- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
do3om
addikt
-
do3om
addikt
Biztosan jobban porosodik mintha nem lenne benne- hülye kérdés
Most semmi venti nincs? (táp-cpu van csak)
Milyen alkatrészek vannak egyáltalán benne, a cpu-n milyen hűtés?
Ha semmi venti nincs természetes hogy igen sokat jelent egy előlapi ami befúj, és egy hátra ami ki.Ha szépen kivágod rács nélkül faszább és hatásosabb
[link] -
do3om
addikt
A fém harisnyának mivel kéne lezárni a végeit?
[link]Meg ezek a fajta kábelek hogy jönnek ki a csatlakozóból? Nekem nem úgy tűnik mint ami szétszedhető, ez amúgy PCI-e kábel, semmi behajtható tüskét meg semmit nem látok benne. A harisnya simán rámegy mert jó nagyra nyúlik, sata csatlakozó is bőven belefér, de valami lezárást ki kéne rá találni.
Amugy SS 660Platina kábele, szóval elégé egyben van, ezek a laposra készítettek. -
do3om
addikt
válasz
jones965 #3632 üzenetére
Nem a gyári rétegre festettem, belsőt fújtam feketére, az sima festetlen fém volt, nem tudom mivel van kezelve amúgy.
Sajnos csiszolás nem igen megoldható a formák miatt.
Mi van ha autófestékkel festettem volna? Ismerős szokott karosszériázni, azok a festékek jobbak? Vagy itt is az előkészítés miatt baszhatom az egészet, ő ugye átmegy a karosszérián megfelelő csiszolóval, alapozás megint csiszol de ez a ház esetén nem megoldható csak a nagy oldallapokon.Ez a ház már marad igy megy apróra, nem vészes, azonnal javítható minden egy doboz festékkel, a sajátom is így van menet közbe is lefújom ha kel.
De legközelebb már jó lenne normális megoldással előállnom.
A szemcseszórás még jó lenne a felület kapna érdességet, de a cégnél elég durva a gép, összehajtogatná a házat semmi perc alatt.Autóalkatrészeket szépen tisztít fémtisztára, de lemezt... átüt.
-
do3om
addikt
Valaki tudna jó festéket vagy alapozót ajánlani?
Sokszor hőálló festéket használtam (Mastero) nagyon szép meg jó, kiégetés után elég erősen tapad a felülethez.
De pl gépházat nem tehetek a sütőbe, főleg ha kívül az eredeti festést meghagyom. Akril festékeket szoktam használni mert nagyon szép felületet adnak de borzasztó sérülékeny talán mert nagyon keményre szárad. Kis ütés és lepattan azon a részen, vagy csavart behajtok és körülötte azonnal leugrik a festék. A felületet féktisztítóval tisztítottam meg festés előtt. ez egyből kinyomja a résekből is a koszt, azonnal szárad, mit az alkohol. Azért át is töröltem gyorsan mielőtt megszáradt ami lehetett.
Veri Well akrilt használtam aztán ebből a márkából a fedéshez való lakkot. De nem vált be.
Ahol csak hozzáér valami lepattan a festék. Hiába szép nagyon kel rá vigyázni.
Van valami jó megoldás erre?
Elég sima a felület lehet fel kéne csiszolni de nem sík lehetetlen felcsiszolni ennyi sarkat meg kiálló részt.
A legjobb az lenne ha erre a mostanira tudnák egy jó fedőréteget ami valamit erősítene rajta, persze ha ez már eleve nem tapad elég szar.
[link]
[link]Persze nem vészes így sem csak vigyázni kel rá, ahol lepattan ott azért jön le mart valami oda csúszik be de ezzel takarva is van tehát összeszerelve nem látszik, a hibák gyorsan javíthatók akár összeszerelve is egy papírlappal eltakarva amit nem akarunk festeni egyből lefújható a hiba, 15 perc és száraz.. De akkor is jó lenne valami jobb megoldás amit otthon is megoldhatok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Gamer PC - R5 5600, RTX 2070 és 16gb RAM
- PC 1060 6GB , i7-7800x , 32GB RAM
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest