Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Megjelent a OnePlus 13T
- iPhone topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Itt a Redmi Turbo 4 Pro, az első készülék Snapdragon 8s Gen 4 alapokon
-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zdanee
őstag
Hát nem tudom, rendeltél-e mostanában bármit külföldről. Kezdjük azzal, hogy ha bármilyen csomagküldő szolgáltatást veszel igénybe (DHL, EMS, stb.), azonnal viszik vámoltatni, nincs kérdés. Egyedül a HK Airmail nem viszi, mert azt majd a Magyar Posta hozza ki, de akkor egyfelől 30-40 nap a szállítás, nincs biztosítás a csomagodon, nincs nyomkövetésre mód és akár a kínai postásnak, akár a magyarnak tetszik meg a csomagod, mehetsz reklamálni a sóhivatalba. Plusz még így is kiszúrhatnak a vámosok. Bónusz, hogy a kínaiak export után fizetnek adót, ezért írnak mindig kisebb értéket a csomagjaikra. Ezt a trükköt azonban megtanulták a vámosok is, tehát ha van egy nehezebb, doboz szerű csomagod, ami valamiért csak $15-t ér, nagyon valószínű, hogy megnézik. Szóval tessék számolni az ÁFÁra, úgy legfeljebb pozitívan csalódsz, de nagyon valószínű, hogy ki kell fizetned.
-
h3lios
addikt
Ez az indoklás jól hangzik, de a vámoltatást már el is felejtheted. Ismerősem Concorde tabot rendeltek kintről csupán annyit kell tenned, hogy írsz 1 kérést, miszerint a dobozra írják rá, hogy nem vám köteles.
Ebben az esetben csak akkor kell vámot fizetned, ha a véletlen szerű ellenőrzésen kifogják a te csomagod. -
dreamdancer
őstag
válasz
blade zte #92 üzenetére
Na akkor tegyünk kicsit rendet a fejekben.
Ezek a mobilok (Meizu, Xiaomi) az általam ismert infók szerint hivatalos forrásból csak Kínában szerezhetők be. Persze, biztos megrendelheted innen-onnan, az e-bay a barátod és hasonlók, ha előre fizeted, talán még küldenek is valamit, sőt, jó eséllyel eredeti is lesz. De ha BÁRMI baja lesz, mondjuk a töltőcstlakozó vagy a jack kontakthibás lesz, akármi, akkor imádkozhatsz, hogy találj egy gsm-ezermestert, aki bevállalja. Ha meg alkatrész kéne, mert leejted, eláztatod, akkor túrhatsz hozzá alkatrészt a neten, sok sikert és jó szórakozást hozzá!
Persze az is lehet, hogy 5 évig hiba nélkül megy és akkor elmondhatod, hogy jó bizniszt csináltál.
-
Rawulf
őstag
Elsődlegesen mi az oka annak, hogy nem lehet idehaza kapni?
Ha hivatalosan lehetne, akkor szép nagy sarc menne rá a telefon árára.
Majdnem 6.000,- Ft plussz ÁFA jogdíjat kér az ArtisJus egy ilyen telefon eladásából!
Ha minden költséget összeszámolunk ennél a MI-2-nél, akkor a legtöbb magyar legyint egyet és vesz egy akciós, kártya-függő Sony Xperia telefont a szolgáltatójától. -
Rick4
félisten
válasz
blade zte #92 üzenetére
Ami ugye semmire se jó, vagy az első 45 napban megy tönkre, és akkor nyitsz egy dispute-ot, de a 46. napon már nem kapcsol be. Köszönjük neked is, szóval a legjobb esetben is van 1.5 hó gari, és mivel nem a gyártótól, hanem másik cégen, bér- sorbanállón keresztül vetted, valahogy mégsincs gari.......
-
blade zte
őstag
válasz
dreamdancer #90 üzenetére
Köszönjük emese...
Van itt paypal rma, úgyhogy a gond max az lehet, hogy másolat.Életképtelen, aki nem tud rendelni jó helyröl, jó áron. Realpricesfromchina.com
-
Wajk
addikt
válasz
dreamdancer #88 üzenetére
khm, megvolt élőben a teló? Mert az anyaghasználat szerintem brutális, olyan masszív mint egy féltégla, a Dragontrail-ről videót, meg csekkolj lentebb
(#90) dreamdancer: #22 , ez már egy modern világ, nem kell bezártnak érezned magad
-
zdanee
őstag
válasz
blade zte #87 üzenetére
Te, ha 70-ért itt van a kezedben, rendelj kettőt, én is kérek
Ezek az árak a Kínaiakra vonatkoznak, akik a gyár környezetében élnek. Szállítás, vám, ÁFA, kiskereskedő haszna, stb, 120 inkább a reális a 16GB-s modellre ha itthon akarod megvenni. Vagy elmehetsz érte Kínába, ha történetesen ott nyaralsz, vásárolj be ilyenekből
-
dreamdancer
őstag
Elismerésre méltó, hogy a kínaik miket össze tudnak ma már rakni, az értelmes méret-jó hardver párosítás és a szoftvertámogatás terén is példát vehetnének róluk a nagy gyártók. Mondjuk anyaghasználat és saját dizájn tekintetében még bőven van hová fejlődniük.
Az ár azonban csalóka, ha kiépítenék az importőri és szervízhátteret, költenének a lokalizálásra, szállításra, hozzáadnánk az ÁFÁ-t és a vámot, akko tuti, hogy minimum 50%-kal többet kellene érte itthon fizetni.
-
blade zte
őstag
Ebben jó, abban jó, amabban jó, tetszett plencsi?
Egy xiaomi m2-öt max 100ezerért, ha jól üzletelsz, 70-ért veszel. A sony xperia z szóval kapott egy fullhd kijelzöt(már aki akkorát akar), egy 13mp-es kamerát(ami ott sem túl jó), és vízállóságot extrába. 2x annyi az ára, és ajánlott?
Ez is csak valami üzleti "fogás", hogy nehogy az olcsóbbat vegyék. -
Moleman
addikt
Még ennyit se kell beszélni, hogy megérje, én is a Vodánál vagyok, Kredit csomag, 2250 ft, 122 bárhova lebeszélhető perc, 100 mega mobilnet, mindkettőbe bőven beleférek. Az sms nincs benne az árban, de így is megállok havi 2500-3000 között - szinte ingyen van. Telefont sose vennék náluk, ideje megbarátkozni a GSM boltokkal - vagy ha már témánál vagyunk, az olcsó kínai csodákkal.
-
Rick4
félisten
Pedig leírtam, láthatnád....
Nem értem, miért lenne kötelező a mobilszolgáltatónak készülékeket dobálni az ügyfelek után? Nekem tökéletesen megfelel, hogy pár ft-os percdíjjal beszélek, igaz kifizetek havi 18-20 ezrest ezért. Más nem beszél csak 3 ezret havonta, és azt gondolja, neki jár ezért cserébe a beszélgetésen kívül bármi is?Én úgy gondolkodom, hogy itt egy jó csomag, és max veszek hozzá egy készüléket, más úgy gondolja, itt egy jó készülék, veszek hozzá egy előfizut.
Én elégedett vagyok a döntésemmel, és nem ide járok sírni, mert elszúrtam valamit...
-
Pantal
senior tag
válasz
CharlieDrop #79 üzenetére
Én próbáltam SGS1-en, SGS2-n, Sony Xperia S-en, sehol sem jött be.
-
zdanee
őstag
válasz
CharlieDrop #79 üzenetére
Azért a saját gyártmányú készülékeiken többnyire minden alkatrész működik (bár a 3-as ROM-ra való átállásnál pár hétig nem működött az FM-rádió a Mi-1-en).
-
Gabó75
senior tag
válasz
SkyLine3000 #73 üzenetére
Nekem is ez az egyetlen kompromisszum, amit kötöttem. Az OTG egy kicsit segít benne, mert pendrive-ra át tudom tölteni az adatokat. Különben csak ő felelt meg az elvárásaimnak.
- Ne legyen nagyobb az Atrix 2-nél
- Cserélhető akksi(rendelhető nagyobb kapacitással is 3100mA)
- FM rádió
- Ne amoled, pláne ne pentile matrix kijelző
- Gyors hardver
- Kiélhessem a romok próbálgatása okán jelentkező élvezeteket:-) , A dual boot rendszer erre a legtökéletesebb.
- Normális fényképező
- Jó zenelejátszási képességek. -
Helltak
őstag
Én itt nézegettem ezt a telefont, csak mindig is volt egy kis félelmem a külföldről való rendeléstől :/
Ha valaki akar rendelni ilyen és tud jobb helyet és szeretne közösen rendelni akkor beszéljünk, talán így könnyebb lenne
http://www.aliexpress.com/wholesale/wholesale-xiaomi-m2.html
(Nekem ez az ajánlat tetszik a legjobban
http://www.aliexpress.com/item/DHL-EMS-freeshipping-XIAOMI-M2-2G-RAM-32GROM-4-3-capacitive-IPS-QUADcore-1-5Ghz-3G/712084724.html
Elvileg magyar nyelv is lenne benne ami nem hátrány) -
Pantal
senior tag
Nagyon jó telefon, bár nekem a MIUI nem tetszik, jobban tetszene ha pl hivatalos CyanogenMod támogatást kapna.
-
SkyLine3000
addikt
Számomra csak egy hibája van: nem bővíthető memória. Ez nálam kizáró ok.
Egyébként kéne. -
CharlieDrop
veterán
ezt a killa sample-t honnan lehetne beszerezni?
Vagy ez warez kérdés? -
Wajk
addikt
Ha jól tudom arrafele a SAR nem érdekes, de...
szerintem elég jó értékei vannakSAR has 2 standards at the international level, one is European standard is American standard, European-standard provisions of 10G average 2.0W/kg, ANSI provides 1g average 1.6W/kg, general implementation of European standards in China. After professional testing equipment tests:
EGSM900: 0.44 GSM1800: 0.33 WCDMA2100: 0.43
-
Rick4
félisten
Ja, nem ártana a készülék SAR értékét is közzétenni, nehogy az meg túl sar legyen..
-
Rick4
félisten
Itthon pénzrabló mindegyik szolgáltató.
Ez így akkor igaz, ha másnak is csak a Te lehetőségeid állnának fenn.
Van egy voda red előfizunk, ketten használjuk a saját, megtartott számaink mellett, annál vana telefon aki épp beszélne rajta. 14K-ért múlt hónapban 3400 percet beszéltünk, ez kemény 3.4Ft-os percdíj a 2GB net mellett. A páromnak van egy flottás simje ott 9+áfáért hív, vezetékes 5+ áfa, nincs percdíj adó, 2800Ft-ből 1900-at lebeszél. Nekem meg van egy vitamax duo-m, amit fél éve nem töltöttem fel mégis mindig van van 10K-nyi lebeszélhető rajta.
Én miért nem mondom, hogy pénzrablók?Ja, eszembe nem jutna egy mobiltelefon szolgáltatónál készüléket venni. Se a függő készülék, se a hűség (kivéve a red, mert a másik kettő ilyet nem tud) nem teszi lehetővé, hogy ha holnap megjelenik egy másik szolgáltató egy jobb ajánlattal, mehessek oda...
-
Dilikutya
félisten
Ennyi pénzért ez nagyon jó lenne, kár, hogy esetleges hazai forgalmazás esetén annyiba kerülne, mint az SIII vagy az Xperia Z.
-
Wajk
addikt
A kijelzőt védő Dragontrail üvegről kicsit bővebben....
-
kelly416
veterán
Nekem a Defy beázott. Nem pocsolya, nem is tó, csak egy kis víz. Méghozzá a hangerőgomboknál, mint ezt kinagyítva vissza is küldték képen. Gari ugrott, pedig nem volt egy hónapos sem a készülék. Ennyit a T-ről. Mindennek van előnye-hátránya, mindenkinek van fontossági sorrendje és tapasztalata.
Ha meg a T-s előfizetéses árakról beszélünk, azt sem árt szem előtt tartani, hogy Dominóval 60000Ft-os készüléket 58000Ft-ért adják normális előfizetéssel. Persze, ha veszel egy előfizetést havi 10000-15000Ft-os díjjal, már lejjebb megy az ára mondjuk 20000-30000Ft-ra a készülékenk, de én egyik opciót sem nevezném vevőcsalogatónak.
Miért vagyok mégis itt? Az első számom él még mindig, pedig tizenéves, mindenki ezt tudja, itt van a flottás előfizum amivel ingyen beszélek jópár emberrel és kész. Itthon pénzrabló mindegyik szolgáltató. Az egyetlen készülékvásárláshoz kapcsolható pozitívum a részletfizetés. -
Peterson_
addikt
Köszi a tesztet
Annyit azért az elején megjegyeznék, hogy szerintem az itthoni forgalmazás hiányát nem kellett volna belevonni az értékelésbe.
Attól, hogy nem vagyunk piac, a készülék szvsz önmagában megérdemel minimum egy ajánlott plecsnit.
Az ui nagyon bejön, kivéve az "ömlesztéses" megoldást-bár lehet, hogy együtt tudnék vele élni-.
Ennyi pénzért minden tekintetben teljesen korrekt..sőt, instant-get.
A benchmark eredmények meg aláznak.
Jó lenne, ha az ilyen és hasonló cuccok hivatalosan is eljutnának Európába.
Talán kicsit helyre tenné a piacot -
Gabó75
senior tag
Most hívtak otthonról, hogy megérkezett. Kedden adták fel. Alig várom, hogy beüzemelhessem este.
-
-
bok92
addikt
Nagyon jó teló..
Meg ugye hetente jönnek ki rá a frissítések.Szóval csak a gari a probléma...
-
tutis
őstag
válasz
SentryGun #54 üzenetére
Én a dual sim-es topikot szoktam olvasgatni, de van pár topik még aki ilyenmobilokkal foglalkozik.
-
SentryGun
aktív tag
Köszi a linkeket! Következő telefonvásárlásnál tuti figyelembe veszem ezeket a lehetőségeket is. Van topicja a kínai telefonoknak/tableteknek?
Egyébként sok ember szerintem az alábbi dolgok miatt nem mer külföldről rendelni:
1. Mert bemenni a szolgáltató boltjába egyszerűbb.
2. Muszáj fizikailag látnia.
3. Részleges/hiányos angoltudás. - Szerintem ez a legnagyobb visszatartó erő (tisztelet a kivételnek!). Sőt, még németül levelező kínaival (angol mellett) is találkoztam már, szintén problémamentes ügyintézéssel.Én ebayen keresztül évek óta vásárolok mindenféle cuccot, sokszor Kínából. Eddig egyszer nem volt problémám, mindig nagyon korrektek az eladók, csere esetén is.
ON: Nem rossz telefon, de nekem formára az Oppo Find 5 jobban tetszik.
-
Maxentius
addikt
S4 Pro és nyitott bootloader?
Instant get!jó lenne, ha nálunk is kapható lenne. -
zeg
őstag
A szolgáltatást fizetem meg, a készülék paraméterei kábé hidegen hagynak, a grand x nekem most tökéletesen elegendő. Hogy drága vagy nem megfelelő a készülék mellé kapott szolgáltatás?
Nekem megéri, és még sok százezer embernek is errefele évek óta megfelelt. Neked nem.
Majd csak túléljük valahogy, ha nem értünk egyet -
zdanee
őstag
Elvileg a Mi-2 korlátozott darabszámú, havi 20000 db-ot dobnak piacra, a Xiaomi weboldalán lehet megvenni, általában percek alatt elfogy. Egy felhasználó csak 1 db-ot vehet tőlük és nem állnak szóba más cégekkel, akik esetleg többet vásárolnának (én ugyanis próbáltam). Akiknek sikerül szerezni, jó részük egyből meghirdeti drágábban, és vannak "bér-sorbanállók", akiket egy-egy cég fizet, hogy megvegyék a telefont és azt utána a cég továbbértékesíti. Ha nem a Xiaomi weboldalán vetted meg (amit nem tehetsz meg egykönnyen, hacsak nem vagy kínai), akkor egy ilyen cégtől vetted a telefont, és valószínűleg kifizetted rá a cég hasznát és a bér-sorbanállót is. A 71 meg a 91eFt szintén baromi jól hangzik, de még ilyenkor is van szállítás és a határon bizony ki kell fizetned az ÁFÁt és a vámot, tehát alapból szorozd 1.3-al és adj hozzá tetszőleges szállítási költséget. Ez persze még mindig szenzációs ár , de már itt vannak a fórumban a fanyalgók, akik 10-20%-os áremelkedésben reménykednek, noss, őket ki kell ábrándítsam: mire egy cég ide behozza a mobilt, 92-eFt (120eFt a 32GB-sre) az önköltsége, se haszon, se szervizháttér, se a dolgozók bére, iroda stb nincs benne. Ha ezt itthon akarja valaki forgalmazni, 120 alatt ne is álmodj róla.
-
tzsolesz
nagyúr
Köszi a tesztet. Jelenleg számomra eddig az év legjobb telefonja. Ennyi. Minden tekintetben az álmom ez a cucc. Meg akarom szerezni érzésem van ha rá nézek. A felhasználói felület mindent aláz.
-
tutis
őstag
A probléma már ott kezdődik hogy hiába mész be a t-mobilba, ezt a készüléket nem fogod megkapni, így a többi indok is okafogyott. De tegyük fel, árulják. Bemész, megfogdosod, tetszik, megrendeled kintről a t-mobil árához képest féláron. (ne az előfizus opciókat nézd) Vagy t-mobilos áron kintről rendelsz akár kettőt is. Egyik elromlik, előveszed a másikat. De nyugodtan lehet itthon venni mobilt, csak nem értem a fanyalgást hogy miért is nem kapható itthon ez a készülék.
-
zeg
őstag
Bemegyek a legközelebbi T-be, megfogdosom, és ha tetszik megveszem, akár több készüléket is kibontathatok, ha úgy tartja kedvem. Ott, azonnal elvihetem. Bedöglik, ugyanoda visszaviszem, azonnal cserekészüléket adnak(nekem pl galaxy s advance jutott, nem gagyi párezres candybar). Leejtem/beázik/ellopják, ott a biztosítás, kapok új készüléket pár ezresért, mivel a sajátomat nem javítják hanem cserélik. Ha el akarom adni, errefele a T-vel együtt van a használt mobil eladás-vételes részleg. A T nem a szívem csücske, mégis én ezért választottam a szolgáltatósdi lehetőséget. Maximálisan megértem és egyetértek a tesztelő plecsnijével.
-
Retekegér
MODERÁTOR
Bizony-bizony, megállná a helyét a jelenlegi felhozatalban. Egyedül a zongoralakk hátlap nem jön be...
-
tutis
őstag
Minidieal.net, tmallbox.com, dhl 2-5 napon belül kiviszi, vámot meg lehet úszni kis értékű dolognak jelölve a csomagot, Rengetegen gariztattak már a boltokon keresztül sikeresen, itthon meg nem fogod soha megkapni 10-20%-al drágábban, ha itthon kapható lenne, 150 ezer alatt nemigen lenne az induló ára..Köszönöm, de én inkább kintről rendelgetek meg rizikózgatok, mint itthon akár dupla árat fizessek ki. Lehet sírni meg ríni hogy miért nem kapható itthon, csak mivel magyarország kis piac (nullával egyenlő kínai szemmel nézve), így vagy az van hogy nézegeted képeken a telefont, vagy kezedbe veszed a sorsod és megrendeled..
Vagy elmész magyar szolgáltatóhoz és választasz LG-t, Samsungot, Sony-t, Motorolát, HTC-t, kb fel is soroltam az itthoni kínálatot..Én már ezeket kicsit unom, főleg az árképzésüket.. Inkább veszek két kinti mobilt, mint 1 itthonit, árban ugyanott vagyok.. -
Gabó75
senior tag
válasz
mascarpone #37 üzenetére
http://www.ibuygou.com/
Korrektek, gyorsak. 2-3 nap alatt ideér a termék. -
mascarpone
csendes tag
Valaki tudna nekem mondani egy boltot (privibe is jöhet), ahol ezt a csodát megvehetem és megbízható is az eladó?
-
ak76
senior tag
Mutasd azt a site-ot,ahonnan 2-3 napon belül ideér,annyiért mint a tesztben,nem mellesleg olyan helyről ahol a garanciális feltételek is korrekt módon érvényesíthetőek.
Az "tetszett" plecsni indokolt,ha itthon is árulnák,akár 10-20%-al drágábban,még akkor is megkaphatná az ajánlott értékelést.
De úgy,hogy neked kell beszerezni,hogy a gari vagy működik vagy nem,(a pandawillről már szívtam be egy olcsóbb készülék garanciáztatását,könyöröghetsz a helpdesknek angolul,aki vagy megérti,vagy nem,aztán vagy cserélnek,vagy kapsz valami olyat amit nem is kértél)a support kérdéses(ok,a xiaominál nem az),kockázatos vállalkozás.
Jó teszt,jó készülék,ha kapható lenne itthon simán beneveznék rá. -
rekid
addikt
Ilyen áron bőven besza-behu kategória..
Azért elég érdekes, hogy kb. ez az egyetlen rom amihez heti frissítés van. -
MuzikJunkie
aktív tag
Szerelmes lettem!!! Fáj a szívem, hogy nem forgalmazzák...
-
sztanozs
veterán
Szuper telefon, a cikk is jó lett. Egy apróság, ami a szemem szúrta:
A hardver ereje a szintetikus teszteken is látszik, a fenti táblázat eredményei alapján a MI-2 borítása alatt dolgozó vas rendesen odaver a Tegra 3 és Exynos 4412 Quad lapkákat. -
N4ri87
senior tag
Na ezért oda adnám az i5-öt.
-
8zabi
őstag
szerelmes lettem
lehet ő lesz a következő?
-
Wajk
addikt
"az összes custom MIUI rom sebességben elmarad a lite romoktól."
mivel a MIUI nem igazán lájt, tömve van fícsörökkel és extra appokkal, szóval nem igazán összehasonlítható.
"jó látni, hogy ezen telefon esetében a rendszert szépen optimalizálták"
mégis csak egy referencia készülékről beszélünk...
-
daninet
veterán
? ott van egy kép róla a tesztben, ahol megjelenik az a zöld bogyó alul (azzal ki lehet takarítani egy klikkel az összeset)
vissza kell raknom a MIUI-t, viszont az igazság, hogy az összes custom MIUI rom sebességben elmarad a lite romoktól.
jó látni, hogy ezen telefon esetében a rendszert szépen optimalizálták -
Wajk
addikt
az értékelés engem is meglepett, mert elég pozitív a cikk, de aztán olvastam az indoklást és elfogadtam, bár aki nem szereti a tepsifonokat mint én annak nem hogy Ajánlott, hanem nincs is sok választása
dokee78: hallani, hogy a Xiaomi terjeszkedik, Amerikáról már van hír, de ott is a dátum 2014, szóval... az EU nem most lesz. de talán érthető, Amerika "kissé" nagyob piac.
-
dokee78
félisten
dokee78 kifogta a tóból az aranyhalat.
Aranyhal: -Dobj vissza és teljesítem 3 kívánságod.
dokee78: -Elég ha egyet teljesítesz.
Aranyhal: -Mi legyen az?
dokee78: -Legyen a T-mobilenál októberben jó áron.
Aranyhal: -Hülye vagy? Inkább egyél meg. -
tutis
őstag
Vicces ez a plecsniosztás meg az indoklása is. "Magyarországon hivatalosan nem kapható a telefon, így a beszerzés és az esetleges garanciális ügyletek is nehézkesek lehetnek. "
Annyira nehézkes a beszerzése, hogy otthon, a fotelből kattingatva akár 2-3 napon belül is a kezembe lehet egy ilyen készülék. A garanciát se a magyarok találták ki. Jópár megbízható külföldi webshop van, akik garanciális ügyekben is teljes körűen eljárnak. Ráadásul a magyar szervizhálózatokat ismerve, még időben sem tart tovább kipostázni a mobilt és visszakapni, mint elvinni vagy postázni egy magyarországi szervizbe, ahol hetekig ülnek a mobilon. Persze a fele ilyen tudású, de kb ilyen árkategóriájú készülékek meg megkapják az ajánlott vagy a különösen ajánlott plecsnit. -
M3oH
addikt
Ezt barmikor elfogadnam, jo meret, eros hardver, szep kulso.
-
Cathulhu
addikt
a task switcher még mindig olyan rusnya a miuiban?
-
dokee78
félisten
-
Tudtommal a Sharp nem rendelkezik IPS gyártósorral, hanem saját fejlesztésű ASV panelt gyártanak, ami egy vertical alignment (VA) altípus.
Nem mintha ezzel gond volna, "just for the records".
-
bigrock
addikt
Hogy lehet hozzájutni egy ilyen készülékhez? Úgy értem, megvásárolni...
-
Wajk
addikt
válasz
tom956ster #8 üzenetére
nekem is a méret és HW kombó miatt BestBuy, amúgy itt egy elég részletes kamera teszt, de szerintem az itteni képek alapján sincsen szégyenkezni valója, a videó része megint csak figyelemre méltó....
-
Casti98
tag
Tisztelet,jo telefon lehet!
-
Borosz
őstag
"16 GB kapacitású háttértárral szerelt 71 ezer modellért forintnak"
És hasonlók...
Srácok, a fogalmazáson javítani kellene. -
petipetya
nagyúr
Mennyi a szabadon felhasználható belső tárhely a progik és a média részére? Ez utóbbihoz légyszi írjátok oda, hogy a 16/32GB-os modellel rendelkeztek-e.
-
tom956ster
aktív tag
Nekem ez nagyon kéne...
Egyszerűen mint egy falat kenyér - király méret, megfelelő képátló, olyan izom hardwer ami azért még legalább 2-3 évig elhajt minden portolt cuccot. A kamera nem akkora gáz, (dslr mellett nem fotózok telefonnal), az árcédula baráti!
Petíciót a hazai forgalmazásért! -
rankesz
veterán
Sajnálatos, hogy tesztvideó nem került fel semmilyen formában, azt a 90 FPS-t megnéztem volna...
-
dokee78
félisten
Azért szintetikus tesztekben aláz rendesen.
Le a kalappal és ezt nem is drágán teszi,mármint az alázást. -
mumk1
addikt
Nincs mit!
-
dokee78
félisten
Szép darab.
Tetszik a fekete elő és fehér oldal és hátlap összeállítás. --->Ezen a képen jól látszik. -
Wajk
addikt
köszi a tesztet
és mumk1-nek a készüléket.A hátlaphoz annyit, hogy már most annyi hátlap kapható, hogy győzzetek közte válogatni, személyes kedvencem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi újdonsága, napjaink legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Kár, hogy Magyarországon hivatalosan nem lehet beszerezni.
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Milyen légkondit a lakásba?
- SSD kibeszélő
- One mobilszolgáltatások
- Nők, nőügyek (18+)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest