Új hozzászólás Aktív témák
-
lezuvius
őstag
válasz
sszemtelen #2049 üzenetére
Bekapcsolod a kepernyozarat es nemtudja hasznalni a telefont
a film nézés meg mondjuk hazafelé a vonaton pont nem tudom magamnal tartani a tv-met -
lezuvius
őstag
válasz
sszemtelen #2041 üzenetére
A jelszvakat nem tudam,a divx-re meg azt mondták hogy van olyan amit lejatszik de semmit nemtudom elindítani rajta es meg ezeken kívül is van par olyan dolog ami nagyon alap dolog de mégsincs es egy idő utan nagyon zavaroak,pedig kar mert egyébként nagyon jo telefon a kijelzője nagyon jo,ott a beats chip is ami ütős de nekem hiányoznak azok a dolgok
-
lezuvius
őstag
Sziasztok sajnos lett egy-két összezörrenésem a 8x-el,így arra jutottunk inkább külön folytatnánk.Én győzködtem de csak nem akarta megtenni amire kértem (divx filmek lejátszása,jelszavak megjegyzése... ) ezért eladó sorba került,ha valakit érdekel ITT megtekintheti.(Hivatalos Htc garis)
-
lezuvius
őstag
válasz
sszemtelen #1957 üzenetére
Ahha hat nem sok,rádió az biza nalam nincs,számlálót sem találom,üzemidő majd kiderül ami feltunt az,hogy a Music Player sokkal porgosebb lett
-
lezuvius
őstag
Valami észrevehető újítás a frissítéssel lett?
-
lezuvius
őstag
válasz
birkassy #1864 üzenetére
Szia
elegge nagy IOS parti vagyok,de a droidot is eléggé megkedveltem,és most mar egy ideje ezt a készüléket használom es az a véleményem,hogy bar a WP8-nak vannak hibái elegge sok de a zártsága miatt olyan gyors es stabil ami közel áll az IOS-hez,de annál megis nyiltabb,szoval ha egy olyan készüléket akarsz aminel most meg kapsz jobbat,de rövidesen a frissiteseknek köszönhetően a legtöbb hiba megfog szunni es akkor már talán a legjobb redszer/telo lesz foleg ha jönnek majd az olyan Játékok amiket az MS ígért -
lezuvius
őstag
Sziasztok
Azt hogy tudnám megnezni,hogy fuggetlen-e a készülékem?A tegyel bele masik Simet az ugrik mivel csak T-s kártyám van -
lezuvius
őstag
Az miért van,hogy egyes Avi videókat lejátszik,míg egy csomóra azt Írja ki hogy nem támogatott?
-
lezuvius
őstag
OTG kábelen keresztul felismeri a pendriveot?
-
lezuvius
őstag
Telenortol vett,de a garipapir az sima htc-s igy hova kell vinni gariztatni ha valami gond lenne vele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Hálózati / IP kamera
- Magisk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest