- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tejföl
tag
válasz
sszemtelen #2736 üzenetére
Skullcandy-vel használom, patent!
-
Tejföl
tag
-
Tejföl
tag
És ezt ti hol néztétek meg?
-
Tejföl
tag
A garanciális kérdésen ne is agyalj, azt mondták így van, akkor így van. Sok helyen plusz 5 ezerért megkapod az EU garanciát is, de szerintem olyan mind1. A magyar nyelvre meg annyit tudok mondani, hogy maga a telefon annyira egszerű mint a bot. Ha nem lenne benne magyar nyelv akkor is vígan eltájokozódsz benne. Arról nem is beszélve, hogy a programok zöme úgyis angol nyelvű.
-
Tejföl
tag
válasz
Tomeeka28 #2595 üzenetére
Persze megmaradt Sim vissza cserélése után is, sőt. Igazából már amikor a telenorost raktam bele már akkor azokat az adatokat mutatta ami erre a kártyára vonatkozik, ami picit érdekes, mert ezek szerint a telefon számolta magának eddig is, vagyis valahol ott volt az a DataSense. Tehát ezeket írta: Mobilnet 77mb, WIFI 1,76gb. Sim visszacsere után ugyan ezeket az értékeket mutatta.
-
Tejföl
tag
Átraktam öcsém telenoros kártyáját a telefonomba, erre már bekapcsolás után egy pillanattal már ott is volt a data sense
Érdekes
-
Tejföl
tag
Másnál is előfordult már hogy a Skype abszolút nem jelzett semmit?
-
Tejföl
tag
Sziasztok, új x8 tulaj vagyok, abban szeretnék segítséget kérni, hogy a kamera esetében a vakuval lehet-e valamit kezdeni? 1-ik hogy fukoszálásnál nincs vaku, másik meg hogy ha vakuzik akkor csak villog kegyetlenül nem pedig egy nagyot villan. Aztán van amikor a kép közepén vagy alján, tetején, mikor hol van egy fekete csík mintha ode nem is vakuzott volna. Valami ötlet ezekre? Mert hogy így este, sötétben abszolút használhatatlan.
Köszönöm
-
Tejföl
tag
Ezeket a tesztre kölcsönadott telókat nem lehet olcsóbban megvenni ?
Vagy amit a speedshop kirak hogy nyomkodhassuk?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Star Trek
- VR topik
- DUNE médialejátszók topicja
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Google Chromecast topic
- Fotók, videók mobillal
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest