- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Lall
veterán
Pár játék, pl. GTA, de nem is ez a lényeg, hanem, hogy nem tudjuk mit hoz a jövő (8.1). Minden a 8X mellett szól, gyorsabb proci, gyorsabb működés, nagyobb felbontású, jobb kijelző, jobb kamera, ledvillanó és amiben messze kiemelkedő a 8X az egész WP-s mezőnyben, az a hang. Mindezektől függetlenül neked kell mérlegelned, mert az 520 is egy teljesen jól használható készülék akár a minden napokban is, de egyszerűen nem egy kategória a 8X-el, ahogy az áruk sem az.
-
Lall
veterán
Nem egy kategória a két telefon. Az 520 a maga kategóriájában szintén bestbuy, de egyre több hátránya van az 512RAM-nak. Ahogy írták, a megnyitott weboldalakat újratölti, ami mobil adatkapcsolat esetén nem túl előnyös, pár app nem indul, lasabban működik a rendszer is és ki tudja milyen korlátozások várhatóak a hamarosan megjelenő 8.1-el. Szóval ha van lehetőséged szerintem 8X. De a pénz a Te zsebedben, a döntés a Tekezedben.
-
Lall
veterán
Nem tudok vitába szállni, előfordulhat ilyen eset is. De azt hiszem a topikon belül írták, hogy előfordult olyan eset, hogy karc volt a kijelzőjén a 8X-nek és a gyártó megtagadta a garanciát, mondván fizikai sérülés érte, pedig tök más hibával vitték be. Ezért írtam, hogy a gyártói garancia sem mindig fenékig tejfel, sőt...
-
Lall
veterán
válasz
Partyface007 #3382 üzenetére
Haverommal ilyen színűt vetettem. Eszméletlen jól néz ki. Ha nem lenne 920-am ilyenem lenne.
-
Lall
veterán
hegyitahó hülyeséget beszél.
Pl. [link] 24 hó gari, magyar menü. Mielőtt megrendelsz, megveszel valamit természetesen illik utána érdeklődni, milyen jellegű a garancia, van -e magyar nyelvű menü, stb... Internetes vásárlás esetén amúgy is van 8 napod, hogy "meggondold" magad.
-
Lall
veterán
Ha pontról pontra leírod szívesen segítünk hidd el. A csoportos sms valószínű ugyan azért nem megy amiért az mms. Melyik szolgáltatónál vagy? Jók az MMS APN beállításaid? Be van kapcsolva a mobil adatátvitel?
A pop3 beállításaid hibáját pedig valószínű a szolgáltatónál kell keresni. Nekem is van céges pop3 fiók beállítva és tökéletesen működik. Tudom, ez téged nem nyugtat meg.
-
Lall
veterán
Jó telefon meg minden, de ennyiért inkább veszek 7db ZTE Blade-et és így még dédinek is lesz a családban telefonja. Azt mondják, azon még a WP8-as appok is lagmentesen futnak.
jagelo: Nem 2mp?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest