- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szajo
őstag
Ez tény és való, de magamban arra a dologra jutottam, hogy mivel a WP új nekem és a komolyabb telefonok terén jobb lenne még várni, ezért inkább választom az olcsó, de árához képest igen jó 520-at ami kiszolgálja igényeim nagy részét (kivéve a kamerát, de az sem eget verően rossz..) és később talán fél- max 1 év múlva veszek egy komolyabb telefont mivel nyáron újra dolgozom is így lesz rá több keret.
Azért az 520 al is lehet Facebookozni,netezni,netán jó fényviszonyokban fotózni.
Ja és a képernyője sem túl kicsi, 4" az S2-m 4.3" ugyanilyen felbontással. Szóval szokatlan sem lesz
-
Szajo
őstag
Épp ezért mert az S2-t max 60 de inkább 50ért tudom eladni, és lehet jobb lenne most egy 520 venni és maradna pénz, így költenék másra is akkor. És akkor később talán fél-egy év múlva pedig beújítanék egy jobb WP-re. Esetleg még annyiból lenne ez jó, hogy a WP-ben új vagyok így legalább olcsón kipróbálom, és akkor ha csalódom (bár remélem nem) akkor nem buktam sokat.
-
hegyitaho
tag
gratulálok. igazán elmesélhetted volna mitől hülyeség, persze azon kívül ha nagyon ragaszkodik valami oknál fogva ehhez a telóhoz és magyarban
ráadásul te vagy tipikusan az az ember aki bedől az 1+1 évnek.
ha komoly baj történik (leejted, széttörik) úgyse javítják, egyéb hibákat meg pont olyan jól javítanak, egyes esetekben teljesen cserélik gsm-nél.
elállni mondjuk lehet nem tudsz egy gsm-es vásárlásnál
mi pluszt ad a gyártói garancia? magyarországon htc-re adnak bárhol is? -
Szajo
őstag
Ez igaz, viszont csak vegyük a 8X esetét, eddig kb 2 max 3 bolt van ahol kapható és kicsit is nevesebb GSM bolt, valamint a bolt ki is mondja, hogy 1+1 vagy 1+2 év ami 1év teljes és 1 vagy 2 év szoftveres... azaz ha tönkremegy valami a telefonomban 1.5 év múlva, akkor dugjam fel és cseréltessek képernyőt több tíz ezerért, amit ráadásul a HTC 8X esetében nehéz is megtenni (elvileg nehéz képernyőt cserélni benne sokan be sem vállalják...)
Már lassan komolyan ott tartok, hogy veszek egy 520 vagy 525 öt (520 most 29ezer a Tré Mobileba) és az is két mag, 512 MB türhető csak a kamerával nem vagyok békülve főleg, hogy nincs LEDes villanó...
Ha már itt tartunk, kamerázáson kívül, S2höz viszonyítva milyen az 520 (v 525) lumia? Netezéskor van olyan gyors? Facebook,viber háttérben normálisan megy rajta nem húz be semmit? Hamar merül? Már komolyan olyan zavarba vagyok ez a WP vonal ha nincs pénzed most nagyon kihalt, ha garanciával szeretnél... Mindenképp WP-re szeretnék jönni a Stabilitás miatt, mert meguntam az Androidnál azt, hogy mindig rakjam újra a droidot mert egyszer a hívást nem jelzi, meg kifagy , meg kicsöng de csak a háttér látszik, meg hasonló finomságok... -
negyven2
nagyúr
Amúgy ennél az üzletnél a 24 hónap garancia ahogy nézem az egy év teljes körű és egy év szoftver garancia (ez utóbbi gondolom hardver hibára nem vonatkozik, így elvileg elég lenne olyan is ahol csak egy év teljes körű garanciát vállalnak).
Mivel én is épp ilyen készükére cserélném le a lassan 3 éves Omnia7-emet (amit igazából nem nagyon szeretnék, de muszáj, mert kezd teljesen megdögleni szegény), és ahogy én is néztem lényegében sufni GSM-eken kívül nem nagyon lehet kapni sajnos. Alapból lime színűt szeretnék, de én eddig csak ezt találtam. Ez mennyire ismert bolt? Bár jó nekem a fekete is.
Engem nem zavarna a magyar menü hiánya. Viszont érdekelne az, hogy ahogyan, nézem kapható az LTE képes C625e változat is. Ezt érdemesebb megvenni a normál EU-s helyet vagy maradjak inkább a normáé verziónál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ford topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpársportok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest