- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Sony7
addikt
-
Atke
senior tag
Lehet nem jól látom(telefon) ,de szerintem semmi rendkívüli nincs ezeken a kábeleken, a harisnya, meg ugyan úgy lezárható zsugorcsővel,szerintem nem fém, az elég rugalmatlan lenne...Szóval szerintem a hagyományos módszerrel szétszedhető és harisnyázható. Logoutomban találsz segítséget.
-
jones965
Modder
Hiába zsírtalanítod le a felületet teljesen tisztára, ha az új festékréteghez nincs biztosítva tapadó híd. A készre festett számítógépházak nem alkalmasak további festésre abban a formában.
A felületet elő kell készíteni az új festés megkezdése előtt. Ez vagy csiszolás, vagy maratás formájában elterjedt. Gyakorlatilag egy fém tiszta felületet kell kialakítani, ha tartós festést akar az ember. Innentől kezdve lehet egy tartós felületet kialakítani.Mivel nálad ezek a folyamatok vélelmezhetőleg kimaradtak, ezért pattog le a festék, hiába a hőkezelés. Ráadásul nem minden festék típust lehet hőkezeléssel stabilizálni.
Ezek az általános festék spray-k csak dekorációs célra alkalmasak.Én egy korábbi módomnál (TJ-07) egy gyárilag alumínium natur színű házat fényeztem le feketére.
Az utolsó porcikáját is meg kellett csiszolnom, hogy azt a végeredményt kapjam, amire számítottam. Alapozás, majd ezen réteg felcsiszolása, fényezés, polírozás, újra fényezés, majd lakkréteggel történő lezárás, ez is 2 rétegben. A leggyorsabb és legtartósabb megoldás a porfestés, ezt viszont csak szakműhelyben tudják kivitelezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia / ingyen foxpost
- Eladó Fanatec szimulátor szett - Komplett, kiváló állapotban, azonnal használható!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged