- Apple iPhone 17 - alap
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Sony7
addikt
-
Atke
senior tag
Lehet nem jól látom(telefon) ,de szerintem semmi rendkívüli nincs ezeken a kábeleken, a harisnya, meg ugyan úgy lezárható zsugorcsővel,szerintem nem fém, az elég rugalmatlan lenne...Szóval szerintem a hagyományos módszerrel szétszedhető és harisnyázható. Logoutomban találsz segítséget.
-
jones965
Modder
Hiába zsírtalanítod le a felületet teljesen tisztára, ha az új festékréteghez nincs biztosítva tapadó híd. A készre festett számítógépházak nem alkalmasak további festésre abban a formában.
A felületet elő kell készíteni az új festés megkezdése előtt. Ez vagy csiszolás, vagy maratás formájában elterjedt. Gyakorlatilag egy fém tiszta felületet kell kialakítani, ha tartós festést akar az ember. Innentől kezdve lehet egy tartós felületet kialakítani.Mivel nálad ezek a folyamatok vélelmezhetőleg kimaradtak, ezért pattog le a festék, hiába a hőkezelés. Ráadásul nem minden festék típust lehet hőkezeléssel stabilizálni.
Ezek az általános festék spray-k csak dekorációs célra alkalmasak.Én egy korábbi módomnál (TJ-07) egy gyárilag alumínium natur színű házat fényeztem le feketére.
Az utolsó porcikáját is meg kellett csiszolnom, hogy azt a végeredményt kapjam, amire számítottam. Alapozás, majd ezen réteg felcsiszolása, fényezés, polírozás, újra fényezés, majd lakkréteggel történő lezárás, ez is 2 rétegben. A leggyorsabb és legtartósabb megoldás a porfestés, ezt viszont csak szakműhelyben tudják kivitelezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Battlefield 6
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorozatok
- Viccrovat
- Kínai tulajdonban sem változtat nevet a MediaMarkt
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB // Számla+Garancia //
- DeepCool CC560 Black V2 garis+ ajándék DeepCool CPU Water Cooler - MYSTIQUE 240 hütö
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest