- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
passz.
gondolom, jártál már a vízhűtés topikokban, de tényleg ott fognak csak a témában jól ellátni tanáccsal...én most a kis infrásommal méricskélek mindent, (nem hőkamera sajnos, hanem csak hőmérő
).
de szobahőmérséklet alattit legfeljebb a strang felöl bejövő víz tud, vagy a frigó.
(légkondit még nem pucoltam ki, az emlékeim szerint tudja a 12-13 fok körüli befúvást is.)***
de azért cseles harmant pont méréssel és számíással át lehet b*ni az aidát, ami a kondeznvizet iletti...
-
szab.tam
nagyúr
csak azért kérdeztem, mert amikor meglátok a listákban 30 fok alatti hőmérséklet adatokat is, akkor biztosra veszem, hogy valami nem stimmel.
(szenzorok, az ezekből kapott aida-s félreszámítások, stb...)
ez még télen is fura, nyáron meg pláne...***
pont a napokban találkoztam posztolt, érdekes procihőmérsékletekkel.
na, ott aztán volt csoda, léghűtéssel 20-on fokok...
(írtuk is neki, nehogy a szobahőmérséklet alá kerüljön a ventifordulat növelésével, mert ki fog csapódni a pára...)***
nem kötöszködni akarok, hanem de...
-
jones965
Modder
A tipp jó, a méret az 13/19.
Természetesen kapni fog a hollander tetejére ( jelen esetben az aljára) habosított pvc lemezt, csak úgy mint az egész konstrukció.
A következő lépés a lemezelés, valamint az alsó plexi tálca elkészítése lesz, amiben majd víz fog áramlani.Ramses07: köszi.
Az egész slusszpoénja az lesz, hogy ez is mint már másik gépem is, amikor nem kiállításon vagy bemutatón lesz ( ASUS-nak köszönet a szponzorálásért!), akkor az irodámat fogja dísziteni.
Így is előfordul, mikor vendégeim vannak, hogy ámulva kérdezik, mi a jó fene az , ami világít?
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Mars Gaming MK60W 60% Mechanikus Blue Switches Gamer Billentyűzet Spanyol Kiosztás
- 2019 - BMW I3S 120Ah
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest