- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem is tudtam rólatok, ránéztem ( üzlet ), sok sikert hozzá.
Vizes cuccokban remélem lesz Nanoxia és Barrow ( oem Bitspower ) cuccaitok.Ezek prémium kategóriásak, relatíve olcsón, ráadásul Barrow képviselet nincs is az e.u-ban, csak egy nyomi sufnituning shop az ebayen.
(#5069) jones965 Részemről a megtiszteltetés, hogy a vérprofi aranykezű mesternek adhattam tanácsot. Igaz csak kereskedelemben.
-
törölt tag
Hát mivel nagyon sokan szenvednek a riser kábelektől, pláne az open case háztulajok, itt aztán olvashatsz sírás - rívást róla [link].
Szerintem lenne rá igény, pláne, hogy a saját tapasztalataim szerint perpill ez az egyetlen 100%-osan működő gyártmány létezik, még a TT új prémium kábelével is vannak egyeseknek nyűgjei, ez meg tényleg plug in ' oszt megy amit kell neki darab
-
Atke
senior tag
Egy pár százat,hanem ezret szét szedtem már, és elég sok ember köszönte meg az alábbi leírásomat...
[link]
Amit árulsz szerszám 6000-t az vicc... Én is árultam egy időben 2000-t de azért is hagytam abba mert az én kezem alatt is eltört nem egy,nem kettő.
Használtál ilyen szerszámot? -
seniman
veterán
-
Atke
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Gamer Asztali Számítógép Eladó i5, GTX 1050, SSD + HDD!
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged