- Magisk
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ex-8x tulajként, nagyon szerettem a készülékem, elégedett voltam vele.
a kamerák jó átlag képeket csináltak, nem különösen rosszabbat vagy jobbat mint a hasonló kategóriás telefonok.
a pfd: preview for developers - ennek a programnak a segítségével a hivatalos kiadás előtt fel lehetett tenni a legfrissebb windows frissítéseket -
-
8.1 utáni kis frissítés javított valamit az akkuidőn a 8x-en?
-
-
-
-
-
válasz
dr.zsírvágó #2896 üzenetére
a telekomnál "csak" 124K, és elvileg van lime is.
-
-
-
-
most, hogy megnézte gépen is, nagyítva is a képeket, hát azt kell, hogy mondjam, többet vártam, nagyon reklámozta a htc, kicsit csalódás.
de mi a helyzet az előlapi kamerával egyébként?
újra átfutottam a cikket, de még csak említés sincs róla, pedig nagylátószögűkutyafule...pár kép azért elfért volna a tesztben, illetve egy véleményezés is. -
szerintem olyan fényesre kellene nyalni a felhasználók hátsóját, mint egy sárga lumia 820, elvégre ők fizetnek a telefonért, nem a fejlesztők..
eleve erősebb wp8-as piactérrel kellett volna nyitni, volt rá elég idejük azt hiszem.versenyt kellene teremteni, de se a telefonárak, se az alkalmazásárak (eddig) nem efelé tendálnak.
-
"Ez addig biztosan így lesz, amíg nem bővül a rendszer felhasználóköre, mert a jelenlegi felhasználóbázis nem elég nagy ahhoz hogy reklámokból érdemi pénz folyjon be. Szerintem ezért kell többet fizetni az alkalmazásokért, mint máshol."
na, pedig szerintem ennek éppen hogy fordítva kellene lennie...nyilván ne adják olcsóbban az appokat mint más OS appboltjaiban, de drágábban se, botrány volt wp7-en is a 2-3x-os ár, ez volt a legnagyobb gátja az elterjedésének.
(#211) blade zte: hagyj már lógva minket, kérlek.
-
A kijelző feletti szabad rész miatt talán érthető a hőbörgés, na de a kijelző alatti miatt nem értem..szerintem ennyi kell a kényelmes és biztonságos egykezes kezeléshez.
(hogy az ember meg tudja támasztani a tenyerében a telefont, ne akarjon kibukni, és még elérje a kijelző alját-széleit)Mellesleg a tesztelő is kiemelte az ideális méreteket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magisk
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Synology NAS
- Láncfűrész topik
- BestBuy topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Trance club
- További aktív témák...
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest