Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Még annál is nagyobb akkuval érkezik a Redmi K80 Ultra
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karavik
veterán
válasz
DrKapocs #11311 üzenetére
Nekem a bankkártyám tartósan hozzá van rendelve a google play-es vásárlásokhoz, de a jelszókérést bekapcsoltam minden egyes vásárláshoz. Eddig sose volt semmilyen problémám.
Mivel kicsit én is tartottam megadni a kártyaszámom a google-nek, így okosan csak egy virtuális MasterCard (webkártya) számát adtam meg, amire itthonról átutaltam kb. 5000 Ft-ot abból elvásárolgatok a google playen egy jó darabig...
Szóval ezt javaslom, virtuális webkártya használatát, amit csak netes vásárlásokhoz használsz, és otthonról kényelmesen mindig csak annyi pénzt utalsz rá, ami éppen kell az aktuális vásárláshoz, vagy kicsit többet. Így nyugodtan vásárolgathatsz. De hangsúlyozom, nekem soha egy fillérrel sem vontak többet, és sose volt semmilyen gond a fizetéssel kapcsolatban..
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest