Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Fotók, videók mobillal
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- A mérleg nyelve nem a Honor Magic 8 Air felé dől
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Sony7
addikt
-
Atke
senior tag
Lehet nem jól látom(telefon) ,de szerintem semmi rendkívüli nincs ezeken a kábeleken, a harisnya, meg ugyan úgy lezárható zsugorcsővel,szerintem nem fém, az elég rugalmatlan lenne...Szóval szerintem a hagyományos módszerrel szétszedhető és harisnyázható. Logoutomban találsz segítséget.
-
jones965
Modder
Hiába zsírtalanítod le a felületet teljesen tisztára, ha az új festékréteghez nincs biztosítva tapadó híd. A készre festett számítógépházak nem alkalmasak további festésre abban a formában.
A felületet elő kell készíteni az új festés megkezdése előtt. Ez vagy csiszolás, vagy maratás formájában elterjedt. Gyakorlatilag egy fém tiszta felületet kell kialakítani, ha tartós festést akar az ember. Innentől kezdve lehet egy tartós felületet kialakítani.Mivel nálad ezek a folyamatok vélelmezhetőleg kimaradtak, ezért pattog le a festék, hiába a hőkezelés. Ráadásul nem minden festék típust lehet hőkezeléssel stabilizálni.
Ezek az általános festék spray-k csak dekorációs célra alkalmasak.Én egy korábbi módomnál (TJ-07) egy gyárilag alumínium natur színű házat fényeztem le feketére.
Az utolsó porcikáját is meg kellett csiszolnom, hogy azt a végeredményt kapjam, amire számítottam. Alapozás, majd ezen réteg felcsiszolása, fényezés, polírozás, újra fényezés, majd lakkréteggel történő lezárás, ez is 2 rétegben. A leggyorsabb és legtartósabb megoldás a porfestés, ezt viszont csak szakműhelyben tudják kivitelezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó megkímélt Samsung Galaxy A13 4/64GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Néha a legalapabb dolgok nem jutnak eszembe..