Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vicces1
üzenetére
1. Nem írtam hogy puszira adja oda, az 5%-os árrés önmagában baráti.
2. ÁFA-t ígyis-úgyis fizetned kell. (elvileg)
3. Itt nem az a lényeg, hogy meg tudod-e külföldről rendelni az adott terméket, hanem az hogy ez hivatalos magyar forrásból (garral) így beszerezhető.
4. Ha cégre veszed, akkor vagy nettó befizető vagy és azért nem fizetsz ÁFÁ-t vagy azért mert visszaigénylő vagy. Azonban ha nem saját felhasználású (tehát nem tudod bemutatni), vagy továbbértékesíted, akkor vámot kell rá fizetni. Plusz céges vásárlásnál még mindig ott van az értékcsökkentés, számla validálás stb.Ettől függetlenül vígan lehet aliexpressről, ebayről rendelni kínából bármit. Ha 1x kell visszaküldeni garos javításra, már kb. ugyanott vagy mintha itthon vetted volna meg a PC reszelő haverodtól.
Én is ibuygouról vettem anno a mi2-esem, mindenki el tudja dönteni hogy neki mi a fontos, illetve mi a jó. Az azonban lényeges, hogy így már legalább van valódi választási lehetőségünk. -
vicces1
aktív tag
válasz
Max1mus
üzenetére
Ha van egy annyira jó számtech vagy gsm boltos cimbid aki puszira adja, akkor hibátlan ár, (nekem van, meg is kérdezem) de lehet, hogy annyira azért nem hülye! főleg az Mi3 16GB. mert az ibuygoun is kb 70ropi és ha cégre kapod számlával az szuper, ha csak a könyvelőd ki nem dobja

A 64 Gb-os viszont inkább az ibuygou még mindig 332usd-ért. -
Karavik
veterán
válasz
muchacoado
üzenetére
Ez kezd egyre érdekesebb lenni! Nekem nincs is olyan lehetőség, hogy kezdőoldalhoz adás, csak "save to könyvjelzők". Igen valóban könyvjelzőről beszélek, viszont nekem a xiaomi.eu multilang 4.11.14 verzió van fenn. Lehet hogy a save to kezdőoldal feature az már MIUIHU srácok érdeme
-
Karavik
veterán
Skacok,
prbáljátok meg ezt az oldalt betenni a könyvjelzők közé:http://m.mobilarena.hu/tema/re_xiaomi_mi-2_lehetetlen_kuldetes/friss.html
Nekem nem sikerül, mert azt írja ez az oldal már könyvjelzőzve van, pedig nincs! Erdekes bug, nyomtam full wipe-ot + belső tárhely formázást is de nem segített. Prbáljátok ki légyszíves MIUI6 alatt! Thx a lot!
-
<Adamsky>
nagyúr
Na, srácok! Bökjétek már ki, hogy melyik cégről van szó, had ne kelljen már tippelgessek és/vagy keresgéljek. Egyébként a készülékeken kívül kiegészítők is lesznek? Ja, és a lényeg, hoppá, még jó, hogy eszembe jutott! Mi TV?
Azzal lehetne nagyon csúnyán agyonverni a nagy "szmárt TV" piacot. -
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Bármelyikről. Mint mondtam menj be a legközelebbi számtech boltba (lehet garázscég is) és mondd meg hogy adjon árat Xiaomi telefonra. Ne félj, fog tudni adni rá.

A jobbaknál meg valszeg lesz raktáron is 1-2 db, és a hipermarketek polcaira is fog kerülni. Hogy melyik disztribútor, az szerintem tökmindegy, aki a szakmában van kb 2 perc alatt kideríti (belép a három legnagyobb magyar IT disztri webshopjára és rákeres a gyártóra), aki nem, annak meg lényegtelen, hiszen az országban bárhol meg tudja majd venni. A lényeg, hogy van raktáron jópár modell, rendelhető ami nincs, és kapsz rá egy év garanciát, amit a disztribútor szervize áll. -
Bazs-
tag
válasz
ginola
üzenetére
Grub4Android video, bár pocsék minőség.
#GRUB4Android preview
Features
>LCD
>Keys
>Boot android (system1 and system2 too for dualboot devices such as mi2)
>Boot recovery
>[WIP] Multiboot -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Barthezz2
üzenetére
Igazából az a dev-es, amit használsz, azt már így -- hogy megjelent egy stabil -- nevezhetjük végleges változatnak, és ez itt a lényeg. Nyilván ezt is lehet -- és ahogy látom kell is -- még fejleszteni, de az "irány" már adott. Én csak abban bízok, hogy mire felhagynak a v5 support-al, ill. a CM11 is 12-re vált, addigra kicsit jobban kiforrja magát. Az mondjuk más kérdés, hogy ha szipi-szupi is lesz, az akkor is "csak" egy jó KK-s ROM lesz. Magyarán a legoptimistább forgatókönyv is elég pesszimistán hangzik. Kéne ide egy kisebb csoda, na!
(#12976) Williamgrant
Na, jó, de melyik cégről is beszélünk? -
válasz
Barthezz2
üzenetére
Igen! Hivatalos magyar disztribúció, országos hálózattal. Bemész a legközelebbi IT garázs céghez, és tud neked rendelni. Az ár kb a beker + árrés + áfa. Ha ismerős vagy, 5% árréssel megúszod, ha van céged akkor az áfát leírod vagy visszaigényled.
Szóval igen, mostantól bárkinek lehet Xiaomi telefonja, normális magyar garral. Ráadásul ez a disztribútor erős retailben, szóval simán lehet pár nap múlva hogy a Media Marktban is lesz belőle, de a neten webáruházak tele lesznek, az tuti!
-
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Még mindig nem tettem fel a stabilt, csak a weekly megy fel minden héten. Az a baj, nem nagyon van időm/kedvem mostanság tesztelgetni.
Kamera már mondhatni rendben van. A képeknél még mindig nem állítható a felbontás(a mait még nem tettem fel), de amúgy talán minden vissza lett rakva már. 4K felvétel is ok, mintha már a hanggal(Mi3-4 esetében volt vele para) se lenne gond.Stabilitás terén nincs gond, legalább is nem nagyon futottam bele semmibe. Egyszer volt, hogy böngészés közben egyszer csak pakk, újraindult a telefon, de mást nem nagyon tapasztalok.
Sebesség terén meg csak annyi a gond, hogy szerintem alul van méretezve a normál profil cpu használata. Alapesetben nem veszed észre, csak ha felkapcsolsz max-ra, akkor észleled, hogy ahh, ez gyorsabb is tud lenni. Meg van egy live hátterem, ami normál profil mellett darabos, és megakasztja a képernyő lapozásokat is, ami max profil mellett nem lép fel. De mint mondom, alap használat mellett nem veszed észre, rendben van a tempó.A többi már csak logikátlanság, meg hiányosság, amibe most nem mennék bele, mert írnék egy kilométer hsz-t, meg már párszor le is írtam.
-
szuszinho
őstag
Xiaomi power bankot honnan érdemes most vásárolni, ahonnan gond nélkül el is hozzák?
-
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Barthezz2
üzenetére
Az a baj, hogy kezdeti nagy tervek (legalábbis, amit itt-ott olvasni lehetett, akkortájt, mikor Hugo Barra-t leigazolták) ellenére a Xiaomi szemlátomást tojik az EU-s és amerikai piacra. Perpill. úgy tűnik nem is nagyon kell görcsölniük az előbb említett piacok megszerzésével, mert Kína és India minden legyártott készüléküket elszipkázza.
A lépést viszont tartani kell a konkurenciával (Meizu pl.), így egyszerűen kell egy még "nagyobb / erősebb" telefon, amibe akár már vm. 64 bit-es SoC van.Más:
Hogy ketyeg -- az immáron már "final" -- 6-os? Vannak még performancia gondok? Kamera szoft? -
<Adamsky>
nagyúr
No, ez gyorsan jött: Xiaomi Mi5 already in production? Spy photos show near bezel-less design!
Ha lehet hinni a képeknek, akkor hamarosan jön a Mi4 utódja (facelift?). Vajon mivel adják majd ki? KK-s 6-ossal ... Lollipop-al? -
ginola
addikt
Ma reggel érdekes dolog fogadott.
Tegnap edzés előtt tegnap esti edzésem előtt pár percet telefonáltam, majd repülőgép módba tettem a telefont, ahogy máskor is szoktam esténként, a töltöttség 29 % volt. Reggelre annyira lemerült, hogy magától kikapcsol, mondjuk több mint 6 nap így az akkuhasználatom, nagyon mérsékelt használat mellett, de fura, hogy ennyit merült, holott semmi sem akadt be, direkt megnéztem, nem volt szinkronizáció, miegymás.Ez mennyire normális, még arra is gondoltam, hogy az esti telefonálásom akkuhasználata nem azonnal mutatkozott meg.
-
válasz
bozarjoska
üzenetére
Én pedig általánosan a szűklátókörűséget, a kreativitás hiányát tartom életveszélyes luxusnak.

Bocs, nem tudtam hogy nem lehet elrugaszkodni a meglévő rendszerek hiányosságaitól azzal a címszóval hogy "tök hülyeség meg értelmetlen".
Nekem például kiindulva a saját virtualizációval kapcsolatos tapasztalataimból, simán van olyan vágyam hogy egy hardver elemen fusson két rendszer egymás mellett, miközben nem látják egymás adatait (vagy ha igen, azt én dönthessem el hogy mit és hol), és osztoznak az erőforrásokon valós időben. Ez egy mobiltelefon esetében olyan előnyöket hordozna, hogy egzaktul külön lehetne választani a céges illetve a privát szférát (céges rendszer adatait nem látja a privát, és előbbin nincs facebook és egyéb szarság). Milyen frankó lenne ha az egyik rendszerem lehetne egy miui, ahol van root jogom, vannak játékaim, tesztelgetem az app áruházakban lévő adatlopó és ki tudja milyen programokat, miközben a másik céges rendszeren a leveleim, ügyfél adataim, ajánlataim, termékeim, PDF anyagai és netán a bankkártyám adatai biztonságban vannak (az alkalmazások root joga nélkül akár).
Ahogy most is egy x86 alapú vas esetén (nagyobb rendszereknél persze még alapabb), én dönteném el hogy hova mennyi erőforrást adok, mindezt valós időben változtathatnám (több/kevesebb tárhely, memória, processzor szál, SIM foglalat stb.).Szerintem ez előre vinné a biztonság kéréskörében felmerült problémákat az Androiddal, és a kreatív embereknek új lehetőségeket nyújtana. Például nem kellene azon szenvedni KitKat esetén hogy ha nincs root jogod akkor nem írhat a külső SD-re nem gyári szoftver, stb.
De nem új ez a reakció, én már 10 évvel ezelőtt is láttam amikor feldobtam egy-egy projektnél a virtualizációt, jött a hűledezés, morgás és a minek-hülyeség-nemúgyvanaz-amúgyisminek-úgyseműködikmajd stb. vélemények. Aztán mostanra az az ismerős rendszergazda Xen, Virtualbox, Kvm és VMWare beállítási segítségekért picsog, aki anno kőbe vésettnek látta hogy ez hülyeség.A többiek pedig nyugodtan maradhatak a TDB, a GRUB és a Weekly update-ek bűvöletében úgy, hogy egy nyamvadt rom tesztelése kedvéért, adatmentés, visszaállítás, beállítás és ki tudja még hány időrabló baromsággal kell foglalkozni.
Én viszont személy szerint nagyon remélem, hogy rövidesen a mobiltelefonomon is megkapom (és a fejlesztők is) azt a szabadságot és erőforrás kihasználást, amit az általam üzemeltetett szervereken, PC-ken, laptopokon, évek óta örömmel használok.Ez pedig maradhat az én személyes "értelmetlen hülyeségem"

-
Karavik
veterán
válasz
DrKapocs
üzenetére
...de szvsz ilyen lollipop inkább ne legyen! Egy napig használtam, a MIUI6 után szinte kínzás volt számomra mindamellett, hogy ordenáré bugok nincsenek benne. Ez a nyalóka még nem az igazi (inkább sz@pásra késztet, mint nyalásra), mindenesetre a próbálkozás értékelendő! Én inkább a CM12 re leszek kíváncsi...nemsoká...
-
DrKapocs
őstag
válasz
Attipapa
üzenetére
Azért az nem gyenge, hogy a Lollipopból nagyon rövid idő alatt összeheggesztettek egy működő verziót mi2s-re; míg a kínaiak mit össze kínlódnak a KK-V6 -tal. Jelzésértékű és "picit" arcon csapása a cégnek. Felfoghatatlan számomra ez a tönyörgés, miközben mindenhol hirdeti, hogy végre a 3. legnagyobbak lettek...
Ha feljönnek a második/első helyre, akkor a fejlesztések is leállnak?! -
Karavik
veterán
Miui6 (friss, tiszta telepítés) ezt az oldalt nem engedi betenni a könyvjelzők közé, mert az írja, hogy már könyvjelzőztem ezt az oldalt... pedig nem!
-
vornia
senior tag
amúgy nekem elég lenne egy rendszer,csak minden működjön benne stabilan..

-
válasz
vornia
üzenetére
Szerintem nem az. Kell egy alap android, ami szabványos virtuális környezetet futtat és már megy is. Az én telóm most egy 4 magos 2.5 GHz-es mobilom van 2 GB rammal. Simán futhatna rajta három oprendszer egymás mellett. Igazából egy jó virtualizációs processzor kell és minden sima liba. :-)
Szerintem hamarabb lesz ez valóság mint gondolnátok.Borzasjoska: Szerinted értelmetlen.

-
bozarjoska
őstag
Minek rá 3-4 vagy több rendszer, tök hülyeség meg értelmetlen. Az elején még jó móka volt a 2 rendszer de aztán teljesen fölösleges lett
-
-
HornedReaper
senior tag
OpenGL ES 3.1-et tudja egyébként a teló a Lollipoppal? Nem mintha annyit játszanék..
off: szerintetek lesznek Windows x86 telefonok?

TV-stick és tablet már van: [link] -
Karavik
veterán
válasz
Attipapa
üzenetére
Én is feltettem még tegnap este az Ivan féle Lollipop AOSP ROM-ot de én a hozzávaló CM12 gapps-lp-20141107-signed.zip gapps-ot tettem rá. Eddig semmi gond vele, csak épp nincs root jogosultság, fapados mint az állat, abszolút minimal fícsör jellemzi, WiFi display nem működik ugyanúgy, mint a legtöbb AOSP ROM-ban sem, viszont gyors, pattogós. (Fórum visszajelzések alapján ez a ROM az akku fogyasztás bajnoka, de erről ilyen rövid idő alatt nem tudok nyilatkozni, és engem a fogyasztás érdekel a legkevésbé).
Én az új CWM6.0.5.1 recovery-vel használom, ez már MIUI6 és Lollipop kompatibilis. Simán megoldható, hogy ne legyen kínai (amit többen sérelmeztek)! Lollipop ide vagy oda, ez a MIUI6 nyomába se ér... -
Attipapa
aktív tag
Hát én felpakoltam! Sem a TDB nem zavarja, a gapps-kk-20140105-signed.zip-et simán ráraktam, mindent befrissített. Szóval túl gyanús, hogy minden működik! Olyan gördülékeny mint az Ivan féle első AOSP-volt.
Teljesen az az érzésem, mintha be lennénk csapva, és csak a felület változott. 4 órája van fenn és semmi hiba, ez már hihetetlen egy ilyen gyors kiadásnál. Nekem azért a V6 jobban bejön, persze ebben a sima AOSP-ben nincs semmi extra beállítási lehetőség. A CM11-re pakolt Lollipop téma ugyanígy néz ki. Nincs itt valami nagy átverés? -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Max1mus
üzenetére
Hmm...
Nekem ez keltette fel az érdeklődésem: "... Micha's repartitioning ..."
Erről tudsz valamit? Vajon milyen alternatív módjai vannak a memória felosztásának?
Jó lenne egy olyan, ahol a data és a storage egy területen osztoznak. Valamint lassan lehet kevés lesz az az 500 Mbyte körüli hely a system-nek. -
válasz
®abstract®
üzenetére
Ennél sokkal nagyobb gáz is van:
"...Hours after using it.
I cannot achieve rooting this device, with any Superuser or SuperSU flashable ZIP, neither with xbin/su from ALL CHINISE 6.0.5.1 Ivan Unofficial CWM (OMG). It doesn't officialy support TDB (I don't care, i just mention that), it has not GAPPS but ok, there is a package for Lollipop ready on the Web, and it fits to Mi2s ROM space, without Micha's repartitioning (i think the 4.4.x GAPPS was junk in terms of size as i check that Lollipop needs half the size of 4.4.x). Advanced Reboots don't worked, CM buttons for App kill, neither. But it's a very early stage (alpha i think) and it doesn't have bugs, it works, it boots, you can test it, but not for every day ROM, avoid it, wait for CM12, or sth better from OmniROMPS. BACKUP everything, and of course, have ready to flash back the Micha's CWM 6.0.5.0. because with the Chinese Recovery i am facing psychological issues.
PS2. After these hours of testing, i am back to CM11 Latest Snapshot!
PS3. You should turn off TDB before flashing Lollipop.
PS4. Again, wait for a release!"De azért remélem Karavik telefonján este már rajta lesz!!!

-
®abstract®
őstag
válasz
muchacoado
üzenetére
hurrá

dual system not recommended.ez gáz.. -
Karavik
veterán
válasz
muchacoado
üzenetére
Állatzsiradék! Ez már este ott fog figyelni a telómon!
-
ginola
addikt
válasz
bozarjoska
üzenetére
Nagyon hasonlít A CM-re.
-
bozarjoska
őstag
válasz
muchacoado
üzenetére
Igen én is azt linkeltem... Azért mert nem lehet rendesen linkelni mobil nézetben nem az én hibám
-
muchacoado
aktív tag
válasz
bozarjoska
üzenetére
Segítek.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
bozarjoska
üzenetére
Köszi!

Egyik szemem sír, másik nevet. Tervezek majd egy kis ROM próbálgatást szabi alatt, és ha már nagyon belemerülök, akkor lehet erre is vetek egy pillantást. -
bozarjoska
őstag
Nesztek "lalipop" :-D http://lm.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fen.miui.com%2Fthread-61384-1-1.html&h=yAQGABeHy&enc=AZMbBVA-Q-IP3ODVv6JGltTZyzFyagZutgapEZhx-r5YWhAbxQm2eUlQJEEjphYGsNHDQgML3uGxSxEYxvOg7xTcsXzRhip9-Xh-l7a3G23GyWNkqhBSIiU5DaWrTmgYEb0rfQsrSPMkzWlVfR5Fr7_H&s=1
-
Kulbi
aktív tag
Olvasgattam a régi hozzászólásokat és jól látom mindegy, higy Mi2s v Mi2sc? Mindegyik jó itthon egyéb különbség nincsen? A 16Gb és 32 Gb között pedig a kamera? Az 32-es számottevően jobb?
Köszönöm. -
szuszinho
őstag
Sziasztok,
Redmi Note 4G-re melyik ROM-ot érdemes feltenni?
-
Gez02
tag
jól gondolod, még mindig megéri
én váltottam z3c-re, de csak azért mert lányomnak kellett egy mi2 méretű telefon és így örökölte az enyémet
jó sok munkába telt, mire majdnem miui formára tudtam alakítani a z3c-t, de néha így is visszasírom a wiui-t
sebességre nem érezhető a különbség, sőt hívás után idegesítően lassan tűnik el a hívás ablak
kijelzőt nyári verőfényben nem volt alkalmam tesztelni, de nem tűnik jobbnak, a méret különbség azért érezhető
ami előnye a z3c-nek az az akkuidő, volt hogy 6,5 óra kijelző idő után tettem töltőre (de ha ez gond van a mi2-re nagyobb akku)a plussz ~13000 antutu pont napi használatban alig jelent valamit
-
DrKapocs
őstag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Pont ma olvasgattam a V6 kapcsán az en.miui.com-on. Azért elég sokaknál kiveri a biztosítékot az, hogy apró, lényegtelen dolgokat pakolgatnak a V6-ba, ez a multkori QR kódos dolog is egy ezredrangú hülyeség, amit a felhasználók 98%-a soha nem használ. De vicces volt a havi 1 GB-os tárhely növelés is, mint fejlesztés.
Ehhez képest a lényegi javítások pedig kanyarban... nem olyan szorgosak azok a kínai kezek a fejlesztések terén. Már régen be kellett volna fejezni ezt a V6-os KK-et és be kellett volna már jelenteni, hogy dolgoznak a Lollipopos megoldáson is. Vagy kuka az egész KK és ugrás egyből a lollipopra. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Karavik
üzenetére
Nem sikerült beizzítani "Paragon"-os progit? Ez így tényleg "csöcs". És egy újabb strigula amellett, hogy jó messziről kerüljem a 6-ost.

Esetleg nézd majd meg még kérlek a StickMount nevű progit. Ha jól értem akkor -- igaz csak egy bizonyos "plug-in" hozzáadásával -- ez is képes NTFS fájlrendszer kezelésére.
Egyébként jó lenne, ha a szorgos kínai kezek beleintegrálnák az NTFS támogatást. A szüleimnek ConCorde tablet-je röhögve kezeli (nem kell semmilyen "bűvészkedés"). -
DrKapocs
őstag
2 giga ram, snap600, 4x1,7 ghz... szerintem ez minden, csak nem elavult.

Nekem 8 hónapja van a 16 GB-os változat, semmi gondom nem volt vele. Mostanában kezd talán egy picit gyengülni az akku. Bár ez mégis lehet, hogy csak a JLB39 miatt van, fenesetudja, magam sem tudom. Szerintem jól gondolod, nincs alternatívája, nekem eszem ágában sincs cserélni. Imádom látni az iPhone-os ismerőseim kezdeti lenéző tekintetét (jah, valami kínai gagyi), utána pedig a megdöbbenést, hogy a 150-200 ezres telefonja egy kalap ..... az mi2s mellett.

A 2 giga ram után én már nem vennék 1 gigás telefont. Az 5" nekem túl nagy lenne, a Snap600 számomra elég, soha nem éreztem kevésnek, sőt, még sok is (ha lehet ilyet mondanom). De akinek van itt Mi3 vagy Mi4, ők biztos azt mondják, hogy az méginkább hasít. Szerintem ebben a kategóriában veri az összes telefont. Biztos jó a Z1C vagy a Z3C, én nem vitatom, de azért az koránt sem ennyibe kerül. Én nagy kritikus vagyok ilyen téren, de szerintem nagyon jó telefon. Egyedüli kifogásom mostanában az érthetetlen üzletpolitika a V6 kapcsán van. -
Kulbi
aktív tag
Sziasztok,
Érdemes még MI2s-t venni vagy már elavultnak számít és van jobb amit ajánlanátok. Most Hongmit használok és szeretnék vmi kisebbet. Jelenleg szerintem nincs alternatíva a MI2s-re. Jól gondolom? -
Karavik
veterán
most rájöttem, hogy működik az OTG, csak éppen az NTFS-re formázott meghajtókat nem látja... csöcs :/
-
Karavik
veterán
válasz
ginola
üzenetére
Az oké, de mind vagyula fordítását használja alapul, és attól még bárki szabadon belajavíthat, hozzáadhat... stb. akiknek van hozzá affinitása, mint ahogy azt már peanar is tette amikor bizonyos app nem volt lefordítva magyarra, de ezeket rendszerint vagyula pótolja a következő release esetén, mint ahogy most is tette a zene és gallery app esetében (ezek a múlt héten még angolul jelentek meg)
-
littlemole
őstag
Hogyan tudom kikapcsolni a bootolásnál azt az idegesítő kínai üdvözlést?

Ki lehet egyáltalán?
miui 5 4.10.17 van fenn -
ginola
addikt
válasz
Karavik
üzenetére
Ezt cáfolom, mivel a V6 ...31-es sMIUI Romnál nem volt magyar a Zene, és a Rádió funkció, peaneráben viszont igen, így az is maradt fenn nálam.
Két dolognak örülnék, a foglalt jelzés megvalósításának és egy stabil V6 ROM-nak, ill. egy XIoami okos órának, hú ez már három.

-
Karavik
veterán
válasz
ginola
üzenetére
Szerintem ugyan azt a nyelvi csomagot használja mind (magyarért köszönet vagyulának!) Fordításban így nincs különbség. sMIUI6, multilang MIUI6, vagy MIUIHUv6 teljesen mindegy. Egyéb dolgokban (pl. feature-ökben) vannak különbségek. Amire te gondolsz az sMIUI kapcsán ( követem azt a fórumot) az az, hogy a usereknek vannak egyedi kívánságai és olyan nyelvet is szeretnének inzegráltatni, amit alapból a xiaomi.eu multilang verzió nem tartalmaz vagy hiányos.
-
-
vornia
senior tag
válasz
ginola
üzenetére
Köszönöm!

Hát a srác említette többször:
" If anybody could help me with recompiling APKs I could add missing languages and other tweaks.
Im using everywhere latest versions of apktool, apktool.jar and aapt. Decompiling is no problem but I have problems with recompiling the APKs after editing.
Please tell me if you managed to successfully recompile current Miui v6 System APKs."Ezt többször is megemlítette, ráadásul több rendszer alatt is próbálta már..tehát emiatt nem tud pár nyelvet rendesen beleintegrálni, + ha jól értelmeztem mms esetén az unicode sem megy (még) neki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Gaming notebook topik
- iPhone topik
- Kuponkunyeráló
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- 27% - Corsair Premium Individually Sleeved TÁPEGYSÉG KÁBEL Pro Kit Type 4 Gen4
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- eShark Karuta Gaming Egérpad - XL eladó 90cmx40cm
- HP ProDesk 600 G2 MT, DVD-RW , i5-6500 CPU félkonfig
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azzal lehetne nagyon csúnyán agyonverni a nagy "szmárt TV" piacot.

Vagy nekem is péntek van? 

Ha feljönnek a második/első helyre, akkor a fejlesztések is leállnak?!

Ehhez képest a lényegi javítások pedig kanyarban... nem olyan szorgosak azok a kínai kezek a fejlesztések terén. Már régen be kellett volna fejezni ezt a V6-os KK-et és be kellett volna már jelenteni, hogy dolgoznak a Lollipopos megoldáson is. Vagy kuka az egész KK és ugrás egyből a lollipopra.