- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ramses07
Modder
válasz
seniman #5364 üzenetére
Majd igyekszem folytatni az irományt.
Addig pár képet kirakok, bár nem lett nagy szám...ez amolyan kicsi modocska, nem egy live mod repeat. De ilyen is kell. Bár nem lett rossz, de nem hozta számomra azt az érzést amire vártam ha egyszer kész lesz.
Nekem kicsit túl sok lett benne a szürke. Ha nyugodtabban tudtam volna készítgetni, talán jobban meg tudtam volna választani a színeket, nem lenne ilyen egyhangú... -
jones965
Modder
válasz
seniman #5340 üzenetére
Azt nem értem, hogy amiket kiszedett belőle vélelmezhetően az a személy, aki megvette tőlem, mit csinál az ebbe a gépbe alakított elemekkel. Külön external pci-e tartó riser kábellel, valamint az előző hsz-ben is látható kiegészítőkkel.
Önmagában azok az elemek is több mint 10K-t értek. Egyrészt bántott, hogy ott áll üresen ez a szebb napokat megélt ház, másrészt mivel én is ajándékba kaptam így nem akartam nyerészkedni vele, ezért is adtam oda ilyen olcsón. Amennyiben a "belső" körből jelentkezett volna valaki, az ingyen vihette volna. Fent volt pedig pár hónapig a bazáromban. -
zolee5016
őstag
válasz
seniman #5286 üzenetére
Hahahah így van..Már az első v10-esnél bevillant a ötlet...a második beszerzése tartott sokáig...
.Mit hűt mit hűt.....A halántékomat
Csak a szimmetria végett van az ott.......annyit elárulok a hdd-k helye adja majd ki igazán a formát.De a menetes szálak,ill a lamellák felhelyezése a jövő szombati meló...A kompakt sem jó..nem ér el a pumpa a helyére így .kell egy sima radi ez helyett....a kompakt megy a h500p-be.... -
jones965
Modder
-
spanglee001
addikt
válasz
seniman #5086 üzenetére
elektromos cigi tekerés alatti levegőbeömlő szűkítő szett, gondolom sokat nem segített
a lényege hogy 1 sima csövet szűkíteni kell. És nem lehet oldódó hőre lágyuló/mérgező anyag és kb 200 fokot ciklikusan el kell viselnie. álltalában teflon csővel szoktuk megoldani, de ez egy klón klónjának a klónja
így a 3mm cső helyett kb 2,6-2,8mm a cső belső átmérője és ebbe már nem találni megfelelő méretű teflon csövet
-
jones965
Modder
válasz
seniman #4967 üzenetére
Igen, a Caseking standján láttam először azt a házat, viszont vagy a fólia minősége nem volt tökéletes, vagy a ledek fényereje, de nem volt meg a tökéletes mélységhatás számomra. Én ablaküveg fóliásoktól szereztem be, ami gyakorlatilag ha a tükrös felét nézem, beillene annak is. A hétvégére szeretném a szerkezeti elemeket befejezni, aztán jöhet a babra munka.
A ledek vezérlését az alaplapról akarom megoldani, hogy szinkronban legyen az egész gép. A csövek világítását pedig a ház fogja vezérelni.Drizzt01:szerintem időtöltés, aztán majd meglátod hogy hasznos vagy sem.
-
jones965
Modder
válasz
seniman #4889 üzenetére
Ez speciel 3-way sli pcb-s bridge-re épül. Az előző az fexibilis volt, lévén ott kisebb a távolság a slotok között.
Ezek ha minden igaz R5E Edition 10-be kerülnek.sephi: mint írtam normál sli híd, ráadásul a HB hídnak csak a Pascal-nál van jelentősége, itt csak szimplaként viselkedne.
-
jones965
Modder
válasz
seniman #4858 üzenetére
Köszi, igen. Az eredeti plexit elvágtam a modban alkalmazott mintára, majd átfedéssel vágtam hozzá másik plexit, amit távtartó gyűrűkkel rögzítettem az eredetihez. Így a fény megtörik az éleken, viszont mivel síkban vannak egymással, valamennyi átszűrődik a mellette lévőre.
-
jones965
Modder
válasz
seniman #4834 üzenetére
A Mátrix-ok kikerültek belőle, mint ahogy a R5E alaplap is. Ellőbbikre sajnáltam annyi pénzt kiadni, hogy vizesblokkok kerüljenek rá. Az elképzelésem a hybrid hűtésre nem jött össze, ahhoz nagyon szét kellett volna szedni az eredeti hűtőrendszert, ami miatt abban a formában nem lett volna később működőképes. Így a látvány mellett a számomra bőven kielégítő teljesítményt céloztam meg 2 db Titan társaságában egy 4690K procival. Így a 480-as radiátor kicentizve, de éppen elég lesz.
Készülök egy újabb projekttel, ahhoz várom most az új alaplapot, és abba fognak bekerülni a 980Ti kártyák.Hétköznapra brutálisan sok a teljesítményük.
-
flymi
addikt
válasz
seniman #4740 üzenetére
Hmm... Úgy rémlik anno meg azt mondták, vegyem nyugodtan az 1-2k verziót, mert semmivel nem rosszabb (vagy kevésbé), mint egy márkás 15 rongyért.
Egyébként e-bayen kerestem, de vagy nem kapni olyan normális darabot, vagy csak béna vagyok megtalálni...
De rákérdezek a topicjában. Idehaza mi a bánatért ennyire szűkös a kínálat ezekből?
Aliról nem rendelek, nem is néztem. -
jones965
Modder
-
jones965
Modder
válasz
seniman #4585 üzenetére
Megnéztem egy videót magáról a házról, elméletileg tudja az RGB vezérlést egy saját szoftver segítségével.
Az eredeti megkeresésre a válasz, ezt csak próbapadon lehet kitesztelni, ha nincs meg hozzá minden tartozék. Ott kilehet mérni, melyik csatlakozón milyen feszültséget ad ki, hiszen az RGB vezérlés is 3 ponton történő feszültség változásból áll össze. Viszont ehhez kellene maga a mőködtető alkalmazás, amivel szabályozni, és ebből eredően mérni tudod az értékeket. -
-
flymi
addikt
válasz
seniman #4054 üzenetére
Én nagyon szívesen barkácsolnék, de nincsenek megfelelő szerszámaim.
Csináltatni meg...
Már volt róla szó, egy kedves fórumtárs készített volna egyet nekem fából, de a tervek óta sajnos annyit változott a helyzet, hogy már egyáltalán nincs rá keret...Ez van.
Lényeg a lényeg, hogy a 478 köré azért készül egy kisebb házikó. Ahhoz elég lesz egy csavarbehajtó, némi ragasztó és egy kalapács is.
Bár lehet inkább akkor ez a házi barkács, gányolás topicba való lenne.
-
-
jones965
Modder
válasz
seniman #3784 üzenetére
Vicces, de mindkettő autó az udvaron parkol. Nekik már nem jutott hely.
Sokan mondták már az ismerősök közül, hogy segítenek helyet csinálni a kocsiknak.
orichalchos:: az biztos, hogy közel annyi konfiguráció van használaton kívül, mint használva, ( pl: dobozában pihen egy asus maximus VI extrem, és egy asus rampage VII formula.) pedig mind a 4 gyerkőcnek van sajátja, illetve ugyebár a szülőknek is.
-
jones965
Modder
válasz
seniman #3770 üzenetére
Ezt tervezem hozzá, egy egyedi koncepció alapján.
-
-
jones965
Modder
válasz
seniman #3657 üzenetére
A Plexi/műanyag festése sem különbözik igazán más felületek festésétől. Itt is elő kell készíteni, majd ezután lehet festeni. Minimális polírozás jót tesz a tapadás érdekében.
A lyukat természeten az általad említett módon betudod ragasztani. Ehhez célszerű az egyik oldalra öntapadó fóliát felragasztani, majd vízszintes helyzetbe dönteni a kívánt felületet, és így kiönteni a kívánt lyukat. Amennyiben ez a rész festve lesz, akkor célszerű egy kicsit többet önteni bele, lévén zsugorodik is minimálisan, másrészt így hozzá tudod csiszolni az eredeti felülethez. -
ViZion
félisten
válasz
seniman #3585 üzenetére
Megtaláltam, free szállítással is
...itt viszont van 10 W-al erősebb Skil 1116, 60 db mindenféle eszközzel, kofferrel 11k-ért.Mondjuk a marókat, meg mindenféle keféket nem használnám szerintem. Vágás, csiszolás, más nem kell.
Kb. ez a 3 van:
-Dremel 200: 125 W, 5 tool, 10000 Ft
-Skil 1116: 135 W, 60 tool, 11000 Ft
-Dremel 3000: 130 W, 15 tool, 15000 Ft: de szerintem itt elírták, mert ez tartozék nélküli lesz, van 3000-15 is, ott ua. a leírás, drágább is, sztem csak ott vannak tartozékok.Fene se tudja, nem ismerem ezeket a gépeket.
Lehet elég a Dremel 200, ha kell, akkor csak lehet mittomén Praktikerben venni pár korongot hozzá
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elden Ring
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen NAS-t vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged