Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
interstate76 #19435 üzenetére
Hát igen. Sajna ez az új telóknál is igaz. Note 4 nél is voltak gondok frissítéskor. Mondjuk fejlesztői kiadásnál azért az ember belefut anomáliákba. Én szeretem kipróbálni az új dolgokat. A stabil kiadásokkal nincs probléma.
-
törölt tag
válasz
Lordus #19425 üzenetére
Az 5" még vállalható méret szerintem. Most adtam el a Note 4 -met ami 5.5" volt. Az már nekem is nagy volt . Sajnos manapság 5" alatt elég sok kompromisszumot kell kötni. Talán a Sony Compact-ok amik mindenben ott vannak a toppon. Itt meg persze az ár az, ami megint eléggé fájó. Próbáld meg a 4x-et. Veszteni való nincs. Nem rossz kis teló, és ha nem támasztasz vele sok elvárást akkor kifog az is szolgálni.
Egy Sony XZ1-et bevállalnék szivesen, de az ár..... !
-
törölt tag
válasz
<Adamsky> #19401 üzenetére
Egyenlőre nem tudom hogy merül tegnap raktam fel. Wakelock detectort nem használtam, de most felraktam.. Beszámolok róla mit mutat. Mondjuk az aksi nem áll a helyzet magaslatán. Most rendeltem meg a NoHont. Azzal remélem jobb lesz. Wifi nálam rendben megy. Nincs vele gond. Nem lép le a hálózatról.
(#19402) Lordus Mostmár jó, kikapcsoltam a közelségérzékelőt, így nem kapcsol le a kijelző.
-
törölt tag
válasz
Lordus #19399 üzenetére
Hát igen, mindig van valami hiba ami miatt nem biztos hogy megéri frissíteni. Ez a Xiaomi sajátos supportja.
Egyébként eddig nincs vele gond, ez jött most elő nekem. A közelség érzékelő nem megy mert nem az eredeti kijelző van már rajta, lehet csak ez a baj. "ha kikapcsolod a közelség érzékelőt" Tényleg erre nem gondoltam. Bakker....
Köszi a tippet.
-
törölt tag
Nem tudjátok véletlen hogy lehet bekapcsolni azt az opciót, hogy híváskor ne kapcsoljon le a kijelző? Felraktam a legfrissebb 7.10.26 eu romot, de ha hívok valakit elsötétül a kijelző és nem éled fel addig amíg a hivott fél le nem teszi. Ugye ha nem veszi fel akkor van szívás.
-
törölt tag
válasz
Alex kettő #19306 üzenetére
-
törölt tag
-
törölt tag
Sziasztok. Öcsémnek van egy mi2s, és most hírtelen hanghívásnál nem hallják. Feltettem neki a 5.9.2 romot, de a hiba továbbra is fennáll. Találkoztatok ilyen hibával esetleg?
-
törölt tag
válasz
Williamgrant #13070 üzenetére
Hát azért ha látnád a Tanyasi módszerrel való cserét,nem mondanád meg melyik a gyári melyik a cserés. Persze kellenek a megfelelő körülmények.
-
törölt tag
válasz
Williamgrant #13065 üzenetére
Érdemes szakszervizben csináltani,de nem feltétlen kell forrasztó műhelyt keresnie, mivel nem nagy kunszt egy smd alkatrészt beültetni. Ha jó kézügyessége van és forrasztóállomás is elérhető, simán megoldható.Ráadásul horror árat kérnek egy ilyen forrasztásért pedig seperc alatt megvan. Tudom mert naponta forrasztok ilyet. (Bosch service)
(#13066) Karavik@ Szerintem az alaplap drágább lesz mint a kijelző amit vettél,megéri ennyi pénzt belefeccölni? Csak kérdem csak.
-
törölt tag
válasz
wombat87 #12449 üzenetére
Ha újat akarsz venni, az iBuygou megbízhatónak mondható webshop. Szerintem nyugodtan rendeld meg onnan,de számítsd rá az Áfát+vámot. Mindenképpen válaszd a DHL-t, gyors megbízható ,és nem kerül olyan sokba. Azért én szétnéznék az aprón is kilehet fogni kifogástalan Mi2s-t olcsóbban.
-
törölt tag
Sziasztok. Most frissített updater-en keresztül 4.9.19-re. Nekem személy szerint nagyon bejön a V6.Szeretem a letisztult nem agyon csicsázott dolgokat. Persze én egy egyszerű mezei user vagyok ,tök alap dolgokra használom a telót.Nem izgat az akksi használat és a magyar nyelv hiánya sem. Tehát nekem való ez a rom.
Marketből letöltött Play viszon nem működik.
-
törölt tag
Sziasztok. A napokban beújítottam egy MI2s-t.
Az lenne a gondom,hogy bármilyen drivert próbálok nem akar működni az MTP,ill.USB driver az eszközkezelőben. Futtatam ezt is MiPhone2.11.6.exe ,de hozzá se szagol a Win 8.1. Valamit nem jól csinálok?
Próbálnék más romokat is,de így nem tudom a gyökérbe másolni a romot mert nem látja az eszközt.
-
törölt tag
Tényleg ha van valakinek jó minőségű fóliája és felesleges,netán még hajlandó lenne postára is dobni,ne habozzon írjon egy PM-et a részletekkel.
-
törölt tag
válasz
Williamgrant #8279 üzenetére
szerintem igen mert gond nelkul frissitettem JLB 27 re,ill. a cpuz is azt irja aminek benne kell hogy legyen. :-) Azert erdekes volt hogy nem sikerult a recovery-s install.
Sorry az ekezet de mobilrol vagyok.
-
törölt tag
Na így már mindjárt más !
Érdekes,hogy a másik módszerrel nem ment.
<Adamsky> @ A telepítés végén (98%) -nál kiírja ,hogy nem talált Update.zip nevű filét,és hogy nevezzem át vagy rakjam a root direktory-ba. Na de oda raktam,átnevezve.!
A teló ebay-ről van és még nem frissítettem JLB20 van rajta és felajánlotta a 27-est. Addig nem mertem frissíteni amíg a CWM nincs fent. Gondolom ha frissíteném a google play -nak annyi lenne.
-
törölt tag
Ok. Ezt olvastam,de lehet nem jó helyre másoltam a filét. Simán az Internal storage helyre húztam be ezt a filét. recovery-clockwork-6.0.3.2-aries-20131115-signed. Ha újra indítom és a Miui recoveryvel felakarom rakni a telepítés végén error ír. Valami ilyesmi nevezzem át a filét,vagy rakjam a root directory-ba. Sorry de ez az első nekirugaszkodásom.
-
törölt tag
Az összefoglalóban leírtak nem teljesen világosak számomra.
-
törölt tag
Sziasztok. Van valamilyen program amivel a CWM-et fellehet rakni a MI2S-re? Sajna nem root-olt. Vagy esetleg valami link ahol le van írva a menete?
Köszi
-
törölt tag
Lehet elkapkodtam kicsit,de most szabva volt a keret rá és ez elérhető volt árban. A kérdés az,tudja-e ha hamisítványt árul az eladó. Feltételezhető,hogy tudja. Akkor meg remélhetőleg nem írja ki az originál specifikációját a gagyi termékhez. Mondjuk ilyenkor nem tudom számítanak-e az eladó értékelései.Csupa pozitív volt ennél a terméknél.Na de majd kiderül nemsokára.
-
törölt tag
Na akkor lehet izgulni,hogy azt kapom-e amiért fizettem. Azért gondoltam E-bay-ről mert, megbízhatónak tünik az eladó.Persze ez nem jelenti azt hogy az is. Akkor szerinted hány nap után érdemes dispute-t indítani,hogy ne szívjam meg? Remélem csak túllihegem,de azért az ördög nem alszik. Esetleg külsőleg felismerhető ha hamis vagy csak a bekapcsolás után derül ki.
-
törölt tag
Ok. Köszi. Megpróbálom hátha nem csalódom. Paypal egyébként is véd valamennyire.Kisebb értékű vásárlásaim már voltak csak ekkor összegben nem vettem még innen. Ezért volt a kérdés. Egyébként mennyire vagytok megelégedve ezzel e telóval. Sok jót hallottam már felőle.Ezért esett rá a választás.
-
törölt tag
Sziasztok. Szerintetek merjem Innen ezt megvenni ? Nagyon tetszetős a teló,de gáz az E-bay-ről vásárolni?
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi újdonsága, napjaink legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Kár, hogy Magyarországon hivatalosan nem lehet beszerezni.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest