Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
buca84 #17053 üzenetére
Itt van róla egy egész jó videó.
Ha nem csak az csúszott meg, akkor panel repedés lehet még, azt nem tudod javítani. Szedd szét, nézd meg. Eleve furcsa hogy az LCD nem sérült. -
-
-
válasz
buca84 #14148 üzenetére
Ugyehogy ugye?
Még kb. 1000 ötlet lehetne, ami szintén izgalmas.
Arról nem is beszélve hogy valójában az andoid egy brutális erőforrás zabáló op. rendszer. Gondold el hogy egy négymagos 2 GHz körüli prcesszor 2-3 GB rammal pár éve még egy komoly windóz felhasználó álma volt.
Persze értem én hogy más architektúra és más alapok, de akkor is! Pont itt az idő hogy kicsit nőjön a WP részesedése (mondom ezt úgy, hogy kizárt hogy ezt tenném a telefonomra).
-
-
válasz
buca84 #13458 üzenetére
Elég noname fosnak néz ki! Kályhaezüst műanyag, a hangszórók úristen lyukakon keresztül szólnak... Micsoda innováció, merevedésem lett. :-D
Amúgy az hogy 16GB ram van benne, i7-tel, nem hatott meg. Évek óta Thinkpadeket használok és megtanultam hogy mitől működik évekig egy notebook. Persze sok sikert kívánok a kölesnek, örülök hogy a Mi2 L android fejlesztése mellett ilyenekre is van idejük. :-D ;-) -
Jack@l
veterán
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
buca84 #11526 üzenetére
Klassz! Azt figyelgesd a Wakelock progival, hogy "deep sleep"-be le tud-e menni a készülék, mikor nem használod. Ezen a képeden látszik, hogy -- akkor valószínűleg a WeatherBZ miatt -- nem tudott teljesen lekapcsolni.
(#11524) vicces1
Be kell állítani rendesen, és jól fog az mérni (ahogy Karavik is írta)Más:
Viszont jelentem, hogy nekem a 7.25-ben is -- egy idő után -- eltűnnek az alkalmazások az adatforgalmi listából. Megnéznétek? (reboot után megint megjelennek) -
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
buca84 #11495 üzenetére
CWM-től ilyen tuti nem lehet. A "dalvik cache" törléstől se. A fogyasztási adatok törlés szintén nincs ilyen hatással a rendszer működésére. Én - még - Wajk féle ROM-ot nem próbáltam, de sokan használják, és ha ilyen komoly gond lenne vele, akkor már hallottunk volna róla.
"Felraktam a Watchdogot ..." - ez mi? Nem ismerem. Illetve van egy olyan, hogy "3G Watchdog", de az ugye teljesen másra van. Töltsd fel 100% este lefekvés előtt, majd reggel nézd meg, hogy hány óra alatt hány százalékot merült. Valamint nézz rá ezen programok valamelyikével (esetleg csinálhatnál az eredményekről egy-két "screen shot"-ot is): GSam Battery Monitor, Wakelock Detector-Save Battery
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
buca84 #11453 üzenetére
Szerintem updater app.-ból nem fog menni. Mivel van már fenn CWM-ed, ezért csináld onnan. Úgy, mintha egy új ROM-ot tennél fel. Én is ugyanígy frissítettem pár hete a szintén 6.0.3.2-es CWM-et a 6.0.5.0-ra. Amire oda kell figyelni, hogy miután felment a következő reboot a recovery-re történjen, ne a rendszerre!
"if you come from any other recovery or from CWM pre-2014-07-08, DIRECTLY reboot into recovery again before doing anything else so the dualboot(even without TDB) hook's will be updated." - bővebben.
(#11454) janakbacsi
Kísérletezni lehet, de az eredmény erősen kétséges. Én a "backup - full wipe - ROM inst. - restore" folyamatot javasolnám. -
buca84
őstag
válasz
buca84 #11448 üzenetére
Nem tudom felrakny system2-re Wajk KK romját. Mert ezt a hibát kapom.
Customizing:
set_metadata_recursive: some changes failedNem megy tovább, csak a finishre tudok menni, majd visszamegy a recovery-be.
Az lehet a gondja, hogy régebbi recovery van rajta? recovery-clockwork-6.0.3.2
A KK-nek meg újabb kellene? -
-
-
jom
csendes tag
hiába teszek fel CWM-et mert nem tudok a leírtak szerint belépni a Recoverybe, tehát a fel gomb+bekapcs gombra nem indul el (csak egy kis háttérfény jön be, de a logo és a teló nem indul)
Ezért gondoltam telepítek fel rá egy új romo-t de ott meg az a gond, hogy mikor rákötöm és megnyitom a flash programot akkor vmi crc drivert nem telepit fel a windows és nem is inditható a flash....
szóval most elakadtam.
Valaki vmit tud ajánlani?üdv.
-
balewi
aktív tag
-
-
<Adamsky>
nagyúr
Nekem egy Ghoo Power 5200-as van. Jól jött a nagyobb túrákánál (egész napos GPS, log-olás, stb.) Igaz ezt a Desire-hez vettem, de biztos jól fog jönni a Mi2s-hez is.
-
Gabó75
senior tag
Lazán megvan a négy óra kijelzőidő egy napra vetítve. Plusz két óra fm rádió hallgatás és kevés telefonálás. Három alkalmazás van állandóan a memóriában tartva: Viber, Aquamail pro, Business Calendar. Mielőtt kikapcsolom a képernyőt, minden mást kilövök.
A system 1-en Cofface Cm 10.2 romja, a System 2-n Marvin MIUI-ja van fent.
A Marvin marad, mert a magyar nyelv hiányát leszámítva tökéletes. -
unrealnoise
senior tag
nah meg a tökömet. ezer féle oldalon évek óta erre regisztráltam, nem fogom ezt meglépni. akkor majd gépen menedzselem a névjegyeket, ott úgy is kényelmesebb, aztán a címtárat meg kiexportálom néhanapján. úgy sem olyan gyakran kerülnek bele új telszámok/emberek.
köszi a választ, akkor erre lehet nincs még érdemi megoldás
-
djgeg
őstag
Erősebb Proci
( De csak elővétel van még 5-10 nap múlva jön csak, de jó tudni, hogy árban nem igazán fog különbözni )
MI2: Qualcomm dragon APQ8064 1.5GHz Quad core, GPU Adreno 320
MI2S: Snapdragon APQ8064T, Quad core 1.7 GHz , 1741MHz ( Tudtommal hasonló erősségű lesz mint a Galaxy S 4 ben ) -
Ahogy tegnap megígértem valakinek, ma délelőtt minden telefonhívásom végén megkérdeztem a beszélgetőpartnert, hogy értékelje a vonal minőségét. Az én oldalamról is teljesen jó volt, és a hívott felekén is. Volt olyan hogy engem hívtak, de többségében én indítottam a hívásokat. Hetek óta használom, de nem volt egyszer sem panasz a másik oldalról hogy gond lenne a minőséggel. (pedig elég háklis hisztis típusúak a kollégák is :-) ) Ma Egerben vagyok, a teló egy mi-2 32gb system1-en miuiandroid.com-os 3.3.22 multilang, a system2-n ugyanez WiUI (thx 2 Wajk) változatban. A szolgáltatóm: telenor.
Az egyetlen bajom a készülékkel, hogy az óra alkalmazás megbízhatatlanul ébreszt. Konkrétan van hogy ébresztéskor egyszerűen lefagy - fehér képernyő - és csak készülék restarttal lehet vele mit kezdeni.
Arra már rájöttem, hogy ha nincs töltőn (természetesen gyári töltőn volt eddig is), és elalvás előtt nyomok egy restartot a készüléken, akkor gond nélkül műxik reggel az ébresztés.
Mivel ez csak néhányunknál jelentkező probléma ingbrzy szerint erre egyelőre nincs semmi szoftveres megoldás. Azért reménykedem benne, hogy előbb utóbb valaki rájön mitől van és valami triviális megoldással ez a kellemetlenség is elmúlik.Ezt leszámítva pöpec minden.
(#1820) hera77
Csodás. :-) Az is lehet hogy csak a szolgáltatóknak eladott készülékekhez adnak?(#1817) vagyula
Akkor is zavar hogy két akksit ad a gyártó a készülékekhez több tesztelő szerint és csak egyet kaptam. :-) -
Wajk
addikt
a készítő ugyan az, aki a szürke/zöld-et is készítette, szóval szerintem onnan átemelte a javításokat.
De ez jó a MIUI-ban, hogy felteszed a témát, vagy akár azt a részét ami neked kell és ha nem tetszik akkor pár mp alatt már egy másikat tehetsz fel vagy vissza a defaulthoz.Szóval beteszed a MIUI/theme mappába, azután a Téma appot elindítva a bal szélső HW gombal beimportálod majd "Alkalmaz"-od.
-
-
jilian
addikt
A "spéci hátlapok" már kijöttek, bár nem teljesen ilyenre számítottam.
Gondolom a nagyobb aksis hátlapok nem matricázva lesznek.DIEGO15
Meg annyira nem csúf, csak az a neon keret a kamera körül, ...dedós.Monyos
Én kajak nem látok "smooth" -abb kezelést Normal módban PS -nélalkalmazások betöltésénél viszont már persze előjön a Mhz többlet előnye...de, hogy kint húzogatom az ikonokat, szerintem még 300 Mhz-en is ilyen lenne.
-
-
Wajk
addikt
hétvége óta van fent nálam, természetesen a nyelvi fájlok benne vannak.
Szóval nagy gázba nem csúszhat aki kipróbálja, de mivel JLB az alap és úgy raktam rá a többnyelvű felületet (framework/programok/ + szükséges folyamatok vissza portolása), szóval bele lehet futni esetleg érdekességekbe(#932) Gabó75: köszi az infót, bevallom mióta megvan a gép, az FM rádiót még egyszer sem indítottam el, és te vagy az első aki ezt jelzi, szóval köszönet érte
-
Wajk
addikt
nem említettem, de az Experimental verzió is frissült. Ami JLB7 ROMon alapszik. (Fórumokat böngészve ezt tartják az egyik legjobb ROMnak akksi szempontjából)
Az első verzióhoz képest teljes értékű Miui Security appal is fel van szerelve (amivel a JLB széria alapban nincs), több apró optimalizálás mellett.
(+ a szokásos, init.d support, CWM, mediaserver killer...)
>> innen lehet lerántaniCPU (Normal mode)+kamera+WiFi+2G+RR2...
-
Mörgh!
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi újdonsága, napjaink legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Kár, hogy Magyarországon hivatalosan nem lehet beszerezni.
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Fűnyíró topik
- Filmvilág
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen NAS-t vegyek?
- Könyvajánló
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest