játéknak de nálam az is FC indulás után.
Itt a link hozzá:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.realdriftportnew.sipon
Nem értem nálad miért megy nálam meg miért FC-zik teljesen tiszta telepítés után
-
Karavik
veterán
válasz
Milestone2 #11324 üzenetére
Én ezt a cikktől függetlenül írtam, mi tudjuk amit tudunk...
-
válasz
Karavik #11322 üzenetére
Mindamellett, hogy a cikkben sok valóságtartalom van, azért a Mi-4-et az iPhone 5S-sel hasonlónak nézni...
Elég vicces. Kb. olyan, mint mikor a Zepöl ügyvédei a Samsungot fogták be (próbálták befogni) az iPadre hasonlító design miatt.
Odáig elmentek az "okosok", hogy a Samsung táblagép képarányát kicsit megdolgozták, a 16:9-ből 4:3-at csináltak... -
Karavik
veterán
Más ötleteit, fejlesztéseit, terveit lenyúlni, lemásolni az jogi értelemben nem más, mint szellemi termék eltulajdonítása! Ugyan úgy fizetni kell érte, mint bármi más fizikai termékért. Amíg ezt nem a saját bőrén érzi az ember, addig sajnos nem is tulajdonít neki nagy jelentőséget és nem érzi ennek súlyát!
-
buca84
őstag
válasz
muchacoado #11319 üzenetére
Ennyi erővel a Meizu meg Iphone és Samu másoló. De kit érdekel!
Ugyanez elmondható a Jiayu-ról és még lehetne sorolni... -
Milestone2
nagyúr
válasz
muchacoado #11319 üzenetére
Nem vagyok (sajnos...és remélem csak még) XiaoMi használó, de elég sok ilyen cikket lehetne írni más "kis gyártók" termékeiről.Miért fáj valakinek, hogy végre feltörekedik pár cég az olcsó kínai kacat kategóriából...? Nekem ez a véleményem. Akinek megfelel a Mi vegye meg, akinek meg nem tetszik, az vásároljon máshol...
-
muchacoado
aktív tag
-
Karavik
veterán
válasz
DrKapocs #11317 üzenetére
Nekem a PayPal számlámhoz is a virtuális MasterCard bankkártyám van csatolva. Ha PayPal-al fizetek akkor otthonról vásárlás előtt ráutalom a webkártyámra a kívánt összeget (hét minden napján 0-24 azonnali utalás van, tehát nincs átfutási idő, ráadásul bankkártyák közötti utalásoknak díja sincs.)
Szóval ettől jobb, biztonságosabb, kényelmesebb út nincs. Otthonról mindent tudsz intézni, kontrollálni.... -
DrKapocs
őstag
válasz
Karavik #11312 üzenetére
Köszönöm a válaszod.
Igen, ismerem a virtuális kártya lehetőségét, nem is túl költséges dolog. Eddig azért nem csináltattam meg, mert inkább a PayPal-ban bíztam, illetve mindig találtam olyan lehetőséget, ahol ez használható volt. Ahol nem, ott mindig úgy voltam vele, hogy vessen magára a szolgáltató; megyek máshová. Egyszerűen annyi ilyen virtuális fizetési mód van, hogy nem akartam, akarom túl sok helyen parkoltatni a pénzem, mint például egy virtuális kártyán. Még akkor is, ha ez a saját bankom. De tény, igazad van, hogy ez egy remek megoldás.Ennek elkerülése okán kérdeztem, hogy talán ismertek olyan helyet, ahol a PayPal is használható.
-
Karavik
veterán
válasz
muchacoado #11313 üzenetére
Nem értem! Most tényleg olyan nehéz követni/értelmezni pár egyszerű hozzászólást? Azt hogy ki mit kérdez, és ki mit válaszol 2 hsz-en belül??
A virtuális bankkártyát pont én javasoltam DrKapocs kérdésére... -
Karavik
veterán
válasz
DrKapocs #11311 üzenetére
Nekem a bankkártyám tartósan hozzá van rendelve a google play-es vásárlásokhoz, de a jelszókérést bekapcsoltam minden egyes vásárláshoz. Eddig sose volt semmilyen problémám.
Mivel kicsit én is tartottam megadni a kártyaszámom a google-nek, így okosan csak egy virtuális MasterCard (webkártya) számát adtam meg, amire itthonról átutaltam kb. 5000 Ft-ot abból elvásárolgatok a google playen egy jó darabig...
Szóval ezt javaslom, virtuális webkártya használatát, amit csak netes vásárlásokhoz használsz, és otthonról kényelmesen mindig csak annyi pénzt utalsz rá, ami éppen kell az aktuális vásárláshoz, vagy kicsit többet. Így nyugodtan vásárolgathatsz. De hangsúlyozom, nekem soha egy fillérrel sem vontak többet, és sose volt semmilyen gond a fizetéssel kapcsolatban.. -
DrKapocs
őstag
válasz
Karavik #11310 üzenetére
Lenne egy kérdésem. A minap életem első játékát szerettem volna megvenni a playen, valami hasonló drites játék volt, 450 Ft körül lehetett. Rádöbbentem, hogy csak bankkártya szám megadásával tehetem ezt meg. Erre egyetlen netes vásárlásom alkalmával sem vagyok hajlandó, semmilyen cégnek nem adom ki a neten. Olyan helyen, ahol nem lehet PayPal-lal fizetni, az nálam nem játszik, akkor inkább nem is vásárolok onnan, hanem keresek más helyet. Tudnátok ajánlani esetleg olyan oldalt (nem tört, okosban megoldott változat érdekelne, kifizetem PayPal-lal), ahol ezt megtehetem?
-
Karavik
veterán
válasz
®abstract® #11309 üzenetére
Biztos ezt tetted fel, mert van több real drift... nevezetű játék a google play-en:
-
Karavik
veterán
válasz
<Adamsky> #11304 üzenetére
"He? Az új CWM miatt lassabb a telefon?
Maga a CWM talán itt-ott az, de működés közben a rendszer nem kéne, hogy lassabb legyen attól, hogy milyen recovery van fenn, nem? Én legalábbis nem tapasztaltam ilyet."
CWM miatt nem lehet lassabb a teló semmi kép, csak recovery-ben történő viselkedést befolyásolja. Szerintem itt arra gondol Peanar, hogy pl. amikor wipe cache-t nyomsz utána van kb. 1sec várakozási idő mielőtt beadja ezt a menüt.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
peanar #11296 üzenetére
" .. az új nekem nem jönni be, az én telefonomon sokkal lassabb az általam használt cwm-nél ... "
He? Az új CWM miatt lassabb a telefon?
Maga a CWM talán itt-ott az, de működés közben a rendszer nem kéne, hogy lassabb legyen attól, hogy milyen recovery van fenn, nem? Én legalábbis nem tapasztaltam ilyet.
(#11303) Karavik
Próbáld már meg rávenni, hogy hagyja a csudába a CM-et, és oldja meg a problémát Miui alatt.Más: Vajon az augusztus 16-i Miui v6 milyen alapú lesz? Vagy majd készülékről-készülékre az is más lesz?
-
Karavik
veterán
válasz
muchacoado #11302 üzenetére
De úgy volt, tudja is mitől van ez a hiba. A teszt ROM-ban már működtek ezek a funkciók rendesen, de sok más lényeges dolog nem, pl wifi, szenzorok, hangszóró... stb.
Itt van M1cha válasza amikor megkérdeztem sikerült e tovább fejleszteni a kísérleti ROM-ot amiben Oppo RIL-t integrálta:
"no and issue 1 isn't really fixed, too. This rom uses the oppo RIL and I won't do that in official CM. 1th it breaks reading mac adresses and 2nd it may not work on mi2-c"
-
válasz
Karavik #11300 üzenetére
Lehet igazad van,de hát nem voltál itt,hogy feltegyed..
Ezért kínlódtam Én és fárasztottam mindenkit a problémámmal,amit lehet,hogy Te seperc alatt megoldottál "volna".
A "ha" és a "volna"... teljesen felesleges.Már a múlté.
Mindent elfelejtettem...volt már Mi2s-em tavaly,mókoltam is vele,akkor semmi gond nem volt,vagy volt akkor is?Nem tudom,elfelejtettem.
De tényleg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi újdonsága, napjaink legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Kár, hogy Magyarországon hivatalosan nem lehet beszerezni.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ukrajnai háború
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ZIDOO médialejátszók
- Home server / házi szerver építése
- Eredeti játékok OFF topik
- Micro Four Thirds
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest