Hirdetés
- Mobil flották
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Megjelent a OnePlus 13T
-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szuszinho
őstag
Ma sajnos pofára esett, és megsérült a kijelző. A felső részén nem érzékel. Úgy néz ki, nyugdíjba kell küldenem
-
szuszinho
őstag
Senki sem cserélt még loudspeaker-t
-
szuszinho
őstag
A loudspeaker ragasztva van a házba?
-
szuszinho
őstag
Olyan jól elvagyok az utolsó 8-assal, abszolút nem érzek késztetést, hogy bármit is feltegyek helyette...
-
szuszinho
őstag
Melyik Xiaomi a bestbuy most?
-
szuszinho
őstag
Miket fog tudni? Egy ideje nem is frissítgettem, elvagyok a 7.3.16-on
-
szuszinho
őstag
válasz
Williamgrant #19059 üzenetére
Ránéztem ebayre, de elég nagy a szórás árakban. Meg tudnád mondani, kitől vetted? Köszi!
-
szuszinho
őstag
válasz
Williamgrant #19041 üzenetére
Várom a tapasztalatokat, mert mostanában gondolkodom azon, hogy kellene venni, amíg lehet, mert ki tudja meddig bírja még az eredeti...
-
szuszinho
őstag
Nálam hiba nélkül muzsikál az Mi2S. Semmi okom a cserére. Heti frissítéseket általában fel is teszem. Remélem, még egy jó darabig nem adja be a kulcsot!
-
szuszinho
őstag
Azt hiszem, ezt a mai frissítést nyugodtan ki lehet hagyni.
-
szuszinho
őstag
Nyomtam egy gyári visszaállítást, előtte TB-vel mentettem. Az üzeneteket és a wifit nem akarja visszaállítani. Mit rontok el?
-
szuszinho
őstag
Van 3 giga helyem, és nem enged menteni a Titanium Backup
-
szuszinho
őstag
Hogy áll a MIUI8? Érdemes már feltenni?
-
szuszinho
őstag
válasz
Nerazzurri95 #18552 üzenetére
Na, hogy is van ez a fícsör?
-
szuszinho
őstag
A tegnapi ROM-ban hogy lehet bekapcsolni a root hozzáférést?
-
szuszinho
őstag
Sziasztok,
6.3.24 van fent. Jött ki azóta érdemleges frissítés, amire érdemes váltani?
-
szuszinho
őstag
Én már jó régen vettem másik kijelzőt egy leárazáskor, de még mindig nem cseréltem ki
Észre sem veszem már a foltot, annyira halvány, no meg nem kell féltenem a kijelzőt, mert ugye van pót.
Azért egy unatkozósabb hétvégén lehet kicserélem.
Engem is érdekelne, hogy változott-e az eredetihez képest valami a csere óta. -
szuszinho
őstag
Szerencsére még bírja a telóm, de ha most hirtelen másikat kellene vegyek, nem tudnám mi lenne az.
-
szuszinho
őstag
11.19-re tettem fel a 11.26-ot. Eltartott egy darabig, de minden jól működik! (play)
-
szuszinho
őstag
Hová tűnt a betűtípus menü? Legfrisseb multi van fent.
-
szuszinho
őstag
Azt ki lehet valahogy küszöbölni, hogy mentés után ne tűnjenek el a widgetek, és hogy ne lépjen ki a fiókokból? Szeptember óta nem készítettem mentés emiatt, de most úgy gondoltam már illik egy frissebbet csinálni. Engem eléggé bosszant a dolog.
K-9 is megbolondult kb. 1 hete. Hiába van az indítópultban, ez eddig elég volt, most már lockolva is van, de nem frissít, csak ha elindítom. Másnál rendesen működik? (MIUI7 5.11.1 multi)
-
szuszinho
őstag
11.1-i rommal nálam javult a wifi ereje, más nem tűnt fel (eddig).
-
szuszinho
őstag
Nem oldódott meg az xposed probléma? 5.10.8 van fent, és nálam nem jó.
-
szuszinho
őstag
Megérkezett asszonynak az MI4. Ugyanúgy mennek a dolgok (telepítés), mint az MI2-n?
-
szuszinho
őstag
Nem tudom gépre csatlakoztatni a telót. Pittyeg egyfolytában, hogy csatlakozik, nem csatlakozik. A múlt heti fejlesztői van fent.
-
szuszinho
őstag
Jómagam ritkán navigálok, de még sosem volt egyik ROM-on sem problémám az énmegyek-kel. Múlt héten használtam utoljára az 5.8.20 verzióval, és semmi gond nem volt.
-
szuszinho
őstag
7.26-os multival, ha elmentek mindent, eltűnik a google fiókom (kétszer is próbáltam), és hiába csinálok visszaállítást, nem jön vissza.
Plusz a két K-9 widgetem is eltűnik.
-
szuszinho
őstag
válasz
Williamgrant #16120 üzenetére
Lesz az még nagyobb is
-
szuszinho
őstag
válasz
Williamgrant #16069 üzenetére
Kielégíti az igényeimet, csupán a dual band wifi, amit kissé hiányolok.
-
szuszinho
őstag
Lehet, hogy párom megörökli a telefonomat (az övé elromlott, nem sokára kiderül, hogy javítható-e), és akkor újat kell vegyek magamnak. Mire érdemes cserélni egy Mi2s-t? Semmi bajom a készülékkel, szinte minden igényemet kielégíti.
-
szuszinho
őstag
Nem tud valaki megbízható szervizest? (dual simes készülékéhez)
-
szuszinho
őstag
Hol lehet a hívásátirányítást bekapcsolni? (MIUI 5.6.25)
-
szuszinho
őstag
Minden héten frissítem az aktuális verziót, de sosem volt gondom az SK-val.
-
szuszinho
őstag
válasz
Williamgrant #15871 üzenetére
Én sem foglalkozom vele, pedig nem vagyok csaj. Nekem fel sem tűnik már a folt
-
szuszinho
őstag
Bocs az off-ért, de döglődik asszony telója: itt.
Valakinek valami ötlete?
-
szuszinho
őstag
Működik az 5 Ghz? Nekem nem látja a telóm.
-
szuszinho
őstag
Na, a wifire nagyon kíváncsi lettem.
-
szuszinho
őstag
SMIUI-t le tudjátok tölteni? Nekem a dior változat jön be, ha rákattintok.
-
szuszinho
őstag
Olyan gondom támadt az 5.5.8 multival, hogy éjjelre repcsibe tettem, aztán reggel vissza. Wifire nem ment fel, csak amikor feloldottam a képernyőt. Furcsa volt, hogy nem jött egyetlen levél sem, ezért elindítottam a levelező klienst, már jöttek is. A levelező progi benne van az indítópultban
Más nem tapasztalt ilyet?
-
szuszinho
őstag
Kamera 2448*3264 képet készített...
-
szuszinho
őstag
Mikor szokták kitenni az új romot?
-
szuszinho
őstag
Na kérem szépen mik történnek itt. :-) Holnap mentek is le mindent, aztán kipróbálom ezt az új rendszert. MIUI mentéseket (programok +adatok, wifi... ) vissza lehet tenni?
-
szuszinho
őstag
válasz
bozarjoska #14259 üzenetére
Lehet, hogy holnap teszek vele egy próbát.
-
szuszinho
őstag
Nálam sem jó az óra.
-
szuszinho
őstag
Hogy lehet a MiCloudban az sms szinkronizálást bekapcsolni küldött sms nélkül? Még egyszer sem küldtem, és működött, most viszont sms-t kér az aktiváláshoz. (MIUIHU 5.2.27.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi újdonsága, napjaink legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Kár, hogy Magyarországon hivatalosan nem lehet beszerezni.
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest