- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrKapocs
őstag
Nem valószínű, hogy a 12.31-el függ össze a ghost touch jelenséged. Szerintem előjött volna a korábbi rommal is. Nálam nem jellemző a szellemtapi, de persze előfordult már egyszer-egyszer. Nem rom függő. Ez ilyen, így kell szeretni. Kicsi sárga folt/hold a kijelzőn, másnak ghost touch, kinek mi jut.
-
Karavik
veterán
Hogy telepítetted fel? 5.11.12-ról frissítettél 5.12.31-re updater appból?
Ha így felment akkor ezek szerint neked már megvolt a kiterjesztett data partíciód?
Telepítsd fel a Terminal Emulator-t a google play-ről, üss neki df parancsot, ami a partíciós felosztásról mutat pontos képet, majd készíts képernyőmentést az eredményről és oszd meg itt - mindjárt kiderül...(#17617) vicces1:
Ez pont úgy néz ki, mint fater OnePlus One telóján a gyári ROM
-
-
fo_di
őstag
mellesleg a térkép licencében 100, hogy benne van (amit elfogadsz telepítéskor vagy vásárláskor) hogy csak az adott eszközre telepíthető
akárhogy csűröd-csavarod, legálisan nem használhatod együtt a pda-ra megvett térképpel (attól, hogy ez technikailag megoldható), más programmal meg pláne nem, hacsak külön nem engedélyezett és licenszelt felhasználásrészlet a pda-kba szánt igo manuáljából:
7. A használat korlátai
7.1. A Felhasználónak nem áll jogában
7.1.1. sokszorosítani a szoftverterméket (arról másolatot készíteni);
7.1.2. azt lízingelni, kölcsön vagy bérbe adni, illetve bármilyen okból harmadik személynek átadni;
7.1.3. lefordítani a szoftverterméket (ideértve a más programnyelvre való átírást is);
7.1.4. visszafordítani a szoftvert;
7.1.5. a szoftvertemék biztonsági megoldásait kijátszani illetve műszaki vagy egyéb intézkedéssel
módosítani, megkerülni, megszüntetni;
7.1.6. módosítani, bővíteni vagy átalakítani a szoftverterméket (vagy annak egy részét), azt részekre
bontani, más termékekkel kombinálni, más termékekbe telepíteni, más termékekben hasznosítani,
még más készülékkel való interoperabilitás érdekében sem;
7.1.7. a számítógépes program használatának kivételével információt szerezni a szoftvertermék
részét képező adatbázisból, visszafordítani az adatbázist, illetve az adatbázis egészét vagy bármely
részét, illetve a benne foglalt adatokat használni, másolni, módosítani, bővíteni vagy átalakítani,
illetve más termékekben illetve egyéb módon hasznosítani, továbbadni, értékesíteni, más termékkel
való együttműködés érdekében sem.
7.2. A szoftverterméken keresztül elérhető, harmadik fél által nyújtott tartalmakat, valamint harmadik
fél által nyújtott szolgáltatások során kapott adatokat, így például, de nem kizárólagosan, az RDS
TMC rendszerű közlekedési információs szolgáltatásból kapott közlekedési adatokat, a Felhasználó
saját felelősségére és csak személyes céljára használhatja fel, azokat bármilyen formátumban,
részben vagy egészben nyilvánosságra hozni, valamint a termékről letölteni, bármilyen módon tárolni,
továbbadni vagy továbbértékesíteni tilos. -
Karavik
veterán
Nem, nem a mostani frissítés miatt teszik! Az, hogy most a beállítások menüt eltették máshová és a frissítési animáció csicsás vonal lett, az k-ra lényegtelen. Az viszont nagyon állat, ahogy csoportokba szedi a levelezést, mert így nem kell mappaváltásokat eszközölni, ha vissza akarom nézni a kimenő/elkdött leveleket. Szóval nekem sokkal áttekinthetőbb és rendezetteb a gmail összevetve a többi email appal. Én nagyon remélem, hogy ez a kategorizálás marad így ahogy van és nem szedik ki belőle!
-
Karavik
veterán
Én a gmail-re írtam hogy tetszik. Az új miui mail app tele van bug-al! Ez csak hajaz a gmail-re de csak a felület szinten, viszont funkcionálisan nagyon messze van tőle! Kb 1-1.5 hónapja integrálták bele az új miui email app-ot a ROM-ba, a gmail app pedig kb 1 hete frissült 4.8 - ra, de javarészt csak a beállítások layout változott.
-
Crytek
nagyúr
Elkezdek lottózni ,mert amint leütöttem az OK-t tudtam hogy valami megmondó pista jön és beugat.
Ha veszek valamit akkor az működjön ne a 27-. frissítés vagy bármi barom állítgatás után legyen jó.
Engem nem érdekel a frissítés mint írtam látod egy fél másodpercet se néztem utána mi az az OTA és nem is fogok mert nem érdekel.Ennyi ha téged zavar zavar engem nem én elvagyok vele így is csak leírtam az észrevételeimet egy (gondolom) full gyári készülékről.Ügyes ember vagyok feltalálom magam a hibáimra a megoldás:
-fényerő: Majd háttal állok a napnak vagy árnyékba megyek
- Jackdugo: nem használom amugy se szoktam hallgatni
-Rezgés gyengesége: megszokomÉs akkor nem kell semmit frissitenem nem kell utánanéznem semminek stb.
-
<Adamsky>
nagyúr
... és bozarjoska. Köszönöm a választ!
Féltem egy kicsit, hogy lesznek gondok az új KK, de az, amit bozarjoska link-elt, nagyon durva. Csak azt tudom elképzelni, hogy a srácok gőzerővel reszelik a ROM-ot a Mi3s (vagy tudom is én mi lesz) alá, és ezért lett ez ilyen, amilyen.
Na, bekukkantok egy kicsit a Mi3 topicba, hogy lássam, hogyan vélekednek a többiek.
-
<Adamsky>
nagyúr
.. no, és milyen a KK? A Miui maradt V5? ART, low-power audio playback (egyáltalán, HW szinten támogatott ez?) ?
Majd ha időd engedi referálj légy szíves egy kicsit, hogy milyen. -
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... kimenő hívás fasza, bejövő hol van, hol nincs ... "
" ... éjféltől reggel nyolcig 100%-ról nullára lemerült ... "Híít, ez több sebből vérzik. A lényeg viszont, hogy a két dolog könnyen összefügghet. Valami - a telefonos - hálózattal kapcsolatos szoftveres vagy hardveres gond lehet. Első körben próbáld meg detektálni, hogy mi tudja leszívni egyetlen éjszaka alatt így az akksit (Wakelock Detector, GSam Battery Monitor)
-
-
vagyula
senior tag
Azt írja ki egész pontosan:
Kikapcsolja a készüléket?
A következő riasztás xxxxxxxx kor xxxx idő múlvaés ott egy kis pipa amivel kikapcsolhatod még a riasztást a készülék kikapcsolása előtt.
Ha kiveszed a pipát, csak a teló bekapcsolása után fogja jelezni az elmulasztott riasztás(oka)t, ha otthagyod és kikapcsolt állapotban van a teló, magától bekapcsol és jelezni fog. -
Na, hogy világos legyen mindenkinek. 4.1.3.-as Eng MIUI:
Gyári clock skin+gyári weather ikon:
Letöltött clock skin+gyári weather ikon:
WeatherBZ beállítások:
WeatherBZ telepítés után, gyári clock skin+gyári weather+WeatherBZ:
WeatherBZ telepítés után, letöltött clock skin+gyári weather+WeatherBZ:
WeatherBZ-vel ugyan úgy mennie kellene az óra skin-eknek, mint a gyárival, vagyis a decemberi ROM-ok előtt így is tett, azóta, hogy módosították a gyári weather-t, már nem..
-
Attipapa
aktív tag
-
Ha mobilról vagyok, én sem szerkesztem mindig. Mobil nézetben gáz a szerkesztés: apró, 3 soros nézet, nem látszik az se amire válaszolsz, bugos a szövegbevitel, stb. Szvsz ha nem egy notorius külön hsz-be írogató újonc, akkor talán nem akkora tragédia. Főleg hogy van admin aki figyeli a topicot, legyen már az ő kompetenciája a figyelmeztezés. Amúgy peanar nagy kedvencem a bemutatkozása óta...ヅ
-
tom81042
tag
Igen, valoban az egyik legfontosabb szempont a gyorsasag, hogy minden akadasmentesen, azonnal bejojjon, ne kelljen varni, ne szaggasson, ne lassuljon be. WIndows phone-on allitolag az applikacio installalas is ugy megy hogy az install egyaltalan nem akasztja meg a telefont, kozbe tudod ugyanugy nyomkodni. Na nem mintha az ember nem birna ki azt a par mp-et, nem azert mondom, hanem a rendszerek kozti kulonbsegek miatt, egy gyengebb android fullra beszaggat ha barmit probal csinalni az ember install kozbe.
Az MI2S pont ezert jo, mert az eros vas miatt gyors. Igaz, en azzal szoktam kezdeni hogy a developer optionsba mind a harom 1X-en levo animaciot meg scaling-et vagy miaz 0-ra allitom, es azonnal erezhetoen gyosabb lesz!
-
-
hriska
aktív tag
Nah klátod pont erről beszéltem.
Az előző hozzászóló legalább értelmes választ adott,megpróbált segíteni a beállításban.Nem gúnyosan jött nekem,hanem segítőkészen.Tudod erről szól a fórum.És tudod mi a pláne?Az hogy tényleg megszűnt ez a jelenség azzal,hogy átállítottam azt a dolgot amit javasolt.
Nekem is megfordult már néhány telefon a kezem között,és különböző telefonokon tartottam a kapcsolatot a családommal,úgyhogy van mire alapozzak,és ők sem mondanák ha nem így lenne.
Azt hiszed én nem álltam értetlenül a dolog előtt?
De úgy látszik még egy ilyen problémára is van megoldás. -
hriska
aktív tag
Nem,én állok fejjel lefelé!
Tudod mi az érdekes?Hogy az avatarod alapján inkább neked kéne ilyen problémáidnak lennie,mert úgy nézel ki mintha neked tényleg lenne implantátumod!Ha nincs értelmes hozzászólásod,és legfőképp ilyen telefonod,akkor kérlek mellőzd a megjegyzéseid,nem a hülyeségre voltam kíváncsi!
-
hriska
aktív tag
Tudod nincs se szájferdülésem,se toronyőr nem vagyok,ja és nincs aránytalanul eltorzulva a képem sem mielőtt ez lenne a következő hozzászólásod!!!,de ezek a száraz tények.
Napi szinten sokat beszélek telefonon,és ilyen eddig nem volt.Ez az első telefon ahol ezt megjegyezték.Jah,és a gúnyaidat tartsd meg magadnak ha kérhetlek......
-
Wajk
addikt
örülök neki
Ha jól értettem a miui_v4.1.1_aries_3.5.31.zip ROMot telepítetted, abban ott van benne
(#3070) jilian: pont azt, hogy igen az eszi, ha nem nyúlnék a telóhoz, elmenne egy hétig is
Amúgy te kérdezted, ezt tudtam felmutatni, saját tapasztalatra pontosan már nem emlékszem, pontatlant meg nem akartam mondani...Majd Williamgrant remélhetőleg majd reportol hamarosan
-
Karavik
veterán
Én is megerősítem - bár én már írtam feljebb - hogy MIUI Multilang pack 3.5.24 óta kamera fc megszűnt, sőt egyetlen fc sem jött a telepítés óta, pedig nyúzva van a cucc rendesen. Legnagyobb érvágás, sajnos nekem is lemerül 3-4 óra alatt ilyen körülmények mellett...
már rég megvettem volna a 3100mAh akksit, ha nem lenne olyan ronda a hátlapja, vagy lehetne választani hozzá másik hátlapot.
-
-
Karavik
veterán
igaz, működnek, csak lehet 1-el nő a népesség
azt honnan tudom meg, hogy a jelenlegi gyári jlb15 oprendszer melyik system partícióra van-e telepítve? és az mi flasben, hogy tudom kiválasztani hogy hová telepítse az újat?
Jilian, figyu:
ennyit írt, ezt találtam:
"A QDT10 stock ROM pedig gyorsabb, mint bármelyik MIUI rom, sőt az akkuideje is jobb.
A play store appot (Phonesky.apk ) be kell másolni a system/app mappába és akkor nem omlik össze, tökéletesen működik."Te MiFlash-el toltad fel?
-
Karavik
veterán
-
Karavik
veterán
csak az a baj, hogy 5 féle szín van abban a sorozatban: (medium grey, dark blue, warm grey, dark red, black)
Képek alapján a középszürke kivételével mind jó lehet szvsz. majd írd meg légyszi, hogy melyiket küldték és azt is, hogy a valóságban mennyiben tér el a szín a képen láthatóhoz képest. Thx
-
Karavik
veterán
Szín megadásának két módja van:
1. Kosár tartalma alatt ráklikkelsz: "Checkout with PayPal". Bejelentkezel az átirányított oldalin a PayPal fiókodba, ott pedig ráklikkelsz: "Note to Seller". A szövegmezőbe pedig kézzel beírod milyen színre van szükséged.
2. Kosár tartalma alatt ráklikkelsz: "Proceed to Checkout". A következő oldalon az "Shipping and Billing Details" alatt "Order Note" szövegmezőbe kézzel beírod melyik színre van szükséged. A folyamat végén pedig a paypal-t választod, mint fizetőeszközt...
Ha nem adtál meg színt, találomra fognak küldeni egyet. Ha ezt el szeretnéd kerülni írj e-mailt: celline@ibuygou.com
-
unrealnoise
senior tag
"gmail.com-os accom címtárát"
most nem azért, de azt írtam. a lényegét tekintve legalábbis.
elég egyértelmű szerintem. belépsz a gmailbe és hát "címtár". gmail-es címtár.
címtár google +-ban igazából nincs, csak körök vannak szvsz. ha a címtárat nem tudom szinkronizálni, akkor csak egy valamire gondolhattam. de lényegtelen, manual megoldom, ez Note 2-esen probléma nélkül ment.
majd ha találok valami megoldást, beírom ide.
-
Wajk
addikt
ha minden igaz a MIUI.com nem publikus verzióként adta ki a .28-as verziót,
de itt olvashatsz róla.A MIUIandroid azonban megtette.
Changelog: Fixes some intermitted issues with buttons etc...(#2367) zyzz: a Téma összefoglalóban erre is kitértem, egyszerűbb oda irányítani a usereket, hogy ne kelljen ismételni magunkat...
@all: érdekesség: userq8 talált egy megoldást aki szeretne visszatérni a v4-re vagy olyan korábbi ROM verzióra ami a "nagy változás" előtti:
A JLB3-as ROM a kulcs(!), amit innen lehet beszerezni....
Visszajelzések szerint működik,
természetesen Full Wipe kíséretében kell flashelni.
Ha ez megtörtént utána feltehetjük azt a ROMot amit szeretnénk.QDT07/JLB14/3.3.29 verzióktól van az új struktúra, ami megakadályozza az egyszerű downgrade-et.
Figyelem! Mindneki csak körültekintően, saját felelősségére nyúzza a készülékét! Emlékeim szerint a JLB7-es verzió körül is voltak változások, ugyanis minden jel szerint más kijelzőt használtak onnantól a gyártásban! -
Land
veterán
Ezt Android Terminál Emulátorba mindenképp be kell írni:
su
mount -o rw,remount /system
aaengineElőtte Root jogot kell adni a programnak. Aztán Restart és nézd meg Root Browser Lite-val a System könyvtárban a Build-prop-ot. A végén lesz Acid-ot tartalmazó rész, akkor sikerült a dolog. Text Editorral tudod megnyitni vagy bármivel, amely megnyit egy fájlt.
Ha előugrik a zöld Walkman jel és kiveszed a pipát az Enable után, attól még be lesz kapcsolva. Nem lehet kikapcsolni. Max letörölni.
Neked kell emlékezned, hogy érzel-e javulást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- SUSE Linux
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest