- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrKapocs
őstag
válasz
peanar #13472 üzenetére
Minden tiszteletem a Tiétek a munkátokért, sok embernek okoz örömöt, ebben biztos vagyok.
Egy dolgot nem értek és lehet, hogy Te tudsz rá válaszolni:
- Ha Ti relatíve gyorsan meg tudtok oldani ilyesfajta gondokat, mint a Google account hiánya, akkor hogyan lehet, hogy a fejlesztők nem képesek erre?
Ezen amúgy is gondolkoztam már; hogyan lehet úgy kiadni egy romot úgy, hogy a kapacitív gombok megnyomására iszonyat erősen rezgett. Senki fel nem teszi a fejlesztést telefonra és próbálja ki; vagy hogy megy ez a Xiaomi háza tájékán? -
Wajk
addikt
válasz
peanar #12176 üzenetére
köszi, ismerem azt a kamerát, a M1cha féle kamera porton alapszik félig MIUI félig stock Android designal, nincs szívem belerondítsani az egységes MIUI 6 designba. Ráadásul nekem pont a lassított felvétel hiányzik amit sajnos ezzel sem lehet működésre bírni, szóval nekem a gyári MIUI 6 kamera megfelel.
A fejlesztős srácok ráadásul optimalizáltak az auto beállításokon mert alapból már szebb képeket lehet lőni mint HDR-el mind anélkül.(#12180) <Adamsky>: ahogyan írtam "én nem feszegetem tovább a dolgot", látszik, hogy valamit elképzeltél és abból nem engedsz, lelked rajta, mi próbáltunk más megvilágításba helyezni a dolgokat hátha segíthetünk. Nekünk attól nem lesz jobb, ha a Miui 6-ot használod, inkább azért próbáltam én reagálni hogy ha valaki olvassa azért hallja a másik oldalt is. Ahogy mindig is mondom használd azt a ROMot ami neked és a készülékednek a legjobb
részemről ennyi, többet nem tudok mondani mint amit eddig leírtam. azokat újraolvashatod...
(#12178) Watson25: meglepően jól és úgy tűnik nem csak én vagyok így vele. Korábbi v5 ROMokkal már örültem a 4ó kjelzőidőnek, de ezzel az simán megvan, sőt!
-
válasz
peanar #12176 üzenetére
Nem tudom ki, és kik voltak itt, akik leírták még megjelenés előtt, hogy mindenki csak ódákat zeng róla miui fórumon, aztán meg mégis szar, erre tessék, ti is ezt teszitek már. De most őszintén, egy, azaz egy dolgot mondjatok(a felületi változásokon kívül), amiben többet tud, mint a v5.
Mert azt, hogy mitől kevesebbet, bármikor felsorolom nektek. És ez a baj..Aztán nekem ne mondjátok, hogy ki se próbáltam, mert már a megjelenés előtt fent volt..
-
Lordus
senior tag
válasz
peanar #12130 üzenetére
köszi előre is!
szóval a beállítások/alkalmazásokat nézve találtam egy "MiThemes"-t, ami 48KB és 2.0-ás verzió
és van egy "Témák" ami 1,83 MB és 0.8-as verziócsekély ismereteim szerint a kis méretű MiThemes sztem a patch lehet, amit a MiTools-sal aktiválva ingyenesek a fizetős témák. De lehet, hogy tévedek
Találtam a MI2S telefonomon egy ugyan olyan 0.8-as verziójú Themes.apk-t, de azt nem tudom installálni a Jiayura, mert nem sikerül. Úgy is próbáltam, hogy tc-vel kiszedtem a régit, azaz nem felülírni akartam, de ugyan az...
Egyáltalán jó helyen nézem? Ezeket kérdezed? Vagy totalcommanderrel nézzem máshol?
ui: érdekes, hogy ha belépek a kevert részbe, ott már minden magyar (vagy esetleg angol egy-két szó, de semmi sem kínai. Csak felül a fülek kínaiak)
-
Lordus
senior tag
válasz
peanar #12121 üzenetére
köszi, de nem az a baj, hogy kínai írások vannak mindenhol, hanem CSAK a téma alkalmazásban felül a fülek kínaiak.
Nekem nem volna gond, mert én már fejből tudom, mi micsoda ott, de asszonyka nem
Na sebaj, ha nem egyszerű, akkor az enyémet megsasolja, aztán majd megjegyzi... -
DrKapocs
őstag
válasz
peanar #12121 üzenetére
A JLB42 még most is kinn van a fórumban:
http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=40334&extra=&highlight=jlb42&page=1
Ember nem szól hozzá értelmesen a fórumhoz, csak a hidden link miatt szólnak hozzá 3 szót. De, hogy jól működik-e, arról semmi.... egy biztos, OTA nem jelzi, a hivatalos romok között sincs a letöltésnél. Több, mint gyanús.Igaz, hogy a becsült letöltési ideje 1 nap 3 óra... ilyet sem sűrűn lát mostanában az ember.
Az avatarból ítélve látom mások is fenn vannak az en.miui.com-on. "sazoohun - Why must reply"
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
peanar #12045 üzenetére
Nekem se kerek a történet. Mikor ginola be-link-elte, csak gondoltam letöltöm, jó lesz az még valamire
. Aztán olvasgattam az ottani fórumot, de mégsem lettem okosabb. Most ez a ROM annyival lenne több a gyárinál, hogy multi-s? Gondolom root lehetőség nincs benne. Tényleg, ezt már rég meg szerettem volna kérdezni: Hogyan lehet stabil ROM-ot root-olni?
-
válasz
peanar #12024 üzenetére
Szó szerint, megúszta...
Hát elég idegből kaptam utána, de sajnos a hátam mögött volt így lett 3 mp. Viszont már telefonáltam vele azóta egy órát, zenét hallgattam és lement pár quadrant standard. Sztem túlélte.
(#12025) Neck
Most is nyertél!
(#12026) Rawulf
Vagy esetleg azt a nyamvadt bluetoothos hangszórót végre arra használnám amire rendeltetés szerűen ki van találva. Valahogy nekem mégis mindig az éves nyaraláson azon jár az eszem, hogy este kinek a szobájában lévő szekrény hátuljára fogom felragasztani és éjfélkor melyik nyikorgó, vagy szellem sikoltást fogom lejátszani az ajtó előtt kuncogva...
-
Kékkutya
csendes tag
válasz
peanar #11592 üzenetére
OTA... Sok változás nincs benne, opt-in lett a MI-Cloud Messaging (gondolom, az elmúlt napok biztonsági rés hisztije miatt - úgy tűnik, komolyan vették, mielőtt rájuk égett volna, H. Barra kétoldalas G+ bejegyzésben igyekezett cáfolni az adatszivárgást) és valami stabilitási patch.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
peanar #11296 üzenetére
" .. az új nekem nem jönni be, az én telefonomon sokkal lassabb az általam használt cwm-nél ... "
He? Az új CWM miatt lassabb a telefon?
Maga a CWM talán itt-ott az, de működés közben a rendszer nem kéne, hogy lassabb legyen attól, hogy milyen recovery van fenn, nem? Én legalábbis nem tapasztaltam ilyet.
(#11303) Karavik
Próbáld már meg rávenni, hogy hagyja a csudába a CM-et, és oldja meg a problémát Miui alatt.Más: Vajon az augusztus 16-i Miui v6 milyen alapú lesz? Vagy majd készülékről-készülékre az is más lesz?
-
Karavik
veterán
válasz
peanar #11296 üzenetére
"... kipróbáltam a CM romot, fasza meg minden, jó a fogyasztás, működés...de sajna nekem távol áll a miui-tól! Nagyon hiányzott a testre szabhatóság élménye, amit miumiu nekem nyújtogat
"
Ezzel én is ugyan így voltam, ezért vissza is tértem a MIUI-hoz. Az adta meg a végső döfést amior M1cha közölte, hogy a nem tudja megoldani a foglalt jelzés és hívásvárakoztatás problémánkat.
"Igen, bugfixeket tartalmaz a CM romokhoz, de a miui hibátlanul elfut a régebbiekkel is....eddig én nem találkoztam ebből eredő hibával!"
Igen, auto update recovery issue fix-et tartalmaz CM11 romhoz ami hazavágta a TDB-t, de abban szinte biztos vagyok, hogy nekem sikerülne feltenni a CWM 6.0.5.0-t Jeruzsalem telójára. Csak egy okot tudok elképzelni ami miatt nem sikerült telepítenie, az pedig az, hogy hibáson töltötte le a fájlt szvsz!
MD5 check-re kíváncsi lennék... -
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
peanar #11288 üzenetére
OKé, de ...
... ezek szerint a legfrissebb 6.0.5.0-sat nem lehet feltenni a gyári recovery-re, és ez a nem mindegy.
Ahogy itt le van írva, na Jerusalemnek pont úgy nem ment. Ugyanis, valószínűleg a CWM flash után nem tudott recovery-be reboot-olni. Most, hogy feltette a régit, most már fog tudni frissíteni a 6.0.5.0-ra.
Ha ez már le volt írva valahol, akkor én kérek elnézést -
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
peanar #11282 üzenetére
... és Jerusalem.
No, ez érdekes tapasztalat. Én anno ezt recovery-clockwork-6.0.3.2-aries-20130524-signed.zip tettem fel, és nem is frissítettem nagyon sokáig. Kb. két hete tettem fel a recovery-clockwork-6.0.5.0-aries-20140718-signed.zip -et. Ezt lehet érdemes lenne beleírni az összefoglalóba.
-
-
-
-
-
-
-
-
muchacoado
aktív tag
-
DrKapocs
őstag
válasz
peanar #11181 üzenetére
(#11181) peanar válasza szuszinho (#11176) üzenetére
Nálam nem vált be a gmail címem újbóli hozzáadása. Valami oknál fogva a gyári naptár app ugyan látta a google fiókom, de nem importálta be a saját naptáraim a google naptárból. (névnapok, napkelte, napnyugta, holdfázis, stb). Sokat kínlódtam vele, egyszerűen nem ment, megmagyarázhatatlan okból.
A problémát nálam az oldotta meg, hogy feltettem a Google Calendar app-ot a telefonra, az gyönyörűen szinkronizált mindent és a gyári naptár appban is megjelentek ezután a saját naptáraim. Ezután már a gyári is hajlandó volt a szinkronizálásra. A Google Calendar pedig ezután törölhető, nincs rá szükség.Nemrégiben csináltam egy gyári beállítás visszaállítását és ugyan így sikerült megoldani a szinkronizálást pillanatok alatt. JLB34, stable, Mi2s
-
Crytek
nagyúr
válasz
peanar #11167 üzenetére
Egyiket se tudom micsoda így viszont nem hasznos egy program.
Mivideo gondolom valami media player lehet ,de arra ott van nekem a BS Player.Mi transfer meg valami ide oda másolgató arra meg nincs szükséges se felhőbe feltöltésre se semmi másra.100mb-os mobilnetten nem használok felhőt.Szóval nekem csak csúfítják a kijelzőt.
-
Karavik
veterán
válasz
peanar #11136 üzenetére
Igen a foglalt jelzés működik faszán, ahogy annak működni kell! (írtam feljebb) De ez még kísérleti ROM, amit csak nekem elküldött tesztelni. CM11 nightly-ba akkor kerül bele ha minden fasza lesz...
Ennyire nem részletezi a dolgokat, lényeg az hogy működjön végre!
(#11137) RazorGTR1:
Köszi sose találtam volna ki...
-
Karavik
veterán
válasz
peanar #11096 üzenetére
1. Igen, tartalmaz magyar nyelvet.
2. Linuxx gapps kell hozzá: [link] Ez a második hozzászólásban van a fórumon: [link]
3. Nem fogyaszt többet és nem is kevesebbet, mint a MIUI, minden nap töltöm ugyan úgy mint eddig. Állítólag kell pár nap használat mire beáll...CWM-et is frissítsd 6.0.5.0-re [link]nagyon fontos fixet tartalmaz!! Utána már auto frissül a ROM-al együtt, ha ezt engedélyezed a fejlesztői menüben. Figyelj oda mert ennek a CWM release-nek más a telepítési módja, mint eddig megszokott: "Installation" vastag betűs rész!
-
-
Karavik
veterán
-
Karavik
veterán
-
Karavik
veterán
válasz
peanar #10846 üzenetére
Köszi a választ! Nekem most csak MiBackup és CWM mentés adott amit fel tudok használni a visszaállításhoz. Full wipe előtt mindent lementettem mindkét módszerrel, de nem tudom, hogy visszaállítás előtt van e olyan lehetőség, hogy ki tudom választani, hogy mit szeretnék visszaállítani. Nekem csak a nevjegyzék és naptár kéne, semmi több. Azt sem tudom melyik módszerrel kéne visszaállítani (CWM vagy Mi) hogy működjön mindkét rendszeren (CM11 és MIUI). Most tök üres a telóm és már nagyon gáz, hogy nincs nevjegyzék, sose tudom ki hív...
-
Karavik
veterán
válasz
peanar #10613 üzenetére
Csak 2G nekem nem jó, mert sokat használom a mobilnetet és az őrült lassú. Csak 3G szinten nem jó, mert sokat megyek kocsival és ahol nincs 3G ott nem lennék elérhető és én sem tudnék hívni senkit.
A böngésző problémára megtaláltam a megoldást ill. félmegoldást csak. Szóval rájöttem, ha kikapcsolom a
JavaScript engedélyezést, akkor tökéletesen működik (nincs több kilépés) viszont ilyenkor YouTube és hasonló oldalak használhatlanok... -
Karavik
veterán
válasz
peanar #10610 üzenetére
Először is köszi a visszajelzést az újraindulással és az újbóli pin kód kéréssel kapcsolatban. Ezek szerint nálad is fennál még a probléma, ha vissza kapcsold a pin kód kérést és a 3G előnyben beállítást. Másodszor pedig, Te egy gondolat olvasó vagy, mert pont fel szerettem volna tenni a kérdést a root explorer és system/app témával kapcsolatban de megelőztél és előre tisztáztál mindent tökéletesen. A srác a miui 4.6.6 ból szedte ki a Browser.apk - t, de újraindítás után egyből FC lett a vége, anélkül, hogy megnyitottam volna a böngészőt. Nem működik együtt a miui 4.6.13 rom-al amit én használok. Idegesít nagyon, hogy kilép innen állandóan FC visszajelzés nélkül bármit is próbálok:
http://xiaomi.eu/community/threads/4-6-13.24597/
Érdekes, hogy a többi topikból nem!
-
DrKapocs
őstag
válasz
peanar #10562 üzenetére
Nagyon sajnálom a telefonod! Szemét dolog a lopás minden formája!
Pont az ilyen eset miatt vetettem fel anno ezt az antitheft dolgot, de nem találtam rá megoldást.
Ezek a programok webes felületről (ha van netkapcsolat a telefonon) és sms-el is vezérelhetők lennének (ha nincs net kapcsolat). Netről simán vezérelhető bármi rajta, de az sms-t nem értelmezi parancsként, hanem sima sms-ként. Kikapcsolatam én minden pop-up sms megjelenítést, mindent, amit olvastam a neten, de semmi változás nem volt benne. Sok programmal próbáltam, mindig ugyan az az eredmény volt.Esetleg tud erre valaki valami megoldást?
(Egy dolgot nem próbáltam, ezt tanácsolták még egy külföldi fórumon, mint megoldás: le kell cserélni az alapértelmezett miui sms klienst egy másikra (mondjuk a Go-ra, asszem ez a neve). Állítólag így működik. Ezt nem próbáltam, mert a gyári sms kliens nekem tetszik.)
-
DrKapocs
őstag
válasz
peanar #10550 üzenetére
Szerintem ez szoftveres gond lesz, a fejlesztői rommal lehet valami.
Én minden nap utazok vonattal és egy ponton, a Tisza feletti hídon nincs térerő egy rövid szakaszon. Nekem viszont sohasem kért még PIN kódot emiatt, pedig be van kapcsolva.Stable rom van fenn, JLB29 óta folyamatos frissítésekkel, jelenleg a 34-es. Csak 2G-n van a telefon, Telenor hálózaton.
-
-
TechRobot
aktív tag
válasz
peanar #10471 üzenetére
fota azaz telefon menüjéből rányomtam a frissítésre.
fc-zik az mi?
a tünet az, hogy pl mikor böngésző címsorába kattintok nem jön fel alulró a bill.
vagy üzenetírásra megyek mindegy sehol nem jön fel a bill.előző verzioban még magar billenytűzet is volt.
csodálkoztam rendesen.
lang&input menüben 10.0nál ki tudtam választani bill.t de most semmire nem enged kattintani.
-
Crytek
nagyúr
válasz
peanar #10381 üzenetére
Melyik, milyen romot használsz? Gyárit ahogy kaptam se root se semmi.
Full wipe-os telepítés volt, vagy hogyan csináltad? Nekem magyarul beszéljél nem is értem mi ez amit mondasz. Én nem értek hozzá csak használom semmit nem tettem rá mióta megkaptam programokon és játékokon kivül.
-
Karavik
veterán
válasz
peanar #10281 üzenetére
Xiaomi/MIUI telóknak 2 súlyos hiányossága van:
1. Ha hívunk (csörgetünk) valakit akinél a hívásvárakoztatás szolgáltatás be van kapcsolva, és épp hívásban van az illető (beszél telefonon), akkor a telefonunk kijzőjén nincs visszajelzés a hívásvárakoztatásról, egyszerűen csak kicsöng, mint normál hívás esetén.
2. Ha hívunk (csörgetünk) valakit akinél a hívásvárakoztatás szolgáltatás ki va kapcsolva, és éppen hívásban van az illető (beszél telefonon), akkor a mi tefonunk nem jelez foglaltat, hanem egyből eldobja/megszakítja a hívást ezzel az üzenettel: "A hívás befejeződött, nincs csatlakoztatva"Összes többi teló simán tudja ezeket az alap dolgokat, még a legsz@rabb is. Nyugodtan ki lehet próbálni.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
peanar #10251 üzenetére
Ezek szerint rákerült a rontás a Te készülékedre is
Azt mondanám, hogy a billentyűzetnek ehhez oszt' semmi köze, de ma már semmit se merek kijelenteni.Érdemes a weekly ROM topic-jába ezt beírni? Vagy létezik vm. központi bug tracker oldal?
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
peanar #10249 üzenetére
Igazából kicsit eltértünk (eltértem) a tárgytól. Nem a lock-screen lenne itt a lényeg. Az végül is jól működik:
- ha van pattern lock, akkor bármi van beállítva nincs SMS szöveg
- ha nincs pattern lock, akkor a kis kör / gyűrű lehúzásakor látszik a szöveg, ha be van kapcsolva a "preview"
- a pop-up viszont nem működik rendesen, mert csak akkor látszik benne a szöveg, ha a preview is be van kapcsolvaSzóval, az amit korábban írtam, hogy "pattern lock" mellett elolvasható az üzenet, nem igaz. Kipróbáltam. Azt viszont tartom, hogy a pop-up-os megjelenítést elszúrták, és ezt jó lenne jelezni.
-
válasz
peanar #10233 üzenetére
A kettőt egyszerre mentve nem megy a dolog.
sys1-en volt a MIUI, sys2: CM11. Kikapcsoltam a TDB-t, sys1 maradt aktív, biztonság kedvéért nyomtam még egy factory reset-et, majd restore, sys2 to sys1, végigfut, majd egy natúr CM11 indul el.
TDB visszakapcsolás után visszaállítva viszont a belakott CM11 megy vissza sys2-re, szóval a mentéssel nincs gond, csak visszarakni nem tudja így. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
peanar #10240 üzenetére
"... úgy működik, ahogyan kell ... "
Újabb "szellem a gépben eset".
Nincs semmilyen "téma" a telefonon (sose volt). Az a helyzet, hogy a preview nálam kb. az első perctől ki van kapcsolva a már korábban írt okok miatt.
Viszont, ha most mégis használni akarnám, se lelném benne örömöm, mert a lock-screen-en -- csak a képernyő feloldásával -- így se, úgy se látnék semmit. Nálam meg kell mozdítani a kis kört, és ilyenkor türelmesen várni, míg egy kis csíkban végigfut az SMS. Nem mondom, hogy ez így tök rossz, de a jótól (szerintem) messze van. Ennyi idő alatt már kinyitom a telefont, a pop-up-ba (ha nem egy kisregény van az SMS-be) elolvasom, és akár válaszolni is tudok rá.
Na, mind1. Kíváncsi vagyok, hogy Karavik mit mond majd. -
Karavik
veterán
-
vicces1
aktív tag
-
vicces1
aktív tag
válasz
peanar #10004 üzenetére
Ja, már frissítettem a péntekire, már magyar, de ugyanúgy nem látok semmit, ettől függetlenül vakon beírtam a beállításokat de nem kapcsolódik a szerverhez, többször ellenőriztem, jó adatokat adok meg mégsem, úgyhogy itt nagyobb gebasz is van.( ellenőrzés képen egy másik telefonra wifin keresztül simán telepítettem)
A g-mail az megy rendesen! az Mi2-n is -
vicces1
aktív tag
Kösz, megnéztem az utolsó Mail verzió: 2014 04 21_b3 ami fut rajta, na most gondolom azóta erre nem adtak ki újabb frissítést, mert akkor frissülne, viszont most hogy töröltem az alkalmazás adatait, már újra beírni sem tudom, mert semmit nem látok mikor írom be. Esetleg tudna valaki egy régebbi verziót, vagy honnan vegyem ki, mert a régi ROM-okat nem tároltam.
-
Karavik
veterán
MiRecovery csak a system1-re tud frissíteni.
Én a rendszer stabilitás szempontjából a legoptimálissbb megoldást választottam: updater app-al mindkét system-et ugyanazzal a ROM-al frissítem hétről-hétre, így nekem mindig ugyanaz a ROM van fenn mindkét rendszeren (nyilvános bug-okon kívül nem is volt soha semmi gondom eddig...) -
Karavik
veterán
Acid konkrétan azt irta a CWM használatára és a dalvik cache törlésre, hogy "bulshit" és "waste of time"! Mert a dalvik cache törlése automatikusan megtorténik minden ROM frissítés után.
Acid:
"You never had to wipe anything when installing MIUI! Wipe dalvik is bulshit because it's done automatically after rom install. "Egyébként előzőleg már többször hangoztatta Acid és Ingbrzy a xiaomi.eu fórumon, hogy csak OTA vagy Updater app-on keresztül elfogadott ill. javasolt ROM-ot frissíteni (CWM-et kifejezetten nem javasolják...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- iPhone topik
- LG LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 5 (SM-F946B/DS) 512GB/12GB - Jégkék
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest