- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Júliusi techmontázs (2025)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrKapocs
őstag
válasz
ginola #19547 üzenetére
Netezni, messegerre, levelezésre és letölteni használom. Illetve edzőterembe ezt hordom, a Redmi hívásait ilyenkor ide átirányítom. Van egy Miband 2-m is. Bekapcsolt bluetooth mellett 3,5 óra SOT összejön. A semmire nem használom, ez így nem igaz, telefonálni nem használom csak ritkán.
-
DrKapocs
őstag
válasz
ginola #19544 üzenetére
4,5 óra körüli SOT szokott összejönni (FB böngészőből, Messenger Lite, sync off, Viber nincs fenn és tegyük hozzá repülő üzemmódban van, mert csak második telefon már számomra). 3,5 (esetleg 4) óra körüli értéket tud normál használat mellett. Semmivel nem rosszabb nálam, mint a gyári akku volt. 6.11.10 global dev van rajta. Nekem ez bevált, hibátlan, semmi lag, pedig nem is tudom mikor raktam újra a telt, annak ellenére, hogy letöltésre is használom. Van egy sárga "original" akkum is a Nohon mellett, hőmérő szenzor nélküli. Na az nagyon gyenge. Most épp az van benne, menjen már az is kicsit alapon. Merül mint a nyeletlen fejsze még a fentebb leírt módon is. Szerintem jó ha 2 óra SOT-ot tud.
-
Alex kettő
csendes tag
válasz
ginola #19473 üzenetére
Én 1 éve vettem 25k-ért, de 30-ról indult a 2/32-esem.
Van annak értéke, mert ilyen méretű, tudású és minőségű telót nem lehet kapni. Hiánycikk.
Persze meg kell találni azt, aki ad érte ennyit, mivel a piac diktál, de nem érdemes gyorsan elkótyavetyélni.
----------------------------------------
Más:
Hogyan lehet (ha lehet) kalibrálni a légnyomásmérőt (barométert)? -
DrKapocs
őstag
válasz
ginola #19451 üzenetére
Akkor van valami okosság hozzá, ami megoldja. Valami tuti létezik, ami orvosolja a gondot. Tényleg nem merültem bele, soha nem készítek videot.
Egyéb: jelentem, az mi2s és Redmi mellé úton van egy yi dashboard kamera és egy miband 2 is. Annyi őrült van az utakon, így egy bő 10-est rászántam egy kamerára. Többfélét nézegettem, de maradt a Xiaomi kamerája. Persze nem globalt vettem, hanem kínai verziót (hw ugyan az, de a kínai csak kínai nyelvet tud. Megoldás van rá de faék egyszerűségű a menü, szerintem hagyom). Árban így pont fele az eustockos árnak. Kíváncsi vagyok rá. Miband 2, na az ilyen okoskarkötőknek nem voltam híve (van normális órám) de amilyen áron van, ennyit már megér.
Szóval durván márkahű lettem.
-
Karavik
veterán
válasz
ginola #19269 üzenetére
Automated task, mint funkció nem lett eltávolítva csak a funkció elérhetősége (shortcut) lett eltávolítva a security app-ból. Ezért van az, hogy azok a feladatok amiket előzőleg beállítottál még mindig működnek a háttérben, de új feladatot már nem tudsz hozzáadni, se a meglévőt módosítani.
Xiaomi.Eu 7.6.15 kiadásba került vissza az automated task elérése. Hivatalos kiadásokba nem került vissza. Szóval 7.6.8-ban még nincs visszatéve...
-
Alex kettő
csendes tag
válasz
ginola #19257 üzenetére
"Majd 2 hónap múlva más lesz a véleményed."
Ezt mire alapozod?Korábban ezt írtad:
"Ha visszaolvasol volt, aki Nohont rendelt, de nem volt megelégedve vele a fórumon."Viszont a fórumon nem találtam rossz tapasztalatokat.
Jót viszont többet is.
Az, hogy sok éve mi volt, nem számít annyira, mert egy cég jobb esetben fejlődik. A Samsung meg az LG is annak idején kis dzsunka cég volt gagyi termékekkel. Most meg ők a menők. A Nohon is fejlődőképesnek tűnik a többiek és a saját tapasztalatom alapján is. -
Alex kettő
csendes tag
válasz
ginola #19245 üzenetére
3 hónapja használom és eddig ok. Nem úgy, mint az előtte rendelt 2 "eredeti" Xiaomi. Az a baj, hogy a sok hamis narancs aksi között már nem is találsz eredetit. Ez legalább nem akarja azt mondani, hogy eredeti Xiaomi aksi és működik a hőmérő is benne. Lásd a fenti bénázásokat.
-
DrKapocs
őstag
válasz
ginola #19230 üzenetére
4 napos használat, 11 órás SOT, navigációval, 19%-os akku mellett... volt több is. Most kicsit jobban toltam neki, így: SOT 5 óra eddig, pont 2 napja megy, akku 60%-on. Ja, és nem volt teljesen feltöltve, csak 93%-ra. Nagyon durva értékeket tud.
Nekem a MiMover valami miatt nem működött. Én úgy oldottam meg, hogy az mi2s-en csináltam egy backupot , pendrájvra másoltam (+ képek, letöltések, navigáció, zenék, stb), majd onnan a Prime-ra. Pár dolog kivételével mindent visszaállítottam így.
-
ginola
addikt
válasz
ginola #19230 üzenetére
Ill. még vmi.
A Redmi 4 Primeok Stable ROM-mal jönnek.
A dev ROM-ot minden további nélkül felrakható?
Kicsit zavar, hogy zárt a bootloader....TWRP sincs.....Még az is érdekelne, hogy hogyan tudom az Mi2S-en belakott cuccaim, egy az egyben átrakni a Primera.
Ezekre lennének tippeitek?
-
-
-
-
-
-
-
válasz
ginola #19055 üzenetére
No így pár nap után azt kell hogy mondjam, hibátlan.
Kérdés hogy amit másodiknak rendeltem, a fiókban meddig bírja ha a párja sokáig jól muzsikál, de majd ez elválik.
Azt mondjuk nem tudom megmondani, hogy eredeti-e, de ránézésre igen, és a színe is a gyári mellett hibátlan. Az hogy frissebb dátum van a címkén, ezek szerint mégsem kamu. A végeredmény számomra maximálisan pozitív. -
DrKapocs
őstag
válasz
ginola #19055 üzenetére
Ugyan nem engem kérdeztél, de amit én június-júliusban rendeltem, az tökéletes. Szállítással együtt kb. 2000 Ft volt, hibátlan. Semmivel sem tud kevesebbet, mint a gyári (bár én még mindig azt gondolom, hogy ez eredeti, én semmi különbséget nem láttam az eredetihez képest... mondjuk a kínai "színes fénymásoló" csodákra képes, még egy autót is képes lemásolni
). Terheltem rendesen, netrádióztam rajta a Morning-show miatt. Napi 1 töltés kevés volt neki. Ezt azért meguntam, vettem egy netrádiót, nem volt kedvem kínlódni és tönkrevágni a telefont, akkut ilyennel.
-
DrKapocs
őstag
válasz
ginola #18993 üzenetére
Ma állítgattam be egy új Redmi3s-t, sajnos nem az enyém. B20 és EU töltő, global rommal (international official), ami gond nélkül frissült a stabil 8-ra, amiben már van magyar nyelv is. Mit ne mondjak, baromi jó telefon, pár perc alatt megszoktam. Már kicsi az mi2s... előnyével és hátrányával. Villámgyors a gps, de szó szerint, pillanatok alatt talált műholdat. Nagyon ott van, szerintem egy átlag felhasználónak kiváló.
-
-
Disque
aktív tag
válasz
ginola #18991 üzenetére
Ha a nagy akku számít inkább akkor: Xiaomi Redmi 3S ebből van B20-as verzió is, bár a soc nem a leggyorsabb.
Ha a hardver, és a jó kamera is akkor Xiaomi MI 4C, bár ebből szerintem a 3/32-est érdemes venni, ami jóval drágább mint a 2/16-os verzió, de mivel nincs SD bővítési lehetőség, meggondolandó elég-e a kb 10 GB szabad hely. -
Lordus
senior tag
válasz
ginola #18953 üzenetére
nálam mióta fent van a miui 8 (kb. két hónapja) azt vettem észre, hogy ha kihangosítom a telefont, majd visszaállítom normálra, akkor utána ordít. nyomkodni kell a hangerőt, hogy ne szakadjon be a dobhártyám...
Egyébként nálam pont, hogy sokkal hangosabb, mint a v5 volt (normál hangszóró esetén).
A V5-öt max alatt eggyel használtam, ezt pedig 50% körüli hangszóróval...Igaz, hogy én a mostanit nem tettem fel, tehát az egyel korábbi rom van a telefonomon.
-
Rawulf
őstag
válasz
ginola #18859 üzenetére
Frissítés a gyári recovery-vel (nevezd át update.zip-re a miui-s romot és másold fel a telefon főkönyvtárába)
ROM
Google fiókok eltávolítása
Hibás Google Play eltávolítása
Mehet fel a jó Google Play (két apk kell neki, amit wifin keresztül le tud szedni, de azért biztos ami biztos, mellékeltem mind a hármat és tömörítve is egyben)
FIXHa miuipro szerveréről lassan jönne a rom, akkor (ezt már át sem kell nevezni):
https://mega.nz/#F!OlwSkSZQ!czSlbAtO7pLN_zp_n9EG4Q -
-
-
-
Karavik
veterán
válasz
ginola #18698 üzenetére
ZUK Z2: [link]
Van hozzá IBG kuponkódom: IBGzukz2
Kuponkóddal 330$ helyett 315$ lenne ez a teló, szvsz elég korrekt ár egy Snapdragon 820 / 4GB RAM / 64GB ROM telóért és már készleten van.
Én nem élek ezzel a lehetőséggel mert Mi5 Pro Black Ceramic-ra várok (immáron 4 hónapja hogy kifizettem kb. olyan nehéz hozzájutni, mint visszaadni a szüzességet..
)
-
Karavik
veterán
válasz
ginola #18693 üzenetére
Akkor talán ne úgy tedd fel a kérdést, hogy "Mi az a long screenshot?" hanem úgy, hogy hogyan kell long screenshotot készíteni.
Screenshot után jobb felső sarokban megjelenik az előnézeti kis kép amire ráböksz 3 mp-en belül majd a screenshot kép alatt ráböksz "Extend" és lefelé görgetsz addig ameddig ki szeretnéd terjeszteni a képet és végül "Done"
Szerk:
manage apps bettery usage:
Settings>Battery and Performance> Manage apps battery usage>On
-
Karavik
veterán
válasz
ginola #18689 üzenetére
és (#18686) ginola:
long screenshot = kiterjesztett képernyőmentés (feljebb linkeltem példának long screenshotokat)
Ütemezett battery saver miért nem jó neked? Szvsz nem a profil a lényeg hanem, hogy alapból jól legyen az akku kezelés és a MIUI8 ban ez megvan. Akku management nálam gyári alapértelmezett értéken van azaz "MIUI Battery Saver" minden alkalmazásra beállítva és manage apps bettery usage ON (bekapcsolva) a lényeges appokat pedig beteszem autostart appok közé, hogy screen off alatt is működjönek tovább...ennyi
(#18690) <Adamsky>:
Final release miből? Az alpha fázis már lefutott mert már pénteken megvolt az első publikus heti developer kiadás...
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
ginola #18689 üzenetére
Nézd meg a Karavik által kitett képeket! A lényeg, hogy nem csak azt menti le, amit látsz, hanem azt is, amit nem (ami nem fér el a képernyőn). Aki fűzögetett már össze screen shot-okat, az tudja, hogy milyen jól tud ez jönni adott esetben.
(#18688) Karavik
"Szvsz most nagyon odatette magát a Xiaomi a MIUI8-al... "
Igen, ebben most maximálisan egyetértek Veled. Remélem hibátlanra "csiszolják", és akkor a Miui5 után talán újra Miui lesz a telefonomon.
Ja, mikorra várható a "final release"? -
Karavik
veterán
válasz
ginola #18679 üzenetére
MIUI8 calculator APK: [link]
calculator.apk telepítéshez ROOT kell (SuperSU) és Root Explorer. Root Explorer-vel másold ebbe a mappába a kicsomagolt calculator apk-t: system/app/Calculator és írd felül az ott lévőt, majd állítsd be az apk jogosultságot erre: rw-r--r-- (0644) végül teló újraindítás és már van is kalkulátor.
Angolul nincs hiba, konverter funkció is okés.
MIUI7-->MIUI8 váltáskor ajánlott egyszeri factory reset (wipe dalvik+cache+data) utána nem kell többet, simán updater app-ból mehet az összes következő frissítés.
(#18680) DrKapocs:
Én már nem fogok többet áradozni a MIUI8-ról, végre jó felé vették az irányt ez már egyszer biztos, azért még pár ötletem lenne, hogy még min lehetne változtatni...
-
Karavik
veterán
válasz
ginola #18662 üzenetére
TWRP-ből factory reset erősen ajánlott (wipe data, wipe cache, wipe dalvik) továbbá az alpha fázisban az angol nyelv használata. Magyar nyelv csak a MIUI7-ből lett átemelve és nem csak hiányos hanem bugokat is okoz pl. calculator app
Notification shade színét illetően igazad volt, valóban időjárásfüggően változik
Nekem is helyesbítenem kell, mert a xiaomi.eu MIUI8 alpha 6.6.12-ben két bug van (nem egy), az egyiket kifelejtettem előbbi hsz-ből, tehát:
- Home screen dupla óra
- Mi Browser kereső FC -
DrKapocs
őstag
válasz
ginola #18651 üzenetére
Mindenképpen szólok, de szerintem "kamikáze" módon rendelek egyet. Tuti, hogy mind utángyártott és egyik sem eredeti. Vakrepülésnek tűnik a dolog, szerintem kattintok majd egy közepes árfekvésűre az ebay-en.
Találtam egy érdekeset:
http://www.ebay.com/itm/New-2950mAh-BM20-Battery-Use-for-XIAOMI-M2-MI2-M2S-MI2S-/322133126538?hash=item4b00a16d8a:g:-JcAAOSwepJXTzOvNem tudom, ez vajon a "vastagabb" akku lehet vagy belepasszíroztak több kakaót?
-
Karavik
veterán
válasz
ginola #18616 üzenetére
1. Ezzel a ponttal tökéletesen egyetértek. Valóban úgy lenne logikus, ha "Notification & Toggles layout"-ban "separated" opció van kiválasztva, akkor az értesítési terület lehúzásakor a Toggles (kapcsolókat) kellene mutatnia amennyiben nincs értesítés, nem pedig az üres értesítési területet. Ez nem bug, így nyitok neki egy feature requestet. Itt nekem a "combined" mode a nyerő egyértelműen, egy lehúzásra ott van minden.
2. MIUI7 akkumulátorprofilok valóban nincsenek, de a MIUI8 battery management-je nagyságrendekkel jobb (ezt gyakorlatban is érzékeltem). Továbbá van ütemezett battery saver + egyéb automatizálható battery saver funkciók (lásd screenshot lejjebb). Én szerintem ez rendeben van
3. Később témákkal biztosan változtatható lesz a színe...nekem egyébként tetszik, biztos több bennem a női hormon
-
Karavik
veterán
válasz
ginola #18573 üzenetére
xiaomi.eu multilang MIUI8 alpha 6.6.3 recovery version: [link]
Tud magyarul, az új részeknél a magyar még hiányos lehet...
Annyi a trükk csak, hogy kell neki wipe data
Én először wipe nélkül próbáltam, mert meg akartam úszni, de android.providers.media process állandóan FC-zett. Úgyhogy nyomtam neki factory resetet TWRP-ből és tökéletes lett
-
-
Karavik
veterán
válasz
ginola #18451 üzenetére
Fontos, hogy mindenképp Snapdragon változatot válassz, mert ezek kapnak Android base frissítését a jövőben, viszont az MTK változatok nem a licencek miatt. Másrészt sokkal jobb a Snapdragon, tehát Redmi Note 3 helyett inkább Redmi Note 3 Pro-t válaszd (ezt javaslom elsősorban) vagy Redmi 3 Pro-t (másodsorban). RN3Pro látványosan gyorsabb mint R3 és mind BOE kijelzős, tehát nem lehet csöcsre futni vele
-
Karavik
veterán
válasz
ginola #18371 üzenetére
Igen van FM Radio a Redmi Note 3 Pro-ban is és Redmi 3-ban is egyaránt.
Redmi Note 3 Pro (snapdragon 650) változatot javaslom egyértelműen. Redmi 3 ból EBBG kijelzőset fogtam ki, a fehér szín sárgásba húz (számomra túl meleg színek) viszont betekintési szög jobb, mint BOE kijelzős verzióé...
-
Karavik
veterán
válasz
ginola #17791 üzenetére
lehúzod a redőnyt teljesen, majd min. 5 másodpercig rajta tartod az ujjad a jobb felső sarokban lévő fogaskeréken, miután elengeded megjelenik egy új menü a settings-ben "SystemUI Tuner" néven. Bemész ide és engedélyezed: "Show embedded battery percentage"
Akkuról én most egy nap alatt direkt nem mondtam semmit, nekem amúgy 2x töltenem kellett és most teszem fel éjszakára harmadszor, de ez esetemben nem releváns, mert végig nyúztam a telót ezerrel, mint állat
(Most hívtak privátban en.miui.com-ra is beta teszternek, de az már kicsit sok lenne nekem...)
-
Karavik
veterán
válasz
ginola #17786 üzenetére
Nem, csak TWRP-ből.
Kipróbáltam mindkét Ivan release-t AOSP 6.1.11 és 6.1.20. Két külön ROM-ról van szó! Először azt hittem, hogy a 6.1.20 frissített kiadása a 6.1.11-nek ezért ráengedtem a 6.1.11-re wipe data nélkül és bootloop lett a vége.
6.1.11 kicsit feltuningolt AOSP kiadás, a launcher-ben rengeteg személyre szabható beállítási lehetőséggel
6.1.20 ez pedig stock (pure) Android 6.0.1 kiadás -
Karavik
veterán
válasz
ginola #17679 üzenetére
Itt van hozzá a felhasználók által megerősített bug lista is (Ivan 6.0 aries 5.12.8 beta relese):
- APN settings crash
- 3G bands(2100) not working
- No dolby sound
- No Bluetooth audio output
- Alarm doesn't start the phone
- Camera is not stable
- Very high battery consumption by wi-fi
- If you try to open mobile network settings, there's a FC and you lose signal. After few seconds you have signal and network, but you can't open those settingsForrás: [link]
Remélem Ivan nem állt le a fejlesztéssel, mert lehet ez lesz az egyetlen marshamallow alapú ROM Mi2-höz...
-
-
Karavik
veterán
válasz
ginola #17613 üzenetére
Gondolom azért csak Fastboot verzió érhető el belőle, mert így akarják elkerülni azokat a problémákat, amiket esetlegesen a nem összevont data és system partíciókra történő frissítés okozna. Szerintem ez a fastboot ROM is kiterjeszti a data partíciót és összevonja a két system-et MiFlash telepítéssel - máskülönben nem látom értelmét, hogy csak fastboot verziót adtak ki.
-
Karavik
veterán
válasz
ginola #17547 üzenetére
Már javítva van az 5.12.24-ben. Ide bemásolom neked az általam észlelt (nem hivatalos changelog) változásokat, ha nem haragszol most ezt nem fordítom le magyarra:
- System font settings is back
- New animation effect getting from lock screen to main screen
- Deep clean translation issue fixed
- Weather app update issue and live weather icon issue fixed
- New colorful Google search app widget
- Default MIUI search (swipe up): there is an additional button for directly search on the web "Search Online"
- MiVoice activation issue fixed
- Direct printing to Cloud or wireless printerAnnyi van még az időjárás appal, hogy magyar nyelven még nincs órás előrejelzés, angolon viszont van.
-
Karavik
veterán
-
Disque
aktív tag
-
coal56
csendes tag
válasz
ginola #17431 üzenetére
A rom 5.1.1 és CM.
És - a teszterek szerint - Ivan aosp-jával ellentétben stabil. Ami nem volt egyébként rossz, csak az a sok restart...
bugers előző experimental verzóját szűk 2 hónapig használtam, és nagyon jó volt, bár néha fagyott. Ez már RC1, este talán fel is teszem!
Ja, ez NEM MEGY fel a merged system-es mi2-re. -
Karavik
veterán
válasz
ginola #17429 üzenetére
Bugers CM12.1-et nem akarnád kipróbálni? RC1 public kiadásból dt2w (dupla tap ébresztés) feature ki lett szedve instabilitási problémák miatt, de a végleges verzióban benne lesz...beta teszterek szerint faszán működik a ROM...(én most nem tudom kipróbálni mert MIUI-t tesztelem és szükségem van az összevont systemre. Angol, kínai és lengyel nyelvek vannak benne)
OpenGapps: ARM - 5.1 - PICO (legkisebb) csak az megy, nincs több hely a system-en
-
Karavik
veterán
válasz
ginola #17396 üzenetére
az új TWRP amit linkeltem az specifikusan merged systems és merged data partíciókhoz és MIUI7 5.11.19 vagy újabb frissítés megléte szükséges a használatához...ez a lényeg.
(#17397) DrKapocs:
ha gondolod megcsinálom hozzá az aláírást. Töltsd fel a módosított ROM-ot google drive-ra...
Sikerült összevonni a két rendszert?
-
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
ginola #17319 üzenetére
Sony Compact vonal. A többi ... no comment. Miért akarsz cserélni? Unod? Ha, igen, az sz@r ügy. Ilyenkor szokott az ember olyat venni, ami nem jobb csak más
" ... marad a türelem várni az Mi5-öt ... " - az biz' tuti nagyobb lesz 5"-nál. Ha, pedig igaz a pletyka, hogy AMOLED lesz, benne, akkor nekem ingyen se kéne.
-
Karavik
veterán
válasz
ginola #17315 üzenetére
Én soha nem használok mentésből visszaállítást, mert nekem ami a legfontosabb (névjegyzék, fotók, naptár) mind szinkronizálva van a google-val, így a google fiókra történő bejelezést követően ezek automatikusan meg is jelennek a telefonomon. Alkalmazásokat pedig manuálisan visszatelepítem a play-ről, a beállításokat szintén manuálisan állítom vissza (csukott szemmel is megy már).
De itt vannak működő backup & restore altermatívák:
- MIUI local backup
- MIUI cloud sync
- TWRP backup
- Google backup
- Titánium backup -
Karavik
veterán
válasz
ginola #17308 üzenetére
Mindenkinek:
Info azoknak akik csak most csöppentek bele az összevont (merged) system partíciós témába:
5.11.19 frissítéstől a két rendszer összevonásra került. Erre azért volt szükség, mert nincs hely a további frissítéseknek. ~504MB méretű helyre kellett cipőkanállal beleszenvedni a ROM-ot és 2-3MB szabad hely maradt csak a system partíción.
Tehát az 5.11.19 frissítés összevonja a két system-et adatvesztés nélkül, de ennek sikerességének négy feltétele van:
1. előző legfrissebb 5.11.12 frissítés telepítésének megléte.
2. előzőleg már összevont (kiterjesztett) data partíció, amit 5.4.24-től kezdődően akármelyik kinai developer fastboot ROM MiFlash-el + Flash All telepítéssel mér megtettünk és utána nem módosítottuk.
3. fejlesztői beállításokban bekapcsolt USB debugging mód
4. 5.11.19 updater app-ból való telepítés system1-re (ha nem a system 1-re települne, mert épp arról indítottuk el frissítést, akkor egyszerűen csak még egyszer kell telepíteni ugyanezt)Máskülönben belső tároló elvész a teljes tartalmával együtt és jöhet az MiFlash...
Akinek nincs összevont data partíció, de szeretnének továbbra is updater appból frissítéseket telepíteni 5.11.12 utáni kiadásokra, azoknak itt egy pontos leírás, hogy mi szükséges hozzá:
5.11.20-től kezdődően minden kinai developer fastboot kiadás MiFlash-el (flash all) telepítve összevonja a két system-et és összevonja a data partíciót a belső tárhellyel 1 lépésben:
1. Töltsd le a legfrissebb MiFlash-t, csomagold ki és telepítsd rendszergazdaként (ha volt előző verzió, akkor töröld): [link]
2. Töltsd le a legfrissebb china developer fastboot ROM-ot és csomagold ki a C meghajtód (merevlemez) gyökerébe: [link]
3. Futtasd az MiFlash-t rendszergazdaként, klikk BROWSE és tallózd be a kicsomagolt fastboot mappát.
4. Indítsd el a telót fastboot módban ( bekapcsolás a hangerő LE és POWER gombok nyomva tartásával).
5. Csatlakoztasd a telót USB kábellel PC-hez, várj pár másodpercet, amíg a driver feltelepül.
6. Klikk REFRESH gomb az MiFlash ablakban,
7. Jelöld be FLASH ALL opciót az MiFlash ablak alsó sávjában.
8. Klikk FLASH gomb az MiFlash ablakban.
9. Várj sokat amíg a teló magától újraindul....
10. Töltsd le a legfrissebb xiaomi.eu multilang ROM-ot és másold a teló belső tárhelyre és telepítsd updater app-ból: [link]
11. Telepítés után indítsd újra a telót recocery módban (updater app>3 pötty>reboot to recovery) és végezd el a wipe-okat ebben a sorrendben: CACHE >DATA>SD>ALL DATA
12. MiRecovery-ből válaszd a Reboot to system-et és várj sokat, amíg a teló magától újraindul.Innentől simán updater appból mehet a frissítés.
Aki meg szeretne bizonyosodni arról, hogy van-e már nála összevont data vagy system partíció, vagy arról hogy sikerült-e az összevonás, az telepítse a Terminal Emulator-t a Google Play-ről, alkalmazás elindítása után üsse be df parancsot és enter. Az alábbi méreteket kell hogy lássa:
Összevont system size: 1009,3MB
Összevont data size: 27GB (32GB MI2S esetén)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Opel topik
- Tervező és alkalmazott grafikai beszélgetős topic
- Autós topik
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest