- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Prémium funkciókat kapott a Sony új WF-C710N fülhallgatója
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
btudos
nagyúr
A legnagyobb hibát ott követték el, hogy nem volt elérhető az SDK a Win8 hivatalos rajtja előtt (holott maga a Win8 azért a fejlesztők többségének elérhető volt), akkor sokkal több alkalmazás lehetne most a Store-ban, versenyképesebb lehetne nyitáskor a platform. Persze egyértelmű hogy gyorsan fog nőni az alkalmazáskínálat, de valahogy megmarad az emberben, hogy ezzel is töketlenkedtek a Microsoft-nál.
Azon túl hogy én tökéletesen elégedett vagyok a készülékkel, nem érzem azt, hogy a MS, vagy a gyártók akarnák a felhasználókat és küzdenének értünk, a pénzünkért. Ez az ami nagyon zavar engem manapság. Ott a sok agymosott aki iPhone-t vagy Galaxy S3-at vesz, mert a csapból is az folyik. De pont őket kéne megfogni. Jellemzően nem értenek a telefonokhoz, csak veszik ami menő. Ha eléjük tennénk a WP8-at, hogy tessék, van fél órád hogy nézegesd, szerintem 70 %-uk úgy tenné le fél óra után a rendszert hogy ez nagyon bejön nekik, és onnantól kezdve máris egy alternatív lehetőséget ültettek el a fejükben. (Ezt az elméletemet egyébként a mai tapasztalataim alapján raktam össze. Mindenkinek tetszik hogy más mint az iPhone, meg színes, meg hogy ugyanolyan színű a csempe mint a telefon és ez mekkorajó... Én csak mosolyogtam és bólogattam
)
-
Blyan
félisten
Ebben van igazság. Sajnos a gyártók sem partnerek ebben. Anno a MS totál veszteségesen adta a Xboxot 360-at, kb az 5. évre térült és lett nyereséges a dolog.
Sajnos ezt a tendeciát nem követik a telefon piacon. Persze értem, nincs 5 éve egy cégnek sem az életben maradásra. -
btudos
nagyúr
Ez egy ördögi kör sajnos, vagy a felhasználók békélnek meg, vagy a fejlesztők csökkentenek árat, utóbbinak ahogy Blyan is írta, van már nyomokban jele, kérdés hogy ez általánosan így marad-e WP8-on, vagy továbbra is vehetjük magasabb áron az alkalmazásokat. Én szeretném ha nem az utóbbi forgatókönyv valósulna meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- Nintendo Switch 2
- Apple MacBook
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mercedes topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest