- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Apple iPhone 17 - alap
- A Vivo bemutatta az OriginOS 6-ot, ezekre a telefonokra lesz telepíthető
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Yettel topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ramses07
Modder
válasz
szmore84 #3757 üzenetére
Nem baj, az alkatrészeid kint lesznek beépítve
7Sony7: Porosodással szerintem ne foglalkozz, mert amelyik gépbe venti van az úgy is poros lesz.. ki kell pucolni időnként és kész. Ha meg több levegő jut be a gépbe az szvsz csak jó lehet hűtés szempontjából.
Az én gépem pl tele van ventikkel, bár némelyiket leszabályzom.
-
-
szab.tam
nagyúr
válasz
szmore84 #2265 üzenetére
írtam egy privátot, de nem jött még rá válasz.
nem vetted észre, vagy oka van?****
a gépeid, hát.
a szakmának a csúcsa az, amikor a szerszámot is maga készíti az ember.
én minden szakirányú képzettség nélküliként már arra is büszke voltam, amikor a lamellagyártó sablont legyártottam magamnak.de hogy saját, házi gyártású (cnc) maró, eszterga.
pf.
nagyobb lenne az esélye egy önkilövéses ballisztikus ausztrál utazásnak. oda-vissza...
(szándékosan nem írtam holdat, marsot, mert az unalamas...)****
csodálatosak a gépeitek.
-
ViZion
félisten
válasz
szmore84 #2255 üzenetére
Plexi ragasztott, vagy ott hajlított? Jól néz ki!
csabi112: Sztem Te is UFO vagy, mint az itteni modderek többsége
...ilyesmit "mezei" ember nem tud megcsinálni.
Így lemezhajlítás előtt "kukáztam" a tervemet, vettem még egy radit és inkább az egészet megvariálom. Most még lehet. Az biztos, hogy 2 db 360-as radi és felfelé álló IO-val lenne a mobo (90°)... A többit újragondolom, mert alul a két radi egymás mellett már elég széles lenne, porszűrő csere is macera. Gondoltam rá, hogy hátra, állítva egymás mellé a két radi, amin kifújja a meleget, elöl meg porszűrőn beszív 1-2 venti... De szerettem volna a ventillátorok számát is redukálni, meg így elég nagy kocka lenne, ami nem túl szép nekem.
-
szab.tam
nagyúr
-
szab.tam
nagyúr
válasz
szmore84 #1465 üzenetére
értem.
de ha a fényképek közt látható egy olyan, ahol a cnc dolgozik a fémen, akkor nem a szöveges leírásból tudja meg az ember, hogy nem hat hónap alatt tűreszelővel vágtad ki.én úgy szeretek egy modding leírást, ha a képekből, minden szöveg nélkül is pontosan érthető, hogyan állt össze a munka.
ugye itt láttam egy kivágott mintát, és ha most nem írod le, hogy cnc, akkor sosem tudom meg...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 9070/9070 XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5080 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro 126GB Gold Független 89% Gyári Akku iOS 17.3.
- Dell OptiPlex 7050 Micro i5-7500 / 8GB RAM / 256GB M.2 SSD
- Kompakt Gamer PC - i5-4750 + R9 380 4GB + 8 GB RAM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest