Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
mclane_
aktív tag
válasz
captainnemo
üzenetére
Tasker?MNálad jól működik? V15nél próbálgattam utoljára, gondoltam milyen jó lenne 10 percenként bekapcsolni a mobilnetet meg a szinkronizációt kicsit kímélve az akksit. De sajna a Tasker nem tudta se be se ki kapcsolni a mobilnetet. Elég sokat leveleztem a fejlesztőkkel, nem lett megoldás rá.
-
Dominó85
addikt
válasz
captainnemo
üzenetére
Így érthető.

-
Dominó85
addikt
válasz
captainnemo
üzenetére
Elhiszem, hogy kényelmes beállítani, hogy melyik számot melyik SIM hívja meg. De azt sohasem fogom megérteni, hogy mitől olyan nagy fáradtság egy fizikálisan korrekt embernek még egy tapintást csinálni a kijelzőn. Cudar egy lusta és kényelmes világot élünk.

-
captainnemo
senior tag
válasz
captainnemo
üzenetére
A program amiről írtam csak majdnem tökéletesen oldja meg a problémát, ugyanis sajnos mivel a xiami fejlesztői nem tették bele a romba azt, hogy lehessen választani a hívásnál a "sim kiválasztási viselkedést". Ugyanis ha repülő módba teszem, meg vissza, akkor visszaállítja az alapértelmezett a romban használt "always ask" állapotot a hívásra kezdeményezésre vonatkoztatva, és a programmal újra ki kell választanom a megfelelő módot.
-
s4tch
veterán
válasz
captainnemo
üzenetére

Meg tudnád esetleg osztani a végeredményt? Azt sikerült kideríteni, milyen módosítás szükséges a rendes SIM-kezeléshez?
-
s4tch
veterán
válasz
captainnemo
üzenetére
Esetleg írj a fejlesztőnek, aki a régi ROM-ba beletette ezt a fícsört. Nem kizárt, hogy egy egyszerű módosításról van szó.
-
s4tch
veterán
válasz
captainnemo
üzenetére
-
Dominó85
addikt
válasz
captainnemo
üzenetére
SIM hozzárendelése SZÁM-hoz? Ha 600 szám van a telefonodban az xopacs, de csak egyszer kell megcsinálni.
Amúgy nem tudom hova jut ez a világ... egy kibacott tapizással több és már is sir mindenki, 240gr-os a telefon és már lehúzza az ember zsebét??? Jó ég, baszki... Egy qrva tej 1,5 literes és még se panaszkodik senki, hogy nehéz... Egy átlag pénztárca meg kb 2-400gr. Mindegy...

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Mi 10T Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest