Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
Tünet:
A telefon nem kapcsol be. Töltőre dugva az alsó állapotjelző kis fény pirosan villog ,de a teló így sem reagál semmire. Tönkremehetett az akku?
Nem talált valaki neten olyan "szettet" amibe akku + kijelző is van egybe? Mert anyukám leejtette és betörött. Kukázni nem akarom a telot mert wifizésre tökéletes
-
Crytek
nagyúr
Az anyumnak adott Mi2 "beörült" egyik napról a másikra tiltolistára tette a mamám számát. Ha hivja a mama anyut akkor nem elérhetőt jelez, anyumnál pedig kiirja tiltolista aktiv vagy mi.
Ezt hol tudom visszaállítani, hogy ne legyen tiltás? -
Crytek
nagyúr
válasz
platform77 #19594 üzenetére
Nem találok ilyet. Ezen a telon 4.4 van.
-
Crytek
nagyúr
Ezen a telefonon be lehet olyat állítani hogy telefonálás közben fülhöz emelve kikapcsoljon a kijelző?
-
Crytek
nagyúr
SMS írás közben ,hogy ne rezegjen a készülék "leütésre" hol tudom kikapcsolni sehol nem találom
?
Tárgytalan csak megtaláltam.
-
Crytek
nagyúr
Sehogy sem jó. Még google fiók mentést is csináltam ,de a xiaomi telon nem érzékel semmit úgy sem..mondjuk a google contactsban sem jelentek meg a négyjegyek holott 3x is megcsináltam és a régi teló jelzi hogy minden szám duplán van egy a simen egy a google fiókban ,de semmi...
-
Crytek
nagyúr
Anyukám régi samsung teloja behalt.Odaadnám az én nem használt Mi2-met neki.
A telefonján elvileg minden szám a simre volt mentve..ez igaz is lehet mert miután kivettem a samsungból a simet a névjegyzékben 1db névjegy volt csak.... viszont a SIM-et az MI2-be rakva sehol sincs egy névjegy sem.
Simről inportálásra menve nem lát semmit a telo..Tipp/trükk/ötlet hogy lehetne elővarázsolni a számokat?
-
Crytek
nagyúr
3100-as akku+hátlap kombóhoz tudna valaki linket adni?
Vagy én keresek rosszul vagy nem létezik már? -
Crytek
nagyúr
Létezik még olyan hely ahonnan lehet a telefonba 3100-as akksit venni? Anyukámnak adnám a telefont ,de az akksija már több mint 4 éves és alig bír már valamicskét...
-
Crytek
nagyúr
Kaptam a tesomtól Xiaomi karkötőt.
Szedném le a mi fit progit hozzá de azt irja nem kompatibilis a telommal.
Gondolom mert 4.4 az alapkövetelmény nekem pedig 4.1 van.Van valami magyar szájbarágós leírás hogyan tudnám 4.4-et vagy nagyobbat feltenni a telóra? Most a gyári 4.1.1 van rajta.
-
Crytek
nagyúr
válasz
®abstract® #14911 üzenetére
Itt a topikban a Battery szóra keresve nem találtam semmi értelmese.
-
Crytek
nagyúr
Valaki esetleg rendelt már a telefonhoz 3100-as aksit?
Tudnátok valami megbízható és olcsó helyet mondani ahonnan lehet rendelni? -
Crytek
nagyúr
A gyári 2ezres aksihoz képrst a 3100- as érezhetően többet bírja?
Teszt nincs az aksikról ahol összehasonlítják őket? -
Crytek
nagyúr
válasz
muchacoado #11398 üzenetére
Fűteni télre ide is jöhet.Nagyon benézték ezt az MiPadot csak a fikát olvasni a melegedés/ emiatti lassulás miatt.
-
Crytek
nagyúr
Azt hol tudom beállítani hogy hívások alatt ne kapcsoljon ki a képernyő?
-
Crytek
nagyúr
válasz
peanar #11167 üzenetére
Egyiket se tudom micsoda így viszont nem hasznos egy program.
Mivideo gondolom valami media player lehet ,de arra ott van nekem a BS Player.Mi transfer meg valami ide oda másolgató arra meg nincs szükséges se felhőbe feltöltésre se semmi másra.100mb-os mobilnetten nem használok felhőt.Szóval nekem csak csúfítják a kijelzőt.
-
Crytek
nagyúr
válasz
bozarjoska #11162 üzenetére
De gyűlölöm ezt amikor valami eltávolításához egy másik program kell miért is lenne alapból ilyen funkció .
-
Crytek
nagyúr
válasz
muchacoado #11158 üzenetére
A root gombot belöttem de ennél a két programnál nincs lomtárba huzás
-
Crytek
nagyúr
A gyárilag fentlévő Mitransfer és Mivideo progikat hogy tudnám eltávolitani?
-
Crytek
nagyúr
Valaki linkelne nekem egy flash playert ami jó a telefonra?
-
Crytek
nagyúr
Na eddig bírta az Mi2.
Ha hívnak nem hallok semmit és engem se hallanakErre van valami megoldás vagy mehet vissza gariba?
-
Crytek
nagyúr
Ez az Mi2 tudja a Bluetooth Smartot vagy az a 4.0 csak másnéven?
-
Crytek
nagyúr
Hogy itt olvastam-e vagy az Mi3 topikban nem tudom, de valakinek volt gondja hogy miközben mobilnetezik hirtelen elmegy a net tehát nem tölti be az oldalakat holott max térerőt és jelet jelez a telefon.
Akinek ilyenje volt megoldódott, ha igen hogyan?
Lehet nekem is ez van gondolom sokszor próbálja variálni 2g/3g legyen-e vagy nem tudom de nem sikerül így nincs net csak ha rányomok a mobilnet ki majd bekapcsolásra akkor jó (persze később újra beszarik)
-
Crytek
nagyúr
válasz
muchacoado #10399 üzenetére
Az a mappa szaggat megnyitáskor amibe van az ébresztő kivettem onnan és soha meg nem nyitom többet a mappát ennyi megoldottam.
-
Crytek
nagyúr
válasz
muchacoado #10397 üzenetére
Látom nem vagy képes azt a tényt felfogni hogy ha feleslegesnek érzem minek frissítsem.
-
Crytek
nagyúr
válasz
muchacoado #10392 üzenetére
Lehet hogy jót akar de az autót se viszem minden nap szervizbe ha nincs érezhető baja (pedig azok is minden nap találnának valamit amit lehetne javítani akkor is).Ami jól működik minek belenyúlni?
-
Crytek
nagyúr
Elkezdek lottózni ,mert amint leütöttem az OK-t tudtam hogy valami megmondó pista jön és beugat.
Ha veszek valamit akkor az működjön ne a 27-. frissítés vagy bármi barom állítgatás után legyen jó.
Engem nem érdekel a frissítés mint írtam látod egy fél másodpercet se néztem utána mi az az OTA és nem is fogok mert nem érdekel.Ennyi ha téged zavar zavar engem nem én elvagyok vele így is csak leírtam az észrevételeimet egy (gondolom) full gyári készülékről.Ügyes ember vagyok feltalálom magam a hibáimra a megoldás:
-fényerő: Majd háttal állok a napnak vagy árnyékba megyek
- Jackdugo: nem használom amugy se szoktam hallgatni
-Rezgés gyengesége: megszokomÉs akkor nem kell semmit frissitenem nem kell utánanéznem semminek stb.
-
Crytek
nagyúr
válasz
peanar #10381 üzenetére
Melyik, milyen romot használsz? Gyárit ahogy kaptam se root se semmi.
Full wipe-os telepítés volt, vagy hogyan csináltad? Nekem magyarul beszéljél nem is értem mi ez amit mondasz. Én nem értek hozzá csak használom semmit nem tettem rá mióta megkaptam programokon és játékokon kivül.
-
Crytek
nagyúr
Na így majd 1 hónap után pár tapasztalat:
Fényerő:
-Hiába van hosszu csuszka amikor kb 55% felett már nem változik semmi ugyanolyan maxon mint kb ezen az 55%-on (tűző napon lószart se látni a kijelzőből kb ami gáz mert jön a nyár
Jack aljzat:
-Kb ütvefúróval kell belenyomni akármelyik fülest hogy végre érzékelje hogy be van dugva
Rezgés
-Lehet hogy az én lábamba nincsenek az érzékszervek kifejlödve rendesen ,de kb 10 hívásból 8 nem fogadott lesz mert nem érezni semmit. (LG 2X-nél semmi ilyen gond nem volt)
Gyárilag van rajta pár mappa amibe vannak progik pl ébresztő stb és ezen mappák megnyitásakor a megjelenő ikonok ahogy megjelennek az animáció akad
LOL szánalmasnak érzem.
Egyelőre ennyi amit észrevettem.Szóval ez a Xiaomi hiper gyártó se a legszuperebb.....Ami pozitívum van az lg 2x hez képest hogy az aksi jobban bírja.
-
Crytek
nagyúr
Valamelyik topikban olvastam,hogy van valami xiaomi vagy talán más gyártmányú program ami "lopás" esetén jól jön mert képernyőfeloldás után egyből fényképez és elküldi a képet xy helyre.
Ez micsoda és hogy kell beállítani?
-
Crytek
nagyúr
Az mi a fenétől lehet,hogy valaki hív ,de nem csöng a telefon csak jelzi "Tiltólista értesítés" címszó alatt hogy volt hívás ,de a számot se jelzi ki holott aki hív benne van a telefonkönyvbe????
-
Crytek
nagyúr
Felraktam egy xioami usb drivert és most jó.
-
Crytek
nagyúr
Mit kell felrakni a pc-re hogy lássa a telefont ha usb-vel csatlakoztatom a pc-re?
-
Crytek
nagyúr
válasz
®abstract® #10027 üzenetére
Nincs rootolva a telefon ,vagy ahogy fentebb írták nem olyan a rom rajta ami tudja a rootot.Én meg nem fogok rátenni semmi új romot meg frissítést.
Játszok tableten kész ennyi.Igaz sajnálom ,de ez vanTéma lezárva.
-
Crytek
nagyúr
válasz
®abstract® #10023 üzenetére
Nem értek hozzá nem turkálom max nem telon hanem tableten játszok a megvett játékokkal.
-
Crytek
nagyúr
válasz
®abstract® #10016 üzenetére
Hm azt hittem gyárilag rootolva küldik, most látom ,hogy nincs rootolva a készülék.
Hogyan lehetne legegyszerűbben rootolni? -
Crytek
nagyúr
Arra nincs valami megoldás ,hogy minden játékot le tudjak szedni playről és ne kelljen a warezt felraknom?
Azt gondoltam ,hogy ilyen "nagy márkának" nem lesz semminemű ilyesfajta gondjatévedtem.
-
Crytek
nagyúr
A gyári töltője a telefonnak szerintem nagyon gyenge ,mert kegyetlen lassan tölti fel a telefont.
A töltőn ezek szerepelnek:100-240V~50/60Hz
Max 0.2A
5V=1000mAHa én az LG töltőmet használnám attól nem lenne baja a telefonnak? (Elvileg szinte minden ugyanaz ,de az lg töltő mégis egy nagyobb aksit sokkal gyorsabban feltölti)
Ezek az adatai:
100-240V ~ 50/60Hz
0.16A
4.8V--1A -
Crytek
nagyúr
válasz
bozarjoska #9881 üzenetére
-
Crytek
nagyúr
Mire meló után leszálltam a buszról (semmit nem csináltam a telefonnal) magától helyrejött a play és a napközben többszöri nyomkodásra se letöltött cuccokat is leszedte. Érdekes
Most futtatok minden tesztet és jövök kis saját review-el,hogy én hogy látom milyne a telefon stb.
-
Crytek
nagyúr
válasz
bozarjoska #9876 üzenetére
Megtaláltam és beállítottam hogy ne legyen mérethatár ,de ugyanugy nem tölt le semmit.
Azt honnan tudom meg, hogy eredetie vagy sem? -
Crytek
nagyúr
válasz
muchacoado #9868 üzenetére
Playbe be tudok lépni böngészni is,de letölteni nemtölt semmit se wifivel se mobilnettel.
Hibaüzenet nincs csak a végtelenségig megy a töltési csík csak hát ugye letöltés nélkül.70 ezer volt eu raktárból.Hongmi nincs eladtam mielőtt megjött volna.
Xiaomishop.comról. -
Crytek
nagyúr
A pénteken rendelt Mi2-ömet ma hozta a futár.
Alapból nem tölt le semmit a play áruház
Mi kell hozzá hogy jó legyen? -
Crytek
nagyúr
Valaki tudna linkelni egy adobe flasht ami jó a telefonra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi újdonsága, napjaink legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Kár, hogy Magyarországon hivatalosan nem lehet beszerezni.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest